Intro

1xbet Romunija

Romunija je ena od držav, kjer so se po padcu komunizma leta 1989 začele pojavljati stavnice in igralnice. Zaradi predpisov takratnega režima so bile vse te igre prepovedane in razglašene za nezakonite. Danes pa so drugačni časi, zato vam prinašamo članek, v katerem boste izvedeli, kje lahko dobite bonus na svoje stave in številne druge nagrade, ki jih stavnice in bukvarne ponujajo svojim strankam.

Igralne možnosti pri 1xbet

Eno od naših priljubljenih podjetij je 1xbet Romunija. Portal ponuja različne vrste igralniških iger, v katerih najdemo na primer poker ali ruleto, pa tudi široko paleto športnih stav z najvišjimi kvotami na trgu. Stran je zasnovana tako, da jo razume tudi popoln začetnik na tem področju, zato se lahko veselite edinstvene izkušnje, na primer spletne stave na svojo ekipo ali športnika. Bonus do 100 €, ki ga prejmete ob registraciji in prvem pologu, je le češnja na torti, v kateri boste uživali in povečali svoje možnosti za večje dobitke pri 1xbet.

Spletne stave v Romuniji

Od leta 2003 je romunski trg odprt za tuja podjetja, zato tu najdemo največje igralce na trgu spletnih stav. Vlada je imela nekaj prijemov in poskusov ureditve iger na srečo in športnih stav, vendar jih nikoli ni uspešno zaključila. To je odlična novica za vse ljubitelje teh iger, ki se jim ni treba omejevati. Ker vlada ali ponudniki interneta ne urejajo in ne blokirajo stav, vam za stave zunaj romunskih stavnic ni treba uporabljati programov za spremembo lokacije računalnika ali imeti pomislekov.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Romania

Glavna načina vplačila in izplačila sta Visa in MasterCard. Alternativna metoda so elektronske denarnice, ki lahko vključujejo E-Pay ali Fastpay ter številne druge, ki so na voljo na spletu. Vredno se je registrirati, da bi pred drugimi dvignili bonus 100 €. želimo vam veliko sreče ne le pri prvih stavah z 1xbet Romunija.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice