Intro

Vrste bonusov 1xBet: priljubljene promocije za igralce

Виды бонусов от 1хБет
V našem članku o bonus računu 1xBet smo omenili, da stavnica ponuja stavnikom različne vrste nagrad. Vsem je poznan bonus za prijavo, medtem ko 1xbet uporabnike zanima z ducatom drugih mamljivih ponudb. Med njimi so promocije, ki delujejo periodično in trajno. Med raznolikimi ponudbami pa so tudi takšne, ki so med igralci zelo priljubljene. O teh bomo govorili v današnjem članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

prijavni bonus 1xbet

Morda najbolj priljubljen bonus pri vseh stavnicah je dobrodošlica. Ta je stavnikom na voljo takoj po odprtju računa ali vplačilu denarja. Višina nagrade je odvisna od stavnice. V primeru 1xBet igralci izberejo bonus za prijavo že v fazi ustvarjanja računa. Ta je lahko:

  • Dobrodelni bonus za šport. Njegova višina je do 100 %* vašega prvega pologa, vendar ne več kot 100 USD* ali enakovredno v lokalni valuti. Tako je na primer za Ruse bonus 1xbet na prvi polog enak 5000* rubljev, za Ukrajince pa 3000* UAH.
  • Igralniški paket dobrodošlice. Znesek nagrade znaša do 1.500 USD in 150 brezplačnih vrtljajev, ki jih lahko uporabite v spletnih igralniških igrah ali v razdelku “Igre”. Če želite prejeti najvišji bonus, morate v skladu z določeno shemo petkrat napolniti svoj račun.
  • Igralec se lahko ob registraciji na 1xbet tudi odjavi od prejemanja bonusov.

1xBet (1хБет) бонус при регистрации

1xbet pogoji za pridobitev bonusa za prijavo

Za odobritev enega od zgoraj opisanih bonusov mora igralec med ustvarjanjem računa izbrati ustrezno možnost. Po registraciji morate prebrati pogoje za prejemanje in stavljenje nagrade tako, da greste na PROMO – Promocije. V primeru bonusa za registracijo 1xBet za šport mora igralec staviti 5-kratni znesek z vplačilom sredstev v ekspresne 3 dogodke. Kvote za dogodke morajo biti vsaj 1,4. Denarni bonus, ki ga prejmete kot del paketa dobrodošlice v igralnici, morate v 7 dneh na določenih igrah 35-krat osvojiti nazaj. Seznam je na voljo na strani promocije. *1xBetov bonus za prvi depozit na področju športa se lahko poveča. Z uporabo promocijske kode STAVKAWIN lahko igralec zviša znesek bonusa za 30 %, do 130 USD ali enakovrednega zneska. V tem primeru se shema stav ne spremeni.

1xBetov bonus Happy Friday

Poleg vpisnega bonusa lahko igralci od stavnice tedensko prejmejo dodatna sredstva. V okviru 1xbetove promocije Happy Friday je priložnost, da vsak petek na svoj bonusni račun zaslužite do 100 dolarjev. Ponudba je na voljo tako novo registriranim uporabnikom kot tudi rednim strankam pisarne. Promocijo Happy Friday lahko izkoristite le enkrat na teden Счастливая пятница 1xBet

pogoji 1xbet Happy Friday

Da bi prejeli nagrado, morate izpolnjevati pogoje Happy Friday: vplačati depozit med 00:00 in 23:59 v petek. V skladu s pravili bo uporabnik prejel 100 % zneska depozita, vendar ne več kot 100 USD. Sredstva bodo nakazana na igralčev bonus račun. Za stavljenje bonusa 1xbet Happy Friday mora uporabnik v 24 urah vplačati 3x parlay stavo. Minimalna stavna kvota je 1,4. Opozarjamo igralce, da se je bonus 1xbet Black Friday preimenoval in je zdaj Happy Friday. Če iščete pogoje promocije Black Friday, vam priporočamo, da preberete zgornje informacije.

1xbet promocija v sredo Pomnožite z 2

Še ena zanimiva ponudba podjetja 1xbet je promocija “Sreda – pomnožite z 2”. V okviru ponudbe lahko stavnik dobi bonus na svoj depozit v višini 100 % zneska depozita ali do 100 USD. Bonus 1xBet “Sreda – pomnožite z 2” je igralcu na voljo enkrat tedensko Среда – умножим на 2 1хБет

pogoji bonusa 1xbet Wednesday Multiply by 2

V tem tednu lahko sodelujejo samo igralci, ki so prejšnji teden sodelovali v 1xBetovi promociji Happy Friday. V ponedeljek in torek (ta teden) morate opraviti 5 poljubnih stav na športne dogodke s kvoto, ki ni nižja od 1,4. Skupni znesek stav mora biti enak znesku bonusa, ki ste ga prejeli v petek v okviru bonusa Happy Friday. V primeru, da je bil denar že vplačan in izplačan pred sredo, bo sodelovanje v promociji preklicano. Če so zgoraj opisani pogoji izpolnjeni, lahko uporabnik opravi polog in prejme enak znesek na bonusni račun. Denar mora biti vplačan v 24 urah v večkratnikih 1,4.

Bonus 1xBet Beats

Stavnica 1xbet ponuja uporabnikom, da se odkrito borijo za bonus v višini 100 dolarjev. Ponudba je stalna in je igralcem na voljo ob ponedeljkih. Če je ponedeljek, imate priložnost, da pri igrah na srečo premagate 1xBet Обыграй 1хБет

Pogoji promocije “Premagajte 1xbet bonus”

K promociji “Premagaj 1xbet” se lahko preprosto pridružite. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite svoj profil v osebnem kabinetu: izpolnite vsa polja in aktivirajte svojo telefonsko številko. Nato je vredno svoj račun napolniti z 1 dolarjem in počakati na bonus. Znesek nagrade je enak znesku pologa, za stavljenje pa je na voljo 24 ur. Stavljavec mora staviti denar le na določene igre iz razdelka 1xGames (seznam je v opisu promocije na spletni strani stavnice) v 30-kratnem znesku.

bonus 1xBet Lucky Day

Če želi stavnik od stavnice 1xBet dobiti dnevne bonuse , potem je vredno biti pozoren na promocijo “Sreča dneva”. Uporabnik ima možnost sodelovati v dnevnem žrebanju in se boriti za 500 promocijskih točk, ki se mu bodo pripisale na bonusni račun. Te lahko nato zamenja za brezplačne vrtljaje in brezplačna darila. O tem smo delno pisali v članku o 1xBetovih promocijskih kodah in kako jih uporabiti Счастливчик дня 1xBet

Pogoji bonusa 1xBet’s Lucky of the Day

Uporabniki, ki želijo sodelovati v promociji, morajo na strani Lucky of the Day dvigniti vstopnico za žrebanje promocijskih točk. Nato svojo namero potrdite tako, da vplačate stavo v višini 1,5 dolarja in kvoto 1,8 ali več na kateri koli športni dogodek. Nato je treba počakati na žrebanje. Če se ugotovi, da je stavnikova številka dobitna (skupaj 100 na dan), bo igralec v 24 urah po žrebanju na svoj bonusni račun prejel 500 promobolov.

promocija 1xbet Ekspres dneva

Najnovejša promocija v današnjem članku je 1xbet Express dneva. Igralci, ki radi stavijo na kombinacije stav, imenovane parlays, lahko svoje dobitke povečajo za 10 %. In to velja za vse ekspresne stave uporabnika, če upoštevate pogoje promocije. Zato ni čudno, da 1xBetov bonus Ekspres dneva prejema pozitivne odzive stavnikov Экспресс дня 1xBet

Pravila in pogoji bonusa 1xBet “Ekspres dneva”

Za sodelovanje v promociji mora igralec s seznama več kot 1.000 kosov izbrati pripravljeno kombinacijo (parlay). Vse jih ponuja stavnica 1xbet. Če je ekspresna stava odigrana, dobi stavitelj bonus na svoj dobitek. Pri prejemu bonusa ni nobenih drugih omejitev.

preglednica s povzetkom bonusov 1xbet

Da bi bralcem olajšali iskanje informacij o bonusih 1xbet, smo pripravili manjšo tabelo z imeni promocij in nagrad:

Promocijsko ime Bonus
“Dobrodelni bonus 100 % na prvi polog, do 100 $*
“Happy Friday” (prej Black Friday) 100 % na prvi polog, do 100 USD**
“Sreda – pomnožite z 2” 100 % na prvi polog, do 100 USD**
“Premagaj 1xBet” 100 % na prvi polog, do 100 USD**
“Srečnež dneva Do 500 promocijskih točk
“Ekspres dneva +10 % dobitkov za parlay
Bonusni program (omenjen v članku o bonusnem računu 1xBet) Promo točke za vplačila

*Zahvaljujoč promocijski kodi STAVKAWIN lahko igralci povečajo svoj bonusni znesek do 130 USD** **ali protivrednost tega zneska v lokalni valuti Preglejte ostale ponudbe 1xbet v razdelku PROMO.

Pomembne novice