Intro

1xbet Irska

Od leta 2015 so na Irskem spletne stave v celoti in zakonito na voljo. Od tega leta imajo podjetja dovoljenje za zakonito prirejanje športnih stav in iger na srečo. Omenjena sprememba zakonodaje je prispevala k naraščajočemu številu tujih ponudnikov, ki si želijo zase odtrgati košček namišljene pogače. Eden izmed njih je 1xbet Ireland, ki je uvrščen med profesionalne igralce, zato vam v tem članku prinašamo več informacij o njem.

Igralne možnosti pri 1xbet

Prvi korak je preprosta in hitra registracija, ki vas ob prvem pologu nagradi do 100 €. Vendar pa je ta bonus pri 1xbetu šele začetek, saj vam bodo izplačali več.in med naslednjimi stavami. Seveda je na voljo igralnica, v kateri na primer ne manjka pokra ali rulete, lahko pa se veselite tudi športnih stav po vsem svetu. Kvote, ki jih boste našli pri 1xbet, so med najvišjimi na trgu spletnih stav. Spletno mesto ima sodobno in preprosto obliko, ki jo odlično dopolnjuje mobilna aplikacija, polna pripomočkov in možnosti za spremljanje vaših stav in dobitkov.

Spletne stave na Irskem

Da bi na Irskem pridobili linecnce, morate skozi temeljit in zahteven postopek, vendar tudi to dejstvo ne odvrača tujih ponudnikov. Vlada je leta 2011 legalizirala zakon o igrah na srečo in nato leta 2015 izdala zgoraj omenjene licence in predpise. Zato se obrnite na preverjeno strokovno stavnico 1xbet Ireland, ki lahko odlično poskrbi za svoje stavnike.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Ireland

To najlažje storite z uporabo kreditne kartice Visa, MasterCard ali Maestro. Druga možnost so e-denarnice, ki so vse bolj priljubljene in zagotavljajo hiter in enostaven način prenosa sredstev. Primeri teh denarnic so E-Pay, B-Pay ali FastPay in številne druge, ki so navedene na spletni strani. Najnovejši, vendar vse pogosteje uporabljen način je prenos z uporabo kriptovalut. Pri 1xbet najdemo najbolj znano Bitcion in številne druge, ki zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti in anonimnosti. Hvala vsem, ki ste končali branje teh vrstic, in vam želimo veliko sreče ne le pri vašem prvem izplačilu iz 1xbet Irska.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice