Intro

1xbet Kenija

Če pogledamo afriško celino z vidika stav, so Kenijci med največjimi igralci, ki vsak dan iščejo različne igre in športne stave. Tudi zato tu najdemo velike stavnice, ki ponujajo različne priložnosti vsem novim in obstoječim stavnikom. V današnjem članku bomo podrobneje spregovorili o eni od njih in navrgli nekaj informacij, ki vam lahko pridejo prav zaradi novih zakonov za leto 2019.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Naše priljubljeno podjetje je 1xbet, ki se uvršča v sam vrh profesionalnih stavnic z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih lahko kadarkoli dobite na spletu. Poleg tega so na voljo stalni bonusi za igralce, ki ostanejo pri 1xbet za druge stave in igre. Vse se začne z registracijo, za katero potrebujete le nekaj klikov z miško ali prstom in vam prinese do 100 € bonusa. V ponudbi so klasične casino igre, kot so poker, ruleta ali blackjack, ter športne stave z najbolj donosnimi kvotami na spletnem trgu. Za igralce stav in navdušence nad igrami na srečo je poleg zabavne spletne strani na voljo tudi mobilna aplikacija, s katero imate vse stave in dobitke vedno pod nadzorom.

Spletne igre na srečo v Keniji

Spletne stave so v Keniji zelo priljubljena zabava, po kateri vsak dan povprašuje nešteto stavljavcev. Trg ureja vlada, zaradi novih zakonov iz leta 2019 pa je nekaterim podjetjem uspelo blokirati trg. Zaradi tega so domačini izgubili nekatere račune, ki so jih uporabljali. Vendar vemo, da zahvaljujoč porgramom, kot sta NordVPN ali Windscribe, obstajajo možnosti, ki omogočajo enostavno povezavo z blokiranimi spletnimi mesti. Ti programi lahko spremenijo naslov IP in točke povezave, tako da ostanete anonimni pred internetnimi operaterji, ki so zadolženi za blokiranje in poročanje o teh spletnih mestih. Poleg tega so programi odlična rešitev pri povezovanju v javnih omrežjih WIFI, ki jih lahko vlada v večji meri blokira.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Kenya

Najlažji način so prenosi s kreditnimi karticami, kot so Visa, MasterCard in Maestro. Če pa želite ohraniti višjo stopnjo anonimnosti pred vašo banko, vam priporočamo uporabo elektronskih denarnic. Te se uporabljajo tudi za spletno nakupovanje, zato so odlična metoda za hiter in varen način prenosa sredstev. Primera sta denarnici B-Pay ali E-Pay, na spletu pa jih je še veliko več. Vendar pa so alternativna možnost tudi kriptovalute, ki jih 1xbet sprejema več. Primer je verjetno najbolj znani Bitcoin, ki ga vsak dan pozna vse več ljudi. Zahvaljujemo se vam za branje do te točke. Želimo vam veliko sreče, ne le pri prvih stavah, ki jih sklenete s 1xbetom.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice