Intro

1xbet Srbija

Srbija, ki je bila do leta 1992 del Jugoslavije, je ena od držav, ki so eden od rajskih krajev za spletne stave. Od leta 2005 se je število stavnic povečalo s 300 na 18.000 in to je številka, ki jo je vredno omeniti in obravnavati v tem članku za možnost pri 1xbetu.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Dobro zasnovan uporabniški vmesnik, ki ga ponuja 1xbet, daje preprost vtis, ki ga lahko takoj razumete. Od klasične igralnice, ki ponuja poker, ruleto in tudi blackjack, do spletnih stav, ki jih je skupaj s prenosom v živo vredno preizkusiti. Bonus do 100 EUR, ki ga dobite ob prvem pologu, ni zadnji, saj bo 1xbet dodajal bonuse tudi med vašo stavno sejo. Verjetno najbolj znan teniški igralec, ki prihaja iz Srbije in ga vsi zelo dobro poznajo, je Novak Djoković in ta teniški igralec je lahko tudi navdih za vašo prvo stavo in za iskanje drugih potencialnih športnikov, ki vam lahko prinesejo več denarja v žep zahvaljujoč 1xbet.

Spletne stave v Srbiji

Kljub temu, da je vlada z uredbo blokirala več velikih igralcev v industriji spletnih stav, se spletne stave v Srbiji uporabljajo, njihov vpliv pa ni tako velik, kot je bilo pričakovano. Blokada je bila na primer odrejena za Skybet ali Batfair, ki sta morala zapustiti državo, vendar ta uredba ne velja za 1xbet Srbija in vas zato pozdravlja z odprtimi rokami in bonusom v višini 100 EUR.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Srbija

Vplačila in izplačila lahko opravite tako s klasičnimi plačilnimi karticami Visa in MasterCard kot tudi s prenosom sredstev s svojih računov. Tudi ljubitelji elektronskih denarnic, ki jih 1xbet sprejema, bodo našli nekaj zase. Za največjo varnost so na voljo valute bitcoin, ki jih na področju spletnih vplačil uporablja vse več strank. Svojo srečo lahko preizkusite tudi pri profesionalni stavnici 1xbet, ki igra z najvišjimi kvotami na trgu spletnih stav. Za registracijo potrebujete nekaj mitasov, dobite pa lahko do 100 EUR in menimo, da je to vredno!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice