Intro

Zakaj ne morem dvigniti denarja iz 1xBet?

Способы оплаты 1хБет
Stavna pisarna 1xBet igralcem ponuja priročno storitev za izplačilo denarja z igralnega računa na osebni račun. Število razpoložljivih plačilnih metod je odvisno od države prebivališča in pogosto presega 30 storitev. O tem, katere so in kako dvigniti denar pri 1xBet, smo pisali v prejšnjem članku. Kot rečeno, ni vedno tako, da je zahteva za prenos sredstev uspešna. Če ne morete dvigniti denarja pri 1xBet, vam priporočamo, da si preberete gradivo.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Ne morem dvigniti denarja pri 1xBetu: kaj lahko storim?

Ko uporabnik na svojem igralnem računu zbere določen znesek in je pripravljen dvigniti sredstva, ta operacija žal ni vedno uspešna. Zato ni presenetljivo, da stavniki pogosto iščejo odgovor na vprašanje “Ne morem dvigniti denarja pri 1xbet, kaj naj storim?” na internetu Najprej je treba razumeti vzrok te težave. Opredelili smo 8 razlogov, zakaj igralec ne more dvigniti denarja s spletnega mesta. Podrobno so opisani v naslednjem razdelku, zato se z njimi ne bomo ukvarjali.

Če igralec ne more dvigniti denarja s strani 1xBet, je vredno preveriti preverjanje njegovega profila, skladnost s pogoji za izplačilo (preverite servisno podporo, minimalne pragove za prenos denarja) in omejitve za profil. V slednjem primeru se morate obrniti na ekipo za podporo. Preden sami poiščete razlog za blokado izplačil, se lahko obrnete tudi na operaterja. Strokovnjaki stavnice delajo 24 ur na dan in bodo z veseljem pomagali najti in rešiti težavo.

Zakaj ne morem dvigniti denarja pri 1xBetu?

Ob ustvarjanju računa se igralci samodejno strinjajo s pogoji poslovanja stavne družbe 1xbet. Vendar pa le malo ljudi prebere pravila, objavljena na spletni strani stavnice. Zato se zaradi pojavljanja težav pri transakcijah stavniki znajdejo v težavah. Čeprav so vsi primeri, ki lahko služijo kot razlog za zavrnitev izplačila, zapisani v dokumentu.

Glavne napake, zaradi katerih ne morete dvigniti denarja pri 1xbet, so:

 • Nepreverjen profil. V našem članku o registraciji pri 1xBetu smo pisali o tem, da je treba opraviti popolno preverjanje identitete. V skladu s splošno sprejetimi pravili igralniške skupnosti morajo biti igralci polnoletni. Stavnica preverja tudi druge podatke o uporabnikih, da lahko zagotavlja svoje storitve. Zato bo za preverjanje potrebna telefonska številka in eden od dokumentov (potni list, potni list, vozniško dovoljenje).
 • Neizplačan depozit/del depozita. Ko je bil denar deponiran, ga morajo igralci uporabiti na spletnem mestu. V ta namen je dovolj, da vplačajo sredstva za športne/kibernetske stave s kvoto, višjo od 1,10, ali da igrajo katero od iger. Deponirani znesek denarja je po dobitku na voljo za izplačilo.
 • Neizkoriščena bonusna sredstva. Položaj je podoben prejšnji težavi. Če želite bonusna sredstva dobiti na glavni račun, jih je treba staviti. Podrobne informacije o shemi izplačila bonusov lahko dobite na promocijski strani.
 • Kršitev omejitev izplačil. Če je uporabnik navedel znesek, ki presega dovoljeni znesek za izbrani način plačila, plačilo ne bo sprejeto. Poleg tega lahko stavnica 1xBet za posameznega igralca določi interne omejitve izplačil. Ta situacija se pojavi kot preventivna kazen za drobne stave in goljufije pri igrah na srečo.
 • Kršitev pogojev za izplačilo za posamezen račun. Za zaščito igralcev pred goljufijami stavnica omogoča, da se sredstva pošljejo samo na račun (plačilno storitev), s katerega so bila prejeta. Če se z računom kaj zgodi, se morate obrniti na podporo uporabnikom in zagotoviti potrditev težave.
 • Podatki o igralcu se ne ujemajo na spletni strani in v plačilni storitvi. Pred izvedbo prenosa bo stavnica 1xBet preverila podatke o računu, na katerega bodo poslana sredstva. Če bodo v imenu, priimku in številki ugotovljene kakršne koli napake, plačilo ne bo sprejeto. Zato je treba vse tipkarske napake v podatkih popraviti s pomočjo podpore pisarne.
 • Blokada igralčevega računa. Če igralec sistematično krši pravila stavnice, bo njegov račun zamrznjen, plačila v teku pa bodo preklicana. Če pride do takšne situacije, igralec ne bo mogel dobiti svojih sredstev nazaj.
 • Tehnične težave na strani stavnice ali plačilnega servisa. Ni tako pogosto, a vseeno lahko pride do težav pri prenosih na določen račun. V tem primeru je treba počakati in poskusiti znova čez nekaj časa.

Kadar igralec ne more dvigniti denarja iz 1xbet, je vredno preveriti zgoraj navedene težave. Drugih osnovnih razlogov za to, da ne morete dvigniti denarja s portala, ni. Večino zgoraj opisanih težav lahko rešite sami, če pa ne, se lahko obrnete na ekipo za podporo. Opozarjamo vas, da so vam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Вывод средств 1хБет на карту

Katera so glavna pravila za dvig denarja na portalu 1xBet?

V prejšnjem poglavju, v katerem smo opisali situacije, ko igralec ne more dvigniti denarja iz 1xBet, smo se delno dotaknili osnovnih pravil za uporabnike poslovalnice. Vendar smo se odločili, da jih zaradi jasnosti poudarimo v ločenem bloku.

Priporočamo, da uporabniki upoštevajo ta pravila, če želijo dobiti denar na svoj račun:

 • Preverite svojo identiteto in dokažite, da ste stari vsaj 18 let.
 • Pred izplačilom stavite sredstva.
 • Ne prenašajte več sredstev, kot je določen limit.
 • Za vplačilo in izplačilo denarja uporabljajte isto plačilno storitev.

Sicer pa stavnica 1xbet prenaša sredstva na lastni račun v skladu s predpisi (od 1 minute do 7 dni) in za takšne operacije ne zaračunava provizije.

Kako preklicati zahtevo za izplačilo 1xbet?

Ko uporabnik izpolni zahtevek za izplačilo (z navedbo zneska prenosa in načina plačila), bo ta posredovan v obravnavo finančnemu oddelku. Večina transakcij se izvede samodejno brez dodatnega človeškega posredovanja. Umetna inteligenca lahko zazna napake in identificira kršitelje. V tem primeru bo denar vrnjen na igralčev glavni račun ali zamrznjen, dokler težava ne bo rešena.

1хБет - вывод средств

Kljub dejstvu, da se plačila z napakami v podrobnostih vrnejo, se mnogi igralci sprašujejo: “Kako preklicati zahtevo za izplačilo 1xbet?” V nekaterih primerih uporabniki naletijo na zanimivo stavo in jih ne moti vrnitev sredstev, da bi poskusili srečo pri novi stavi. Takrat morajo igralci storiti naslednje korake:

 • Avtorizirajte in se prijavite v svoj osebni kabinet.
 • Vstopite v razdelek “Izplačilo z računa”.
 • Kliknite na “Zahteve za izplačilo” in poiščite svoje izplačilo.
 • Če je vaš zahtevek za izplačilo “Obravnava”, lahko kliknete na “Prekliči”. V 10 minutah bodo sredstva nakazana na vaš račun. Če je status “Izvedeno”, mora igralec le ponovno položiti denar na svoj račun.

Stavničar lahko prekliče zahtevo za izplačilo brez kakršnih koli omejitev s strani stavnice 1xBet.

Pogosto zastavljena vprašanja o izplačilih pri 1xBet:

❌ Zakaj 1xBet blokira izplačilo?

Ko uporabnik izbere način plačila, navede znesek in klikne “Potrdi”, gre zahtevek skozi več stopenj preverjanja. Samodejno prekinemo izplačila, če del zneska ni bil stavljen, obstaja sum prejema dobitka ali je bil presežen limit za prenos. Človeško preverjanje, ki ga opravi finančni oddelek stavnice, nastopi v trenutku, ko 1xBet blokira izplačilo. Če obstaja sum goljufije ali izvora sredstev, se denar “zamrzne”, dokler se preverjanje ne zaključi. Na situacijo ni mogoče vplivati. Zato mora stavitelj le počakati na odločitev finančnega oddelka.

💵 Zakaj ne morem dvigniti denarja pri 1xBetu?

Obstaja vsaj 8 razlogov, zakaj igralec ne more dvigniti denarja iz 1xBeta. Najpogostejši so nepopolna identifikacija profila, neizkoriščena sredstva in izplačilo prek plačilnega instrumenta, ki se razlikuje od tistega, ki je bil izbran ob pologu. Lahko se pojavijo tudi težave z limiti in sumi stavnice glede izvora sredstev ali prejema dobitkov. Pri zahtevku za izplačilo se igralcu prikažejo sporočila z razlogom za zavrnitev prenosa. Za nasvet se je mogoče obrniti tudi na službo za podporo uporabnikom.

📞 Kaj naj storim, če ne morem dvigniti denarja pri 1xBetu?

Čeprav je stavnica v prvi vrsti podjetje, ki želi zaslužiti denar, skrbi tudi za svojo podobo. Zato je na voljo 24-urna ekipa za podporo, ki se ukvarja s problematičnimi situacijami. Če igralec ne more dvigniti denarja iz 1xBet, je vredno napisati klepet, e-pošto, poklicati ali izbrati druge razpoložljive načine komunikacije s pisarno stavnice.

Pomembne novice