Intro

1xbet Kanada

Igre na srečo in športne stave so priljubljena zabava kanadskih igralcev, ki jo ponujajo lokalne prave in spletne igralnice ter stavnice. V državi so licencirani, zato ni dovoljeno staviti z nelicenciranimi tujimi stavnicami, ki jim za namerno poslovanje grozijo visoke globe in kazni. Zato si bomo danes le obrobno ogledali eno od najbolje ocenjenih stavnic, ki pa še ne more sprejemati igralcev iz Kanade.

Igralne možnosti pri 1xbet

Stavnica, ki jo sami uporabljamo, obstaja že od leta 2007 in posluje po vsem svetu. Zato si je nabral nešteto izkušenj, ki jih še vedno uporablja za izboljšanje svojih polžev. Na samem začetku vas bodo za registracijo nagradili z do 100 EUR/USD. Ta bonus se izplača ob prvem pologu, sledijo pa mu stalni bonusi, s katerimi vas 1xbet nagradi za izkazano zaupanje pri naslednjih stavah. Vsakdo lahko najde nekaj zase, saj je na voljo nešteto igralniških iger, med katerimi ne moremo mimo pokra ali rulete v živo, stavite pa lahko tudi z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih ponujajo spletne stavnice. Seveda je na voljo tudi mobilna aplikacija, s katero imate svoje dobitke in stave ves čas pod nadzorom. Vendar pa trenutno ne sprejema igralcev iz Kanade, vendar verjamemo, da se bo to stanje kmalu spremenilo.

Spletne stave v Kanadi

Tako igre na srečo kot športne stave so zelo priljubljene oblike zabave, ki si jih domačini pogosto privoščijo. Vlada izdaja tudi licence, ki podjetjem omogočajo poslovanje v tej panogi po vsej Kanadi. Žal podjetja, ki še niso pridobila licenc, ne smejo sprejemati igralcev iz Kanade, zato stavnice in igralci iz Kanade še niso registrirani pri 1xbet. Vendar verjamemo, da se bo ta situacija kmalu spremenila, zato pišemo ta članek.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Canada

Najpogosteje uporabljena metoda je uporaba kreditnih kartic Visa, MasterCard in tudi Maestro. Poleg tega so podprte tudi elektronske denarnice, ki so uporabne tudi za spletno nakupovanje in zato predstavljajo zanimiv način dela z denarjem na internetu. Primeri teh denarnic so podjetja E-Pay ali B-Pay, najdemo pa lahko tudi številne druge, ki so navedene v plačilnih pogojih 1xbet. Ne smemo pa pozabiti na ljubitelje kriptovalut, ki jih 1xbet poleg najbolj znanega Bitcoina sprejema še veliko več. Zahvaljujemo se vam, da ste si vzeli čas za branje našega današnjega članka in vam želimo veliko sreče!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice