Intro

Stavnica 22Bet: polog

Пополнение депозита 22Бет
Pri izbiri stavnice je pomembno, da ste pozorni na število ponujenih načinov vplačila, odsotnost provizij in čas obdelave transakcij. Prav tako si preberite o težavah, ki se lahko pojavijo pri vplačilu, in o delu podporne ekipe. V vseh primerih ima 22Bet uporabnikom kaj ponuditi. Stavnica ponuja več kot 70 načinov za nakazilo denarja na račun, za nakazilo na 22bet ne zaračunava provizije. Podrobneje opišimo postopek vplačila in trenutne načine plačila.

Načini vplačila pri 22Bet

Po registraciji na spletnem mestu 22bet mora vsak stavitelj opraviti polog. To je predpogoj za sklepanje stav na igralni platformi. Vendar na tej stopnji pisarna ne preveri identitete igralca, preverjanje stavca se izvede med zahtevkom za izplačilo.

Kot je navedeno v uvodu, skupno število plačilnih metod presega 70. Vendar to ne pomeni, da lahko v Ukrajini, Rusiji, Kazahstanu ali drugih državah vplačilo opravite z istimi metodami. Te se razlikujejo, kar je posledica načina delovanja storitev v različnih državah. Podrobnosti o metodah, ki so na voljo za posamezno državo, najdete v svojem osebnem računu v razdelku “Dopolnitev”.

Običajno lahko vse metode nakazovanja pri 22Bet razdelimo na:

 • Bančne kartice. Platforma podpira kartice plačilnih sistemov Visa, MasterCard in Maestro.
 • Elektronske denarnice. Uporabniki lahko uporabljajo Skrill, Perfect Money, iWaller.
 • Plačilni sistemi. Denar na svoj račun 22Bet lahko nakažete prek sistemov ecoPayz in Neteller.
 • Bančna nakazila in spletno bančništvo. Na primer, v Ukrajini lahko vplačilo opravite prek storitev Privat24 in Monobank.
 • Kriptovalute. Stavnica za plačilo sprejema Bitcoin, Ethereum, Dogecoin in druge.
 • Plačilni terminali. iBOX, Paynet in drugi se lahko uporabljajo.
 • Predplačniške kartice. V vseh državah niso podprte.

Пополнение счета 22Бет

Stavnica nenehno posodablja seznam storitev za nakazilo denarja na 22bet račun. Zato priporočamo, da preverite dejanske načine plačila na spletni strani stavne hiše.

Vlaganje denarja na račun 22Bet

Uporabniki lahko vplačajo sredstva na 22Bet na način, ki jim ustreza, in brez provizije s strani pisarne. Vendar pa ne smete pozabiti, da lahko storitev, prek katere se vplačilo opravi, zaračuna dodatne stroške. Da bi zmanjšali stroške in denar s provizijo uporabili za športne stave pri 22Betu, priporočamo, da si preberete tarife plačilnih instrumentov.

Najnižji znesek vplačila se začne pri 1 USD ali enakovrednem znesku v drugi valuti. Odvisen je od izbrane plačilne storitve. Poleg tega ima stavnica določeno zgornjo mejo za vplačilo pri 22Betu. Z omejitvami se lahko seznanite na strani “Vplačilo”.

Postopek polnjenja računa 22Bet je podoben za vse metode: izbrati morate plačilni instrument, določiti znesek polnjenja, vnesti podatke in potrditi transakcijo. Vendar pa obstajajo posebnosti, ki jih je vredno omeniti:

 • Pri plačevanju z bančno kartico na 22Bet lahko podatke povežete na spletni strani stavnice. Ustvarjen bo digitalni žeton kartice, ki vam omogoča takojšnjo transakcijo ob naslednjem vplačilu, ne da bi vam bilo treba vnesti podatke.
 • Z uporabo e-denarnice na 22Bet lahko denar pošljete tako prek storitve denarnice kot prek uporabniškega računa. Za dokončanje operacije potrebujete avtorizacijo in potrditev prenosa.
 • Zahvaljujoč plačilnim sistemom je mogoče denar na 22bet vplačati tako enostavno kot prek e-denarnice.
 • S spletnim bančništvom lahko nakazila na 22Bet opravite skoraj v trenutku. Vendar vse transakcije preverjajo banke in so lahko v državah, kjer so igre na srečo prepovedane, blokirane.
 • Vlaganje denarja na 22Bet iz kripto denarnice je najvarnejša možnost za prenos sredstev na igralni račun. Stavnica deluje z vsemi priljubljenimi kriptovalutami.
 • Vplačilo 22Bet prek plačilnega terminala je cenovno ugoden način, vendar se mora igralec zavedati visokih provizij, ki jih zaračunavajo storitve.

Внесение денег на счет 22Бет

Upoštevajte, da v državah, kjer stavnica posluje, niso na voljo vsi načini plačila. Trenutne informacije lahko preverite v igralčevi osebni omarici.

Preverjanje vplačila na spletni strani 22Bet

Prenos denarja na vaš račun se samodejno prikaže v vaši osebni omarici na spletni strani 22Bet. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite v svoj profil in v zgornjem desnem kotu preverite svoje stanje. Na njem se mora spremeniti znesek prenosa (brez morebitnih provizij plačilnih storitev).

Obstajajo primeri zamudnih nakazil, zato je treba hraniti potrdila o plačilu ali posnetke zaslona transakcij, dokler denar ne prispe na račun. Če denar dolgo ne pride, se lahko obrnete na službo za podporo in poskušate ugotoviti, na kateri strani je prišlo do napake in kje iskati denar. Če pa je pri nakazilu prišlo do nepravilnosti, npr. nakazilo je bilo opravljeno z druge kartice ali je denar sumljivega izvora, ima stavnica pravico, da ga vrne lastniku.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali dvome, se obrnite na službo tehnične podpore 22Bet. To lahko storite prek e-pošte ali klepeta v živo.

Pomembne novice