Intro

1xbet Saudska Arabija

Vladajoča monarhija, ki ima državo pod svojo popolno oblastjo, prepoveduje vse oblike iger na srečo. Ena od drugih ovir je islam, ki to zabavo opisuje kot delo satana, zato je zanjo zagrožena visoka kazen in fizična kazen. Vendar pa domačini najdejo način, kako ne opozoriti nase, in so se pripravljeni soočiti z vsemi temi pastmi.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Za prijavo boste prejeli bonus do 100 € za prvi polog, ki je eden najvišjih na trgu spletnih stav. V nadaljevanju boste prejeli še kopico drugih bonusov, ki bodo vaše dobitke povečali do absolutnega maksimuma. V ponudbi so igralniške igre, med katere lahko uvrstimo poker ali ruleto, pa tudi športne stave z nekaterimi najvišjimi stavnimi kvotami stavnic. Izbiramo lahko med klasičnim spletnim mestom in mobilno aplikacijo, s katero imate svoje stave pod nadzorom, ne glede na to, kje ste. Ker 1xbet deluje globalno, zagotavlja profesionalnost, ki jo morate doživeti sami.

Spletne stave v Savdski Arabiji

V državi ne boste našli pravih igralnic, stavnic ali drugih oblik iger na srečo. Vlada blokira spletna mesta, ki niso v skladu z islamsko vero. Majhne nezakonite stavnice je mogoče videti na konjskih dirkah, kjer skušajo domačini zaslužiti nekaj denarja. Če pa želijo od svojih stav iztržiti čim več, uporabljajo programe, ki jim omogočajo spreminjanje naslova IP in točke povezave. Takšna programa sta na primer Windscribe ali NordVPN, ki ju uporabljamo tudi sami. Enega od programov preprosto namestite v računalnik ali pametni telefon in lahko brskate celo po spletnih mestih, ki jih v državah blokirajo vlada in ponudniki interneta. Poleg tega zagotavljamo največjo anonimnost, ki jo potrebujete zaradi zakonov v državi.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Saudi Arabia

Zaradi zakonov, ki veljajo v Savdski Arabiji, priporočamo uporabo kreditnih kartic Visa, MasterCard ali Maestro kot zadnjo izbiro med tistimi, ki jih ponuja 1xbet. Druga možnost so elektronske denarnice, ki se uporabljajo tudi za spletno nakupovanje in zato ne bodo pritegnile toliko pozornosti vaše banke. Primera teh denarnic sta E-Pay ali B-Pay, ki delujeta brez nepotrebnih provizij in sta idealna izbira tako za vplačila kot izplačila. Seveda obstajajo tudi kriptovalute, o katerih lahko več izvemo na 1xbet, verjetno pa je najbolj znana Bitcoin. Vse možnosti lahko najdete tudi na spletni strani v razdelku z načini plačila. Zahvaljujemo se vam, da ste prebrali naš članek, in vam želimo veliko sreče ne le pri prvi stavi, ki jo opravite pri 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice