Intro

storitev podpore 1xBet: kanali za stik z operaterjem

Служба поддержки 1хБет
V primeru kakršnih koli vprašanj se lahko igralci obrnejo na brezplačno službo za podporo. Operaterji so na voljo 24 ur na dan in igralcem nudijo pomoč po več kanalih. Kako deluje podpora 1xBet in kako izkoristiti pomoč predstavnikov stavnice, smo obravnavali v tem novem članku

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

kontakti 1xBet: kako stopiti v stik s stavnico

Igralci lahko za stik s stavnico uporabijo različne načine: številko vroče linije (brezplačni klici niso na voljo v vseh državah), e-pošto, spletni klepet in socialna omrežja. Najnovejše kontaktne podatke za 1xBet najdete v istoimenskem razdelku Kontakt. Do strani lahko dostopate prek spodnjega menija – razdelek “Informacije”. Na kontaktni strani 1xBet lahko najdete elektronske naslove različnih oddelkov stavnice. Če se igralec ne more odločiti, kam naj piše, je na voljo univerzalna rešitev – obrazec za povratne informacije. Dovolj je, da pošljete zahtevo z navedbo problema, in posredovana bo pravemu strokovnjaku. Preden se obrnete na predstavnike podpore, pa vam priporočamo, da preberete poglavje o pravilih. Ne gre za klasično stran s pogostimi vprašanji, vendar je na njej veliko koristnih informacij o delovanju 1xBeta in ponujenih storitvah.

Kako stopiti v stik s podporo 1xBet: razpoložljivi kontakti

Kot je navedeno v prejšnjem razdelku, stavnica 1xbet zagotavlja pomoč igralcem prek različnih kanalov. Vse načine podpore pa lahko v grobem razdelimo na komunikacijo po telefonu in prek besedilnih sporočil. Ker brezplačna telefonska linija ni na voljo v vseh državah in ker je podpora na voljo v omejenem številu jezikov, tovrstni poziv ne bo ustrezal vsem igralcem stav. V tem primeru je univerzalna rešitev, da pišete podpori 1xBet. Za pomoč lahko zaprosite v besedilnem načinu prek:

 • Spletni klepet. Nahaja se v spodnjem desnem kotu strani.
 • Elektronska pošta. Vsi kontaktni podatki so na voljo na naši strani s kontakti.
 • Obrazec za stik z nami. Nahaja se na strani s stiki.
 • Uradni profil na Facebooku. Naslov stavnice lahko najdete v družabnem omrežju na igralnem portalu.

Vsak način, na katerega lahko pišete podpori 1xBet, je podrobneje razložen v naslednjih razdelkih Горячая линия 1xBet

podpora 1xBet

Čeprav imajo novi uporabniki pogosto vprašanja o tem, kako uporabljati 1xBetove storitve, stavnica za igralce ni pripravila baze znanja (t. i. FAQ). Zato je edini način, da dobite hitro pomoč, da se obrnete na tehnično podporo 1xBet. To je nekaj, s čimer stavniki ne bodo imeli težav. Urad stavnice namreč ponuja več kanalov za komunikacijo. Uporabniki lahko pišejo v klepetalnico, pošljejo elektronsko sporočilo ali pokličejo na telefonsko številko. Vsak od kanalov ima svoje posebnosti, o katerih bomo govorili v nadaljevanju.

1xbet vroča linija

Na voljo je več načinov, kako stopiti v stik s predstavniki podpore 1xBet po telefonu:

 • Igralec lahko klikne na ikono telefona v zgornjem desnem kotu strani. Po tem se bo odprl obrazec za povratne informacije. Stavničar pusti telefonsko številko in zahteva klic strokovnjakov iz pisarne.
 • Uporabiti je mogoče tudi telefonsko številko 1xBet vroče linije, ki je navedena v nogi portala.
 • Igralec mora iti v razdelek “Kontakti” in pridobiti aktualno telefonsko številko 1xBet podpore.

Upoštevajte, da vse države nimajo neposredne številke 1xBetove vroče linije. Kjer pa je na voljo, je za klice na voljo brezplačna številka. V nasprotnem primeru morajo igralci poklicati mednarodno številko po tarifah svojega mobilnega operaterja.

telefonska številka za podporo 1xBet

Kot je navedeno v prejšnjem razdelku, stavnica 1xBet igralcem omogoča, da se s podporo obrnejo po telefonu. Vendar pa brezplačne telefonske številke 1xBet niso na voljo v vseh državah. Če v nogi ali v razdelku za stike ni številke s kodo države ali 0800, potem ta komunikacijski kanal s stavnico ni na voljo. V tem primeru morate uporabiti alternativne metode, opisane v članku. 1xBet номер в Казахстане Tukaj so navedene telefonske številke za podporo 1xBet v nekaterih postsovjetskih državah:

 • V Rusiji telefonska številka za podporo žal ni na voljo. To je posledica prepovedi dejavnosti podjetja v Ruski federaciji.
 • V Ukrajini se lahko obrnete na telefonsko številko 1xbet 0-800-801-345.
 • V Belorusiji telefonska številka za podporo začasno ni na voljo zaradi težave z licenco.
 • V Kazahstanu se lahko obrnete na predstavnike stavnice na telefonski številki 8-727-356-08-75 ali 9009.

Univerzalna telefonska številka za stik z družbo 1xbet je +44-127-325-69-87. Vendar ni brezplačna. Zato vam priporočamo, da za stik s podporo izberete drug način.

Klepet v živo pri 1xBet

Precej priročen način, da stopite v stik z ekipo za podporo 1xBet, je klepet v živo. Ta se nahaja v spodnjem desnem kotu strani. Operaterji za podporo strankam so na voljo 24 ur na dan, sedem dni na teden. Zahvaljujoč temu lahko igralci dobijo kvalificiran odgovor ob katerem koli primernem času. Prav tako je podpora na voljo v več kot ducatu jezikov platforme, vključno z ruščino. To je precej priročno za veliko število stavnikov iz držav SND. Онлайн чат 1xBet Odzivni čas operaterja v klepetu v živo 1xBet je odvisen od obremenitve kanala. Vendar pa se v povprečju predstavnik podjetja poveže s klepetalnico v 5 minutah.

E-naslov za stik z družbo 1xbet

Klasičen način za stik s strokovnjaki za podporo 1xBet je pisanje elektronskega sporočila. Če se odpravite v razdelek “Kontakti”, lahko igralci najdejo naslove različnih oddelkov podjetja. Nato je vredno izbrati tisti mail, kjer bodo lahko rešili stavnikovo vprašanje. Электронная почта 1xBet Če igralec ne ve, na kateri oddelek se nanaša vprašanje, lahko piše službi za podporo 1xBet prek kontaktnega obrazca. Odzivni čas operaterjev v tem kanalu je do 24 ur. Zato priporočamo, da za hitro odločitev uporabite 1xBetovo telefonsko številko ali spletni klepet.

Uradni kanali družbenih medijev 1xBet

Kot alternativni kanal za stik z družbo 1xBet lahko uporabite profile družbenih medijev. Strani stavnice so na voljo na Facebooku in VK, kar je za igralce precej priročno. Stavničarji lahko pišejo v klepetalnico in dobijo odgovor predstavnikov podjetja. Официальные каналы 1хБет Ta možnost bo uporabna, ko bo igralec želel izvedeti trenutno 1xBet ogledalo za dostop do spletne strani podjetja.

profil 1xbet Vkontakte

Uporabniki družbenega omrežja VK (prej Vkontakte) lahko najdejo številne skupine in strani, namenjene športnim stavam in stavnici 1xbet. Tam izkušeni stavniki delijo koristne informacije, začetniki pa lahko poiščejo analitike in jih prosijo za nasvet (običajno za plačilo). Prav tako so v temah na voljo napovedi, kombinacije stav in druge subtilnosti, ki so potrebne za uspešne stave. Če igralci iščejo uradno skupino ali stran 1xBet Vkontakte, jih želimo razočarati. Stavnica ne upravlja družabnega omrežja na VK. Zato so vse skupine in strani skupnost navdušencev in tistih uporabnikov, ki želijo zaslužiti s promocijo imena znane blagovne znamke. Zato moramo biti previdni, ko gre za uporabo analitičnih povzetkov drugih uporabnikov, zlasti plačljivih. Najbolje je, da napovedi izdelujete sami in si izkušnje pridobivate na podlagi lastnih napak. Da bi jih zmanjšali, pa si oglejte našo šolo stav. Do nje lahko dostopate v zgornjem meniju.

Pomembne novice