Intro

stavna ponudba 1xBet: možnosti linij in raznolikost stav

1хБет линия ставок
Vsaka stavnica ima prednosti, ki jo ločijo od stotin konkurentov. Če govorimo o družbi 1xBet, je to zagotovo stavna linija. Seveda smo v pregledu o pisarni pisali o ducatu prednosti. Vendar pa je stavna linija 1xBet vsekakor eden od največjih adutov podjetja. O tem, kako je videti stavna linija, katere možnosti stav vključuje in kaj bo zanimivo za uporabnike, bomo razpravljali v članku.

Logo 1xbet
100-odstotni bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

linije 1xBet: Raznolikost stav

Linija ali stavna linija je število dogodkov, ki jih stavnica ponuja za stave. Vsi priljubljeni dogodki, ki so na voljo v glavnem meniju ali v ključnem območju zaslona, se običajno štejejo za glavno linijo, vsi drugi pa za dodatno linijo. Če na ta način pogledate stavno ponudbo 1xBet stavnice, bodo ključni dogodki tisti, ki se nahajajo v rubrikah Top dogodki, Top prvenstva in Top igre (desni del zaslona), na seznamu dogodkov v osrednjem delu zaslona in v postavkah glavnega menija. Do preostalih iger v liniji 1xbet lahko dostopate prek podmenijev in stranskih pripomočkov.

Skupno število dogodkov v stavni vrstici 1xBet je odvisno od sezone. Vendar pa je povprečno dnevno število iger več kot 5.000. Večina dogodkov pade na najpomembnejše igre, kot so nogomet, odbojka, košarka, kibernetski športi itd. Vendar pa je v ponudbi pisarne na voljo več kot 40 športnih disciplin. Zato bodo uporabniki lahko našli zanimive igre tudi v manj priljubljenih prvenstvih.

Poleg velikega števila športov v ponudbi se lahko 1xBet pohvali tudi s širokim razponom. S stavami z razponom mislimo na vse vrste stav, ki jih je mogoče položiti na določen dogodek. Stavnica igralcem ponuja tako osnovne vrste stav kot tudi dodatne izide, na primer, kdo bo zadel prvo/ zadnjo žogo, koliko strelov bo v območju gola, kakšno bo število rumenih kartonov itd. Več deset različic za sklepanje stav omogoča izkušenim uporabnikom, da sestavijo zapletene kombinacije in si s stavami zagotovijo večji dobiček.

različice linij 1xbet

Na portalu 1xbet na igralce čaka več različic linij. Poleg tradicionalne predstavitve športnih dogodkov lahko stavnike zanima tudi oblika:

 • Tekma za. Stavnica 1xbet izbere tekmo za igralce, na katero lahko vplačate stavo od 10 USD ali enakovredno v drugi valuti. Stavitelj mora uganiti natančen rezultat tekme. Če igralec zmaga, prejme denarni dobitek in 10 brezplačnih vrtljajev v igralnih avtomatih. Slednje je treba izkoristiti v skladu s splošnimi pravili stavnice.
 • Stavite na svoje. Stran vsebuje vse športne dogodke, ki so na voljo v ponudbi pisarne in se odvijajo v državi igralčevega prebivališča. Podatki o državi so povzeti iz osebne kartice stavnika.
 • Oblikovalec stav. Tukaj lahko igralci ustvarijo svoje alternativne tekme med ekipami, ki se verjetno ne bodo srečale v dvobojih. Dovolj je, da med razpoložljivimi ligami izberete nasprotnike in 1xBet bo izračunal kvote za tekmovanje. Konstruktor bo zanimiv za uporabnike, ki radi eksperimentirajo.
 • Rezultati prvenstva. Tukaj igralce čakajo prestižna nogometna prvenstva. Naloga stavnika je, da določi zmagovalce v vsakem od njih in si priigra veliko zmago.
 • Stave na UFC. Stran vsebuje dvoboje v mešanih borilnih veščinah. Uporabniku prijazen vmesnik za iskanje tekmovanj in boksarjev omogoča hitro izbiro dogodka za stavo.
 • Stave na politiko. Tu lahko uporabniki napovedujejo izide nekaterih političnih dogodkov: predsedniških volitev, volitev poslancev, županov itd.

1хБет конструктор ставок

stavnica 1xbet ne miruje in nenehno širi funkcionalnost spletnega mesta ter možnosti stavnih linij. Zato se lahko na spletnem mestu pojavijo strani z novimi oblikami linij.

Dogodki v liniji 1xBet

Kot smo že omenili, bodo stavljavci v liniji našli več kot 5.000 dogodkov, ki segajo od nogometa do finančnih stav. Zaradi tega ponudba 1xBet ne bo pustila ravnodušnih niti najbolj izkušenih igralcev. Ker pisarna aktivno razvija svojo stavno linijo, se na spletnem mestu nenehno pojavljajo nove stavne rubrike. Spodaj je seznam tistih, ki so v času pisanja članka na voljo na 1xbet.com:

 • Športne stave. Uporabniki bodo našli več kot 40 športov: priljubljene (nogomet, košarka, tenis itd.) in nišne igre (galski nogomet, pikado, kriket itd.).
 • Spletne športne stave. Stavljavci bodo našli tekmovanja med najboljšimi ekipami kibernetskih športov v vseh priljubljenih igrah. Stran ponuja dogodke v priljubljenih igrah, kot so CS:GO, Dota 2, League of Legends itd.
 • Loterije. Velika izbira loterij iz različnih delov sveta. Možnost nakupa srečk za tombole v Evropi, Ameriki in Aziji.
 • Finančne stave. Igralci, ki spremljajo gospodarske dogodke, lahko pridobijo dodatne dobitke s stavami na različna nihanja gospodarskih kazalnikov. Izbor dogodkov ni velik, vendar je rubrika precej zanimiva.
 • TOTO. Različne različice športnih stav. Stave na nogomet, hokej, košarko in kibernetske športe z zanimivimi izidi.

Najdi dogodke iz 1xbet linije lahko najdete na glavni strani ali v ustreznih razdelkih glavnega menija.

Pomembne novice