Intro

Stara različica 1xBet: značilnosti in razlike

1хБет старая версия
Prva lite različica spletne strani 1xBet je bila vzpostavljena leta 2012, ko je podjetje rešilo vprašanje licenciranja. Pri ustvarjanju platforme je sodeloval vodilni spletni studio na trgu iger na srečo. Zahvaljujoč temu je spletna stran po eni strani preprosta in enostavna, po drugi strani pa funkcionalna in večopravilna. Tako je stran hitro pritegnila na tisoče oboževalcev po vsem svetu. Z rastjo projekta pa je raslo tudi spletno mesto stavnice. To pa ni bilo všeč številnim igralcem. Zato iščejo staro različico 1xBet. Kakšne so njene značilnosti in kako se stari portal razlikuje od novega?

Logo 1xbet
100-odstotni bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Pregled stare različice spletnega mesta 1xbet

Zadnja večja posodobitev spletnega mesta 1xBet je bila izvedena leta 2019. V času pisanja tega članka, leta 2021, je že prišlo do razvoja novega portala, ki je aktivno ponujen uporabnikom. Če obiščete uradno spletno stran 1xBet, lahko ob logotipu vidite besedo “New” in namig o pojavu hitrejše in priročnejše različice portala.

Od danes je torej stara različica spletnega mesta 1xBet tista, ki je bila objavljena leta 2019. Če igralec išče prejšnjo različico, lahko le preveri obliko na blogih in forumih ali obišče storitev arhiva spletne strani (archive.org) in si ogleda fotografije strani v preteklosti.

Смена версии сайта 1хБет

Staro različico 1xbet odlikuje prisotnost več nivojev menija v glavi spletnega mesta. Na prvi ravni lahko preidete na prenose aplikacij, načine plačila, statistiko ali se prijavite oziroma ustvarite račun. Druga raven vas pripelje do razdelkov s stavami in igrami. Skupno število elementov menija je 14, v primerjavi z 9 v prejšnji različici.

Delovni zaslon je razdeljen na 3 dele: na sredini je območje z informacijami o stavah in igrah, na desni strani so gradnik za prijavo, bonusi in pomembne igre, na levi strani pa je filter dogodkov ali iger in dodatne informacije o tekmah.

Prednosti starega spletnega mesta 1xBet so enostavna navigacija (z meniji in gradniki lahko hitro preidete na želeni razdelek), intuitiven vmesnik, odzivno oblikovanje in navzkrižni brskalniki (strani so pravilno prikazane na različnih uporabniških napravah). Hkrati pa počasno nalaganje zaradi velikega števila skript, preobremenjenost zaslona z dogodki – ključne pomanjkljivosti stare različice 1xbet. Novi različici portala je uspelo odpraviti eno od teh pomanjkljivosti, in sicer povečati hitrost strani. Čeprav bi morala ekipa še naprej delati na optimizaciji platforme.

stara različica 1xbet: prijava na portal

Kot smo zapisali v članku “Kako se prijaviti na 1xbet”, sta danes uporabnikom na voljo dve različici portala – nova in stara različica 1xbet. Posodobljena zasnova in funkcionalnost portala sta še vedno v fazi testiranja. Zato stavnica igralcem ponuja, da sami preidejo na novo različico, in tega koraka še ne določa kot obveznega. Tako se lahko igralci stav prijavijo na staro spletno stran pisarne na uradnem naslovu 1xbet.com.

Na forumih in spletnih straneh lahko najdete gradivo o domnevno alternativnem dostopu do spletnega mesta 1xbet prek ogledala. V tem primeru je zasnova strani ostala stara, tako da je bila igralcem uporaba portala udobna. V resnici temu ni tako. Vsa uradna ogledala stavnic imajo enako obliko kot glavna različica. Lahko gre za staro ali novo različico. Zato podjetje 1xbet ne pušča zrcalnih strani s starimi različicami dizajna.

1хБет новый сайт

Nadgradnja s stare na novo različico 1xBet

Nova različica spletnega mesta 1xbet ima v primerjavi s staro različico več prednosti. Prvič, deluje hitreje na vseh vrstah naprav, o čemer smo že pisali. Drugič, število stavnih funkcij v novi različici je veliko večje. Tretjič, na voljo so nove rubrike z odgovori na priljubljena vprašanja. Zaradi vsega tega je uporaba nove različice spletnega mesta udobna.

Če se igralec odloči za prehod s stare različice 1xBet na novo različico, se to splača:

  • Kliknite na besedo “New” poleg logotipa podjetja in sledite povezavi, ki se pojavi v pojavnem oknu.
  • V naslovno vrstico brskalnika vtipkajte lite.1xbet.com.

Mogoče je, da bo nova različica sčasoma nadomestila staro spletno stran 1xbet. Vendar pa je od leta 2021 sprememba vmesnika videti takole.

Pomembne novice