Intro

Kako lahko izbrišem svoj 22Bet račun?

Личные данные 22Бет
Če vas zanima, kako izbrisati stavni račun pri 22Betu, ste izgubili velik znesek in želite končati s stavami ali pa ste se odločili igrati varno in preveriti vse možne poti pobega, preden ste začeli sodelovati z 22Betom. Vendar to niso edini primeri, ko je vredno poskrbeti za osebne podatke. Igralec se mora prepričati, da vsi njegovi osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam in uporabljeni brez njegove vednosti. V tem članku boste izvedeli, kako izbrisati 22Betov račun.

Kako lahko izbrišete svoj račun 22Bet?

Če povzamemo obrabljeno šalo, imamo dve novici (obe pa nista preveč pozitivni): računa 22Bet ni mogoče izbrisati v celoti z vsemi podatki. Pisarna deluje na podlagi registracije v tujini. Mednarodna licenca v Curacau je bila izdana 18. 11. 2018 in velja 5 let, torej do leta 2023. Urad nima drugih licenc, v Ukrajini in Rusiji ni reguliran. Zato je spletno mesto 22Bet blokirano na ozemlju Ruske federacije. V skladu s tem ne moremo biti 100-odstotno prepričani, da so vaši podatki na varnem mestu. Toda obstaja tudi dobra novica: v vsem času delovanja stavnice ni bilo niti enega precedensa z razkritjem podatkov igralcev tudi po tem, ko so bili ti blokirani zaradi kršitve pravil uporabe.

Zato žal ni mogoče izbrisati profila 22Bet z vsemi osebnimi podatki igralca in zgodovino stav. Ne glede na to, kako močno boste iskali, te funkcije v nastavitvah profila ne boste našli. Preprosto ne obstaja. Če se boste obrnili na tehnično podporo družbe 22Bet, boste verjetno prejeli naslednji odgovor: “Vašega računa ne moremo izbrisati, lahko pa ga prenehate uporabljati”.

Настройки профиля 22Бет

V skladu z našimi pogoji in določili bo deaktivacija vašega računa posledica odsotnosti aktivnosti v vašem profilu v obdobju 90 dni. Če torej 3 mesece ne storite ničesar in se ne prijavite v svoj profil, bo vaš račun zamrznjen. To je natanko “zamrznjen”, saj lahko po želji še vedno obnovite dostop. Na ta način pisarna igralcu nudi nekakšno zavarovanje v primeru nepremišljenega dejanja (na primer velikega poraza in želje, da bi takoj prenehal z igrami na srečo). Prav tako so nekateri igralci na tematskih forumih delili, da so se lahko brez težav prijavili v svoj račun tudi po 4 mesecih. Z drugimi besedami, ni nobene potrditve, da bo račun samodejno “zamrznjen”.

Poleg neaktivnosti obstajajo tudi hitrejši načini za blokado računa. To je primerno za igralce, ki jim je stavljenje postalo slaba navada in jo želijo prekiniti, vendar niso prepričani o svoji vzdržljivosti. Blokado 22Betovega profila lahko izzovete s kršenjem notranjih pravil uporabe. Ta vključujejo:

  • Stave na prirejanje rezultatov.
  • Uporaba različnih goljufivih shem, sklepanje stav na “vilice”.
  • Neposredno sodelovanje v igri ali tekmi in vplivanje na izid (to velja za trenerje in sodnike).
  • Poskus ustvarjanja več profilov.

To so bolj radikalne metode in po njih ni poti nazaj. Če je račun blokiran s strani urada, je najpogosteje trajno blokiran. Poleg tega si lahko stavnice izmenjujejo informacije o računu goljufov in prestopnikov, zato se vam svet stav ne bo zaprl le na 22Betu, temveč tudi na drugih stavnicah.

Запрос администратору 22Бет

Kako lahko izbrišem svoje podatke s spletne strani 22Bet?

Kot smo že zapisali zgoraj, za državljane Ukrajine, Rusije in drugih držav ne obstaja pravno jamstvo, da bodo njihovi podatki trajno in nepreklicno izbrisani. Poleg tega imajo stavnice takšno težnjo, da osebne podatke uporabnikov hranijo vsaj 10 let. Na ta način se predvsem zavarujejo pred ustvarjanjem več računov (ko en igralec ustvari več profilov). To je po pravilih stavne družbe 22Bet prepovedano in takšni računi bodo takoj blokirani. Drugič, stavnice si lahko medsebojno izmenjujejo informacije o goljufih in kršiteljih, da bi se vnaprej zaščitile pred njihovimi mahinacijami.

Edina stvar, ki jo lahko storite, je, da izbrišete vse morebitne kontaktne podatke (telefonske številke, e-pošto itd.) iz svoje osebne omare, preden se odločite končati svet iger na srečo. Vseh informacij pa ni mogoče izbrisati iz svojega profila. Nekatera polja so blokirana. Prav tako morate tehnični podpori poslati zahtevo, da po treh mesecih zamrzne vaš račun. Na žalost ni nobenega drugega učinkovitega načina za izbris vaših podatkov iz storitve 22Bet.

Pomembne novice