Intro

1xbet Izrael

V Izraelu, ki ima več kot 8,5 milijona prebivalcev, so zakonita oblika zabave ne le resnične stave, temveč tudi spletne stave. Obstaja monopol, ki sprejema in upravlja stave, vendar se niti približno ne more primerjati s svetovnimi stavnicami, ki ponujajo veliko višje kvote in bonuse. Če torej želijo domačini čim bolje izkoristiti svoja sredstva, poiščejo enega od velikih igralcev, ki delujejo na svetovni ravni. Eden izmed njih, ki ga podpiramo, je 1xbet Israel, ki vas bo popeljal med nekatere najvišje kvote in bonuse, ki jih lahko kadarkoli dobite na spletu.

Igralne možnosti pri 1xbet

Vse se začne pri registraciji, ki vam s prvim pologom prinese nagrado do 100 €. Seveda so na voljo tudi stalni bonusi, ki so pripravljeni na nešteto med nadaljnjimi stavami. Podjetje ponuja tako klasično kajno s pokrom, ruleto kot tudi športne stave z nekaterimi najvišjimi kvotami pri spletnih stavnicah. Enostavno razumljivo in intuitivno spletno mesto, spremlja mobilna aplikacija za Android ali iOS. Z aplikacijo imate vedno nadzor nad svojimi dobitki in stavami.

Spletne stave v Izraelu

Delujoči državni monopol precej odvrača od stav, saj ponuja slabše kvote celo v primerjavi z najšibkejšimi stavnicami iz tujine. Če torej želijo domačini osvojiti čim več denarja in za povrh dobiti še bonus, poiščejo tolažbo pri tujih ponudnikih. Slednji niso na noben način blokirani in na prvi pogled se zdi, da te stave raje spregledajo. Če pa ne želite po nepotrebnem opozarjati nase, lahko uporabite enega od programov, ki spremeni vaš naslov IP in lokacijo povezave, tako da vaš ponudnik ne bo vedel, katere strani si ogledujete. Programa, ki ju uporabljamo sami, sta NordVPN ali Windscribe, ki odlično delujeta in sta obvezna za javna omrežja WIFI, da so vaša gesla in podatki varni.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Israel

Najbolj preprosta možnost je Visa, MasterCard ali Maestro. Vendar pa se pogosto uporabljajo tudi e-denarnice, ki zagotavljajo anonimen način plačila iz vaše banke. Primeri denarnic so E-Pay, B-Pay ali celo FastPay, pa tudi številne druge, navedene na spletni strani. Zadnja možnost, ki jo danes omenjamo, so kriptovalute, ki so vse bolj priljubljene in zagotavljajo hiter in anonimen način nakazovanja in dvigovanja sredstev. Verjetno je najbolj znana še vedno Bitcioin, vendar so številne druge navedene v načinih plačila 1xbet. Vsem, ki berejo te vrstice, želimo veliko sreče in velike zmage. Bonus 100 € je vreden poskusa, zato ne čakajte na nič.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice