Intro

Stavno zavarovanje pri 1xBet: kako uporabljam storitev?

1хБет - Стаховка ставок
Stavnica 1xBet igralcem ponuja priročna orodja za zmanjšanje izgub zaradi slabih stav. Igralci lahko prodajo stavo 1xBet in dobijo del denarja nazaj na svoj glavni račun. Poleg tega obstaja možnost, da stavo 1xBet zavarujejo in dobijo 100 % denarja, ki se nakaže na račun. Kakšne so prednosti te možnosti in v čem se razlikuje od vračila stave? Preberite članek.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj je stavno zavarovanje 1xBet?

Stavno zavarovanje je precej pogosta storitev, ki jo ponujajo stavnice. Zavarovanje stav 1xBet je treba razumeti kot ustvarjanje dobička, tudi če se stava izkaže za izgubljeno. Opozoriti velja, da je zavarovanje lahko popolno ali delno. V prvem primeru igralec prejme celoten znesek na svoj osebni račun, v drugem primeru pa določen del tega zneska. Stroški zavarovanja so odvisni od njegove vrste. Višji ko sta stavni znesek in zavarovani znesek (v odstotkih), višjo provizijo bo stavnica plačala stavni družbi. Vendar pa se stroški zavarovanja več kot izravnajo z dobitki. V primeru izgube pa uporabnik ne izgubi celotnega zneska, temveč le določeno provizijo, ki jo je treba plačati stavnici.

Kaj pomeni zavarovati stavo pri 1xBet?

Ena od lekcij naše “Šole stav” o uspešnih stavah vsebuje informacije o vplivu teorije verjetnosti na stave. Med navedenimi nasveti bi radi izpostavili pomembno točko: “Nihče ne pozna verjetnosti dogodkov”. Torej noben stavnik ne more 100 % poznati izida tekme. Tudi pri najbolj pravilnih napovedih lahko pride do spodrsljajev. Kaj pa tiste tekme, pri katerih je verjetnost zmage ene ali druge strani velika? Izkoristite storitev zavarovanja stav 1xBet. Številni igralci se sprašujejo: “Kaj pomeni zavarovati stavo pri 1xBetu?” Na to je lahko več odgovorov. Najprej lahko uporabimo definicijo: zavarovanje stav je popolno ali delno povračilo izgubljenega zneska denarja. Drugič, treba je opisati postopek zavarovanja stav in mehanizem vračila denarja v primeru izgube. Če vzamemo postopek, lahko igralec zavaruje skoraj vsak* dogodek pred tekmo ali med igro. Stava je lahko enkratna ali kombinirana. Kar zadeva denar, je nadomestilo s strani 1xBet odvisno od zavarovanega zneska. Če je bilo izbrano polno zavarovanje, bodo vsa sredstva nakazana na igralčev račun. Vendar si je treba zapomniti, da višji kot je odstotek nadomestila, višja je provizija za storitev. *Vse stave ne morejo biti krite. To bo obravnavano v naslednjem razdelku Страховка ставки 1хБет

Kakšni so pogoji zavarovanja stav pri 1xBet?

Stavnica 1xBet svojim uporabnikom ponuja ene najboljših pogojev zavarovanja stav. Igralci lahko storitev uporabljajo za številne dogodke in izberejo najzanimivejše tekme z dobrimi kvotami. Vendar pa obstajajo številne omejitve, na katere velja biti pozoren:

 1. Zavarovanje stav pri 1xBet je plačljiva storitev. Cena je odvisna od kvote in najvišjega zavarovanega zneska. Vendar pa stroški zavarovanja ne presegajo uporabnikovega dobitka.
 2. Igralec lahko zavaruje posamezne stave in ekspresne stave.
 3. Uporabnik lahko za isto stavo sklene več zavarovanj. Najprej na primer zavaruje 10 % zneska, nato pa 30 %. Vendar pa vse kupljene stave ne smejo presegati 100 %. Zato je vredno biti previden, da storitve ne preplačate preveč.
 4. Vplačila, ki so opravljena prek kriptovalute, niso krita z zavarovanjem.
 5. zavarovanje stav 1xBet ni na voljo za tekme, na katerih se kvote razlikujejo za največ 17 točk.
 6. Zavarovane so lahko stave pred tekmo in stave v živo.

Poleg osnovnih pogojev, opisanih zgoraj, morate biti pozorni tudi na dodatna pravila na spletnem mestu 1xBet:

 • Stavnica ni odgovorna v primerih, ko storitev zavarovanja stav ni na voljo zaradi tehnične okvare.
 • Družba si pridržuje pravico, da kadar koli in v zvezi s katerim koli dogodkom prekine storitev zavarovanja stav brez navedbe razlogov.
 • Storitev stavnega zavarovanja se lahko prekliče, če se v kateri koli fazi storitve pojavijo tehnične težave.

V vseh zgoraj navedenih primerih se stave izračunajo na splošni osnovi glede na rezultate igre. Vendar praksa kaže, da stavnica te točke iz pravil le redko uporablja pri stavah. Zato je zavarovanje stav pri 1xBetu precej zanimiva ponudba, ki jo je vredno izkoristiti na tveganih tekmah.

Kako sklenem stavno zavarovanje pri 1xBetu?

Za uporabo storitve zavarovanja stav mora uporabnik najprej skleniti stavo pred tekmo (enkratno ali ekspresno). Nato obiščite osebni profil – “Zgodovina stav”. Na seznamu poiščite stavo, ki vas zanima, in kliknite na “Zavaruj” (kot že omenjeno, ni na voljo za vse stave). V novem oknu bo igralec videl provizijo in izbral znesek, ki ga želi zavarovati. Kot smo že omenili, je to lahko del stave ali celotna stava. 1хБет - продажа ставки Na primer, za nogometno stavo v višini 100 USD* in kvoto 1,8 je zavarovalni znesek: 10 % – 6 USD*, 100 % – 47 USD*. Če uporabnik zmaga, prejme 80* dolarjev, od tega je neto dobiček 36* dolarjev. *Ali enakovredno v lokalni valuti

Od česa so odvisni stroški zavarovanja pri 1xBet?

Storitev zavarovanja stav pri 1xBet je plačljiva in se izračuna za vsako stavo posebej. Formula za izračun zavarovanja upošteva vrsto dogodka, kvote, znesek stave in odstotek zavarovanja. Ker stavnica ne navaja natančne formule za določitev provizije za to storitev, natančnega izračuna ni mogoče podati. Da bi razumeli, kakšni so lahko stroški zavarovanja stav, navajamo nekaj primerov:

 1. Uporabnik je pred tekmo vplačal enkratno stavo v višini 100 USD* na nogometno tekmo (kvota 2,00). Po nekaj minutah se je odločil, da bo zavaroval 50 % stave. Stavna družba igralcu ponudi, da to opravi za 22 dolarjev*.
 2. Uporabnik je vplačal enkratno stavo v živo v višini 100 USD* na nogometno tekmo (kvota 1,20). Deset minut pozneje, po prejetem golu, se je odločil, da stavo zavaruje za 50 %. Stavnica za to operacijo zahteva 30* USD.

Kot je razvidno iz primera, so kvote na tekmi različne, vendar se zaradi verjetnosti poraza v drugem primeru stroški zavarovanja povečajo. Zato velja skrbno izračunati smiselnost uporabe te storitve, da v primeru izgube stave ne izgubite več denarja. *Ali protivrednost tega zneska v drugi valuti

Kakšna je razlika med zavarovanjem in prodajo stav pri 1xBet?

Mnogi novinci se sprašujejo: “Kakšna je razlika med zavarovanjem in prodajo stave?” Ti storitvi sta si podobni (lahko ju uporabljate za stave pred tekmo, pomagata vam dobiti denar nazaj itd.), vendar se med njima pojavljajo številne razlike:

 • Pri zavarovanju stave igralec provizijo plača takoj, pri prodaji pa jo plača na kraju samem (na svoj račun prejme manjši znesek).
 • Zavarujete lahko del stave in prodate celotno stavo.
 • Pri zavarovanju stav je izguba denarja manjša kot pri prodaji stav.

Uporabniki lahko torej obe orodji uporabljajo vzporedno, odvisno od izbrane strategije. Страховка ставки на 1xBet Na koncu bi radi povedali, da sklenitev stave ni vedno dobra ideja. Bolje se je naučiti, kako natančno napovedati izid dogodkov in iz pisarne pridobiti čim večji dobiček, namesto da bi plačevali provizije za dodatne storitve. Zato novim stavnikom priporočamo našo Šolo stav, kjer se lahko naučijo veliko nasvetov, kako postati uspešen stavnik.

Več vprašanj o stavnem zavarovanju 1xBet:

⏱️ 1xZavarovanje stav: kaj je to?

“Zavarovanje stav” je dodatna storitev, ki je na voljo uporabnikom 1xBet. Po sklenitvi stave pred tekmo ali stave v živo lahko igralci zavarujejo svojo stavo in tako dobijo del denarja nazaj. Stavnica stavnikom omogoča, da sklenejo celotno ali delno zavarovanje 1xBet. Igralec lahko uporabi tudi več zavarovanj hkrati, če je skupni znesek zavarovanja 100 % začetnega vplačila. Vendar bodo stroški več transakcij višji kot pri uporabi enega zavarovanja za celoten stavni znesek.

✅ Kako deluje zavarovanje pri 1xBetu?

Zavarovanje v 1xBetu lahko uporabite takoj po sklenitvi stave. Igralec mora iti v svoj osebni kabinet in v zgodovini stav poiskati tisto, ki jo je treba zavarovati. Na stavni kartici se pojavi gumb “Zavarovanje”, ki igralca preusmeri na zaslon z nastavitvami. Uporabnik bo lahko izbral znesek, ki ga je treba zavarovati, in videl znesek provizije za opravljanje storitve.

💵 Koliko stane zavarovanje stav 1xBet?

Stroški zavarovanja stav 1xBet se izračunajo individualno. Stavnica analizira tekmo, upošteva višino uporabnikove stave, trenutek, ko se je igralec odločil za uporabo storitve, in znesek, ki ga je treba zavarovati. Algoritem izračuna stavnikovo provizijo. Če se igralec strinja z zneskom, lahko “kupi” zavarovanje. Uporabnik jo lahko tudi zavrne in se k vprašanju vrne po določenem času. Vendar se bo spremenil tudi znesek provizije, ki pa ne bo vedno v korist stavca.

Pomembne novice