Intro

Zakaj aplikacija 1xBet ne deluje?

Почему не работает приложение 1xBet
Stavnica 1xBet se je odzvala na potrebe uporabnikov in izdala več aplikacij za računalnike in mobilne naprave. Povedali smo vam že, kje in kako lahko prenesete aplikacijo za stave 1xbet. Vendar se lahko pri nekaterih igralcih pojavijo težave, ko aplikacija iz takšnega ali drugačnega razloga ne deluje ali se preneha zaganjati. Zato si v tem članku oglejmo vse možne rešitve in odpravljanje težav.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Zakaj aplikacija 1xBet ne deluje?

Na forumih o igrah na srečo stavniki pogosto postavljajo vprašanja o pravilnem delovanju aplikacije stavnice. Zbrali smo vse informacije na to temo in poskušali opisati razloge, zakaj aplikacija 1xBet ne deluje.

Prenos nedelujoče različice aplikacije 1xBet

Stavnica nenehno posodablja svoje izdelke: programsko opremo 1xWin ter aplikacije za Android in iOS. Zato različice izdelkov, ki so bile izdane prej, postanejo zastarele in morda ne delujejo pravilno. Poleg tega igralci pogosto prenesejo programsko opremo iz neuradnih virov (tega ne priporočamo), kjer je objavljena zastarela različica. Zato aplikacija 1xBet morda ne bo delovala na vašem računalniku ali pametnem telefonu. Če je bila programska oprema prenesena z uradne spletne strani 1xBet, morate biti pozorni na samo namestitveno datoteko. Morda je poškodovana. V tem primeru lahko programsko opremo ponovno prenesete v svojo napravo in jo namestite.

Vaša naprava ne podpira aplikacije 1xBet

Če želite na svoj pametni telefon namestiti mobilno aplikacijo stavnice, mora ta izpolnjevati minimalne zahteve:

  • Android: 50-60 MB prostega prostora v pametnem telefonu in različica sistema Android 4.1 ali novejša.
  • iOS: 108 MB prostega prostora v pomnilniku iPhona in različica operacijskega sistema iOS 9.3 ali novejša.

aplikacija 1xWin je podprta v operacijskem sistemu Windows od XP naprej. Potrebujete do 200 MB prostega prostora. Drugih zahtev ni. Če se programska oprema za stave ne namesti, je to lahko posledica protivirusnega programa. Poskusite ga izklopiti.

Težave s povezavo 1xBet z internetom

Če ima stavitelj težave z aplikacijo na svojem pametnem telefonu ali računalniku, je vredno preveriti internetno povezavo. Praviloma bi morala aplikacija sama prikazati obvestilo, da ni povezave. Kljub temu je bolje, da se prepričate, da imate delujočo internetno povezavo. Drugi razlog za prekinitev povezave je lahko tudi ta, da so stavnico blokirali lokalni ponudniki internetnih storitev. V tem primeru aplikacija 1xBet morda ne bo delovala – promet iz strežnika iger na srečo bo blokiran. Seveda so razvijalci programsko opremo za stave nagradili z omrežjem VPN. Vendar ta ne deluje vedno pravilno Вход в мобильную версию 1xBet

posodobitve aplikacije 1xbet

Stavnica 1xbet redno posodablja vse stavne aplikacije. Zato se po prejemu naslednje posodobitve aplikacija 1xbet morda ne bo odprla. To težavo odpravljajo številni igralci na forumih. V tem primeru je vredno odstraniti in ponovno namestiti programsko opremo. Če to ne pomaga, pišite podpori in prosite za povezavo do prejšnje različice delujoče stavne aplikacije. Ne priporočamo prenosa programske opreme z drugih spletnih mest, saj lahko vsebuje zlonamerno kodo.

Težave z vašo napravo: telefonom ali računalnikom

Včasih aplikacija 1xBet ne deluje zaradi težav s samo napravo stavnika. Gre za operacijski sistem (po drugi posodobitvi) ali druge programe, ki blokirajo stavno programsko opremo. V tem primeru se morate vrniti na prejšnjo različico sistema/odstraniti programsko opremo ali počakati na naslednjo posodobitev aplikacije 1xBet. Če zgoraj opisane rešitve ne pomagajo, vam priporočamo, da se obrnete na ekipo za podporo stavnice. Morda bodo lahko uporabnikom predlagali alternativno rešitev.

Pomembne novice