Intro

Vrste stav na 1xBet in njihove značilnosti

Виды ставок 1хБет
Trg iger na srečo je v razcvetu po vsem svetu. K hitremu razvoju prispevajo konkurenca med stavnicami in nove tehnologije, ki omogočajo sklepanje stav na daljavo. Zato ni presenetljivo, da si 1xBet, ki se bori za vodilno mesto na trgu, prizadeva za diverzifikacijo svoje ponudbe. To velja tudi za pojav novih vrst stav 1xBet. Katere vrste stav so na voljo uporabnikom pisarne in kakšne so razlike med njimi? Odgovorimo na vprašanja v članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Razpoložljive vrste stav 1xBet

Stavci začetniki običajno poznajo posamezne stave (ordinarije) in ekspresne stave 1xBet (sestavljene stave). Vendar pa stavnica igralcem ponuja veliko več vrst stav. Poleg klasičnih stav (posamične in kombinirane stave) lahko uporabniki na spletnem mestu sklenejo različice teh stav: sklepanje verig, sistemov, stav na zaupanje itd.

Stavnica si nenehno prizadeva za razširitev svoje ponudbe. V letu 2019 so na primer uporabnikom postali na voljo prosti dodatki, laki in patenti. Zato vam priporočamo, da se seznanite s trenutnimi vrstami stav 1xBet, ki so opisane v pravilih. To storite tako, da obiščete stran “Pravila” v razdelku “Informacije” (meni se nahaja na dnu strani). Točka 4 obravnava vrste stav na spletni strani stavnice. V času pisanja članka jih je bilo 11.

Značilnosti vrst stav pri 1xBet

Kot je navedeno zgoraj, lahko stavniki pri 1xbet poleg enkratnih in ekspresnih stav izkoristijo še 9 vrst stav. Trenutno stavnica stavnikom ponuja naslednje vrste stav:

 • Posamezne stave (single bets) so stave, ki vsebujejo en izid na enem športnem dogodku. Če uporabnik zmaga, prejme dobitek, ki je enak vsoti stave, pomnoženi s kvoto.
 • Ekspresne stave (ekspresne stave) so stave na 2 ali več neodvisnih* izidov tekem. Znesek dobitka je odvisen od števila izbir (uporabijo se lahko dodatne kvote) in posebnosti izračuna dobitka za stavo (v kombinaciji ni dovoljen noben izgubljeni izid). Dobitek stave Parlay se izračuna tako, da se vložek pomnoži z izidnimi kvotami.
 • Sistem je kombinacija izrazov določene velikosti in vnaprej izbranega števila dogodkov. Tako je mogoče v sistem vključiti ekspresne stave, ki vsebujejo samo dogodke pred tekmo. Največje število različic v sistemu je 184756, število dogodkov pa je 20. Izračun dobitkov se opravi v skladu s shemo, opisano v pravilih.
 • Veriga je niz stav na neodvisne* dogodke. Uporabnik sam določi vrstni red stav v kombinaciji in znesek za prvo stavo (to je začetni znesek verige). Po odigranem dogodku določi znesek za naslednjo stavo v kombinaciji. Če je po izračunu izida vsota verige enaka nič, se stava šteje za izgubljeno.
 • Stava na zaupanje – stava, ki jo uporabnik sklene za sredstva, ki jih kot predujem zagotovi stavnica. Znesek vnaprejšnje stave izračuna 1xBet na podlagi neizkoriščenih stav uporabnika. Zaupanja vredne stave so na voljo rednim uporabnikom, ki niso kršili pravil stavnice. Novinci si morajo ustvariti verodostojnost na spletnem mestu, da bi lahko izkoristili to vrsto stav.
 • Stave s promocijsko kodo – stava, za katero stavitelj ne plača ničesar. Stavničar igralcu zagotovi posebno kodo, ki mu omogoča sklenitev enkratne ali ekspresne stave. Vendar se dobitki ne pripišejo na glavni račun, temveč na bonusni račun in jih je treba staviti. Pogoji stavljenja so odvisni od promocije.
 • Kombinirana stava je stava, ki je sestavljena iz posamezne in/ali ekspresne stave. Uporabnik lahko uporabi lobi (rezultat, ki bo vplival na dobitek celotne stave). V takem primeru je uspeh celotne kombinirane stave odvisen od izbranega pogoja. Če ni izbran noben lobby, se kombinacija izračuna kot sistem. Znesek dobitka je odvisen od uporabe lobija.
 • Pogojna stava – stava, sestavljena iz ene in več stav na neodvisne* dogodke. Vrstni red izbir v pogojni stavi je odvisen od uporabnika. Tudi dobitek se izračuna v vrstnem redu, ki ga je izbral stavitelj.
 • Protidogodek je kombinacija več kot 2 izidov. Kot lahko razberete iz imena, se stava odigra, če so vse tekme izgubljene. Verjetnost dobitka na Anti-Match se računa z nasprotno verjetnostjo kot pri Parlayu. Na strani s pravili je na voljo več možnosti za podrobne izračune.
 • Sreča – stava, ki vključuje od 2 do 8 posameznih ali ekspresnih stav. Te se lahko elastično kombinirajo skupaj in tako ustvarijo lep dobitek. Višina dobitka je odvisna od vrste stav, števila izbir v ekspresnih stavah in kvote.
 • Parlay je kombinacija 3 do 8 izbir z različnim številom izidov. Shemo za izračun dobitkov najdete na strani s pravili 1xBet.

*Rezultat ene stave ne vpliva na drugo.

Доверительная ставка 1хБет

Značilnosti vrst stav 1xBet

Po branju kratkih opisov vrst stav pri 1xBet se morda zdi, da so si podobne. Dejansko je razlike med posameznimi in ekspresnimi stavami zlahka opaziti. Vendar pa, kakšna je razlika med sistemom in parlayem? Da bi poudarili značilnosti posameznih vrst stav, smo pripravili tabelo:

Vrsta stave pri 1xBet Značilnost
Posamezna Posamezen dogodek, natančna poravnava
Ekspresna stava Stava je sestavljena iz več kot 2 napovedi. Če izgubite en dogodek, izgubite kombinacijo Parlay.
Sistem Kombinacija kombinacij kombinacij Parlay. Dobitki se štejejo za vsako stavo posebej, nato pa se seštejejo. Nekatere od naših Parlay izbir so lahko izgubljene.
Veriga Kombinacija več dogodkov. Če je prva izbira izgubljena ali je izgubljen celoten znesek v verigi, je stava izgubljena.
Confidenza Prejem stavnega predujma od stavnice.
Promocijska stavna koda Brezplačna stava. Dobitek je treba dobiti nazaj.
Kombinirana stava Stave na 3 dogodke. Dobitki se izračunajo na enak način kot v sistemu.
Pogojna stava Naslednja stava v kombinaciji ne sme biti višja od stave v prejšnji kombinaciji.
Antiexpress Dogodki na listku morajo biti izgubljeni.
Sreča Če je vsaj ena izbira uspešna, je stava dobitna.
Patent Igrati je treba vsaj dva dogodka iz kombinacije.

Raznolikost stav na spletnem mestu 1xBet omogoča stavnikom, da oblikujejo najboljšo kombinacijo stav za pridobitev največjega dobitka. Vendar pa morajo začetniki upoštevati, da je za uspeh pomembno, da razumejo pogoje vsake vrste stav. Izčrpne informacije lahko najdete na portalu stavnice v razdelku “Pravila”.

Pomembne novice