Zulabet

Zulabet_logo
Bonus

100€

Ko se registrirate pri Zulabetu, uporabite promocijsko kodo in prejmite individualni bonus do 100 €/$! Zulabet vplačila in izplačila dobitkov lahko opravite z najbolj priljubljenimi plačilnimi metodami po vsem svetu.

Novo spletno mesto Zulabet

Sprememba naslova ni edina sprememba. Poenostavljeni so bili tudi postopki registracije in preverjanja. Ker ti postopki vzamejo zelo malo časa, se lahko novi igralci hitro registrirajo in preverijo svojo identiteto ter nato začnejo igrati. Tudi podporna ekipa je bolj učinkovita in pozorna na vprašanja strank. Videz spletnega mesta in razdelki se niso preveč spremenili.

Registracija v igri Zulabet

Zulabet je stavnica, ki ponuja registracijo prek mobilnih aplikacij za iOS in Android, mobilne različice vira ali uradne spletne strani. Odpiranje računa poteka v treh korakih: izpolnitev podatkov o uporabniku; potrditev dejanja; identifikacija.

1. korak: Izvedba računa. Navedba osebnih podatkov

Po kliku na bordo gumb “Registracija” se igralcu prikaže obrazec, v katerem mora izpolniti: ime; priimek;; e-poštni naslov; geslo; mobilno številko; datum rojstva; promocijsko kodo (če obstaja). Pri odpiranju računa se prikaže poziv, da izberete gumb “Nisem robot”, da bi prešli captcha. Stranka označi tudi polje, da se strinja s pravili in politiko zasebnosti. Po kliku na “Registracija” sistem prikaže obvestilo z navodili, kaj storiti v nadaljevanju.

Korak št. 2. Potrditev registracije z mobilno številko ali e-poštnim naslovom

Podatki, ki jih je navedla stranka, se pošljejo na: SMS-kodo s potrditvijo (vnese se v polje med registracijo); E-poštno sporočilo s povezavo (povezava za aktivacijo profila). Po potrditvi računa ostane še tretja faza – preverjanje identitete. Brez preverjanja identitete ni mogoče vplačati in staviti na stavnici Zulabet. Registracija je mogoča samo za državljane Ruske federacije (in samo z ruskim potnim listom).

Tretja stopnja. Identifikacija

Po prvi prijavi v račun se uporabniku v zgornjem desnem kotu prikaže rdeč gumb “Nadaljuj identifikacijo”. Po kliku nanj sistem ponudi obrazec s tremi možnostmi: poenostavljena identifikacija; popolna; prek “Državnih storitev”. Oblike postopka se razlikujejo, kar vpliva na omejitve in zneske bonusa. Novincem je na voljo poenostavljena identifikacija, saj jim ni treba nikamor hoditi. Za igralce, ki nameravajo delati z velikimi zneski denarja, je bolje, da se odločijo za popolno preverjanje.

Poenostavljena identifikacija prek spletnega mesta

V razdelku z osebnimi podatki uporabnik izpolni polja: številka in serija potnega lista; datum rojstva organa, ki ga je izdal; spol;; datum izdaje potnega lista; kraj rojstva; TIN; prijava prebivališča (naslov stalnega prebivališča); SNILS. Te informacije se potrdijo z nalaganjem fotografij potnega lista (razporek, stran s propisko). Po kliku na “Identificiraj” se informacije pošljejo varnostni službi. Po preverjanju se pošlje obvestilo.

Bonus za registracijo do 100 EUR

Zulabet registracijaZulabet registracija

Identifikacija prek GosServices

Nekako poenostavljena, vendar je v spletnem mestu Zulabet.ru izpostavljena v posebnem stolpcu. Za identifikacijo računa stavnice prek Gosuslugi.ru morate imeti potrjen profil na GU. Po kliku na “Potrdi identifikacijo” bo uporabnik preusmerjen z osebnega računa na avtorizacijo v GU. Ko se prijavite v svoj profil, morate izpolniti svoje podatke in jih potrditi.

Popolna avtentikacija prek uradov na tleh

Izvaja se v centrih: “Svyaznoy; Kontakt. S seboj morate prinesti svoj potni list. Cena identifikacije v točki PRVI CUPIS – Mobilna kartica prek točke Svyaznoy je 300 rubljev. V pisarnah sistema Kontakt je cena storitve 150 rubljev. Če že imate potrjen in identificiran račun v Prvem UUPIS (registracija v 1xStavka ali Parimatch), vam ni treba storiti ničesar znova. Pri odpiranju računa je dovolj, da navedete mobilno številko, ki ste jo uporabljali prej. Za registracijo računa stavnica ponuja brezplačni vložek v višini do 15.000 rubljev (s promocijsko kodo pa 1.500 rubljev). Na bonusni račun se v obliki denarnega povračila nakaže 10 % izgub.

Osebni kabinet

Za prijavo na spletno stran Zulabet stranka klikne na gumb “Prijava”, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu. Spletna stran Zulabet RU prikaže obrazec, v katerem od vas zahteva, da navedete: uporabniško ime (ali e-poštni naslov); geslo. V zgornji vrstici uporabnik vidi informacije: trenutno stanje računa (v realnih in bonusnih rubljih); gumb za prehod v razdelek “Dopolnitev”; nastavitve kvot, jezika, časovne oblike. Po kliku na meni “Moj račun” sistem prikaže spustni seznam z razdelki: “Zgodovina prenosov”; “Osebni podatki”; “Zgodovina stav”; “Izplačilo z računa”; “Zahteva za administratorja”; “Izhod”. Za dostop do osebnega kabineta ponudnika stav so na voljo mobilne aplikacije za operacijski sistem Android ali iOS.

Polnjenje računa Zulabet

Načini vplačil in izplačil na strani Zulabet.ru za igralce so predstavljeni v razdelku “Plačila” (in so na voljo v osebnem računu po identifikaciji računa). Prek bančnih kartic je na voljo vplačilo od 100 do 595 000 rubljev. Provizij ni, pogoji knjiženja na račun – od 1 minute. Na voljo: “Visa”; “MIR”; “Mastercard. Do 595.000 rubljev je mogoče položiti prek storitve spletnega bančništva Alfa Bank brez provizij. Za vplačila se uporabljajo tudi elektronske denarnice (brez provizij): TSUPIS – od 100 do 595 000 rubljev; “Kiwi – od 100 do 15 000; JuMoney – od 100 do 15 000 rubljev; Webmoney – od 100 do 15 000. “Mobilno poslovanje” ponuja vplačilo denarja v nekaj sekundah, vendar z omejitvami: “Megafon” – do 15.000 rubljev, 13,5-odstotna provizija; “Beeline” — do 5.000 rubljev, 11,99 % + 10 rubljev; MTS – do 15.000 rubljev po 11 %; “Tele2” – do 15.000 rubljev po 8,5 %.

Linija pred tekmo

Stavnica Zulabet.ru ponuja več kot 20 športov, med katerimi lahko poleg najbolj priljubljenih najdete: motociklistične dirke; kolesarstvo; odbojko na mivki; pikado; softball; baseball. V razdelku 7 pravil je predstavljenih 30+ izidov športnih dogodkov: vodstvo; trajanje remija; skupni izid od … do … minute; prvi lastni gol; primerjava uspešnosti igralcev ob koncu turnirja; polčas tekme; hendikep; dvojna priložnost; skupni izidi in drugo. Če si želite ogledati razpon, kliknite na ime dogodka in pojdite na stran s podrobnostmi o razpredelnici in kvotah. Ponujajo stave na kibernetske športe: Counter-Strike; Dota 2; League of Legends in manj priljubljene discipline. Na seznamu kibernetskih športnih dogodkov so glavni dogodki: Karta bo končala dan; prva kri; hendikep; skupno; trajanje karte po minutah; skupne frakcije; zmagovalec karte; dvojni uboj, trojni uboj, ultra uboj in Rampage ali druge serije ubojev. Stave so na voljo v sistemih, ordinarijih in ekspresih. Na voljo so stave z enim klikom. Kvote so odvisne od določenega dogodka, datuma in ure zahtevka. Za tekme evropskega tekmovanja velja stopnja razlike v višini 2,5 %. Za druge divizije iz vodilnih držav (npr. Španija) se ta vrednost poveča na 6 %. Za tekme lige KHL je razlika določena na 2,3 %.

Prenos v živo na spletni strani

Na voljo po kliku na gumb “V ŽIVO” v zgornjem vodoravnem meniju. Sistem na novi strani prikaže seznam dogodkov v živo. Na levi strani je na voljo stolpec za razvrščanje športov. Pod njim je meni za filtriranje po času začetka dogodka. Na voljo je možnost Mel-Zone za grafični prikaz dogodkov, ki se odvijajo na igrišču. Rezultati v času zahtevka (omejeni na rezultat, brez zagotavljanja podrobnih statističnih podatkov).

Izplačilo sredstev Zulabet

Izplačilo sredstev opravite tako, da kliknete na gumb “Moj profil -> Izplačilo z računa”. Stavnica Zulabet igralcem ponuja več načinov, kako dobiti svoj dobitek: bančne kartice “Visa”, “MIR”, “MasterCard” – od 1000,00 RUB brez provizije (čas prenosa – od 15 minut do 3 delovnih dni); elektronski denarji UCPIS, Webmoney, UMoneu, QIWI – od 100 rubljev za 15 min brez provizije; bančni prenosi – od 100 do 595.000 RUB brez provizije. Izplačilo je mogoče, če ni aktiviranih bonusnih ponudb, “visečih” zahtevkov za preverjanje računa.

Podpora

Zulabetova spletna podpora se nahaja v spodnjem desnem kotu. Če želite poklicati upravitelja stavniške družbe Zulabet, kliknite “Postavite vprašanje” in vnesite težavo. Odgovorili vam bodo v petih minutah. Tako kot v drugih pisarnah pogosto sprašujejo: “Preberite sami …”, “Preverite v pravilih …”, “Poiščite v svoji osebni omari …”. Za hitro komunikacijo z upravljavcem spletnih stav imajo na voljo 24-urno dežurno telefonsko številko – +7(800) 707-05-43. Klic je s stacionarnega telefona brezplačen. Na voljo je mreža elektronskih naslovov, na katere lahko pišete: info@Zulabet.ru – splošna vprašanja o delu s stavnico; support@Zulabet.ru – tehnična podpora (prenos mobilnih aplikacij, težave z dostopom ali prikazom kvot); security@Zulabet.ru – varnost osebnega računa, vplačila, težave pri poskusu dviga denarja, preverjanje računa in identifikacija; marketing@Zulabet.ru – marketinške dejavnosti (sporočila za javnost, PR, odnosi z javnostmi in oglaševanje); partners@Zulabet.com – partnerski program za tiste, ki želijo zaslužiti s športnimi stavami in stavnicami. V razdelku “Pišite nam” je na voljo kontaktni obrazec, prek katerega lahko stopite v stik z družbo Zulabet. V njem je treba navesti e-poštni naslov, predmet zahteve in težavo. Na predpisani e-poštni naslov vam bodo odgovorili v treh urah.

Mnenja

Obstajajo dobre in slabe ocene o sodelovanju z družbo Zulabet. V pozitivnih komentarjih ugotavljajo: kvote so visoke; identifikacija je mogoča na daljavo (prek spletnega mesta ali GosServices); zagotavlja dobrodošel bonus ; vračilo denarja – do 10% izgubljenega zneska; Aplikacije za mobilne naprave na podlagi operacijskega sistema Android ali iOS; Licenca RF FTS, pravni status v Rusiji. Negativni pregledi pravijo: video prenosi niso na voljo za vse dogodke; ni bloga z napovedmi dogodkov in napovedmi prihajajočih tekem; podjetje nima PPS (mreže zemeljskih pisarn); ekipa tehnične podpore vas pogosto prosi, da “sami uredite”.