Intro

stava 1xBet trust: kako jo dobim in uporabljam?

1хБет - Доверительная ставка
V članku o vrstah stav, ki so uporabnikom na voljo na spletnem mestu 1xBet, je bila obravnavana stava na zaupanje 1xBet. Vendar pa se med novimi stavniki pojavljajo številna vprašanja glede prejemanja in vplačevanja takšnih stav. In ta v omenjenem gradivu niso bila podrobno obravnavana. Zato smo se odločili, da bomo ponudili odgovore na vsa vprašanja igralcev, ki želijo uporabljati stave na zaupanje.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj je zaupanja vredna stava pri 1xBetu?

Stavnica 1xbet svojim rednim igralcem ponuja nekaj “plusov”, ki niso na voljo na straneh konkurence. Poleg bonusnega programa, ki omogoča pridobivanje dodatnih točk za aktivnost na portalu, lahko igralci pri 1xbet-u izkoristijo tudi zaupanja vredno stavo. To so stave, ki jih uporabniki sklenejo za denar, ki ga kot predujem zagotovi stavnica. Zaupanja vredne stave niso na voljo vsem uporabnikom stavnice. V skladu s pogoji poslovanja stavnice so za stavnice, ki:

  • Ste že dvignili denar in niste kršili pravil portala. Novo registrirani uporabniki so prikrajšani za možnost uporabe stav na zaupanje.
  • Imajo neizmerjene stave. Če imate takšne stave, je to zagotovilo, da bo stavnica lahko dobila svoj denar nazaj.
  • Imajo pozitivno stanje na računu. V takem primeru stavnica na podlagi razpoložljivosti denarja na igralčevem računu zagotovi tudi predujem. Na računu ne sme biti več kot 20 denarnih enot.
  • Vložite stave v živo ali predtekme, ki bodo obračunane v 2 dneh. Stava je lahko enkratna ali ekspresna stava.

Če uporabnik izpolnjuje vse pogoje stavnice, mu bo pri 1xBet dodeljena zaupanja vredna stava. V naslednjih razdelkih bo pojasnjeno, kako to storiti.

Kako se izračuna stava na zaupanje 1xbet?

Ko uporabniki izvedo za možnost, da od stavnice prejmejo denar kot predujem, pričakujejo velike vsote denarja “na zalogo”. V resnici je algoritem za izračun stave 1xbet trust precej “zapleten”. Uporabniki, ki imajo na svojem računu dovolj denarja (več kot 20 denarnih enot) in hkrati izpolnjujejo kriterije iz prejšnjega poglavja, ne dobijo vnaprejšnje stave. Tisti igralci, ki so med “srečnimi”, pa lahko prejmejo do 50 % neizplačanih stav. Na primer, uporabnik je imel na svojem računu 100 $*. Na 2 izida nogometnih tekem je stavil 95* USD. Končno pozitivno stanje je 5 dolarjev*. V takem primeru lahko stavnica, ki je izračunala igralčeve verjetnosti za zmago, ponudi največ 30* USD kot stavo na zaupanje 1x. Pri drugih vložkih se lahko znesek predujma spremeni. Izračuna se za vsako stavo posebej. * Ali enakovreden znesek v drugi valuti Доверительная ставка 1хБет

Kako sklenem stavo na zaupanje pri 1xBet?

Kot smo že omenili, mora uporabnik izpolnjevati določeno število pogojev, da se lahko kvalificira za stavo na zaupanje. Takoj se pojavi vprašanje: “Kako naj vem, ali je stava na zaupanje na voljo pri 1xbet?” V ta namen je treba upoštevati nekaj preprostih korakov:

  1. Avtorizirajte na spletnem mestu.
  2. Pojdite v razdelek v živo in na stavni listek dodajte dogodek, ki vas zanima. Izid dogodka pred tekmo lahko izberete na strani “Linija”. Vendar pa mora igralec poiskati tekme, ki bodo odigrane v naslednjih 48 urah.
  3. Na delovni plošči (v zgornjem desnem kotu strani) si oglejte vrstico “Razpoložljivi vnaprej”. Če je znesek na voljo, ga lahko igralec uporabi za sklenitev stave “vnaprej”.

Če je uporabnik preveril več stav in je vrednost v vrstici “Razpoložljiv predujem” enaka nič. V tem primeru je igralec prepričan, da izpolnjuje zahteve stavnice, se lahko obrne na službo za podporo 1xbet. Ta deluje 24 ur na dan.

Kako lahko pri 1xBetu unovčim stavo na zaupanje?

Pomembna prednost stave na zaupanje pri 1xBetu je, da za uporabo denarja stavnice ni provizije. Vendar pa ne pozabite na večno pravilo: “Če vzameš tuj denar, dobiš svojega nazaj”. Zato mora igralec po prejemu stavnega predujma le-tega vrniti na stavnico. To se v skladu s to shemo izvede samodejno:

  • Če je stava z vnaprejšnjim plačilom dobitna, bo uporabnik prejel znesek, ki ne vključuje vnaprejšnjega plačila.
  • Če vnaprejšnja stava ne zmaga, se predplačilo obračuna pri zmagovalni stavi, sklenjeni z lastnimi sredstvi.
  • Če sta vnaprejšnja stava in lastna stava izgubljeni, uporabniški račun pade v minus.

V drugem primeru mora igralec vrniti dolg stavnici in šele nato vplačati nove stave. Ob prvem vplačilu se denar samodejno odšteje za dano predplačilo stave

Kaj naj storim, če ni stave 1xbet trust?

Kot smo že omenili, je stava 1xbet trust dodatna prednost za redne uporabnike pisarne. Kljub temu, da lahko uporabnik izpolni vse pogoje za njeno pridobitev, ima stavnica pravico, da te vrste stave stavniku ne ponudi. V tem primeru ima igralec samo eno možnost – da piše na ekipo za podporo. Predstavniki stavnice 1xBet vam bodo napisali, kaj je lahko razlog za to, da stava na zaupanje ni bila odobrena. Uporabnik lahko izve, ali gre za nespoštovanje pogojev ali pa je razlog povezan z drugimi omejitvami. V vsakem primeru bodo informacije koristne in bodo stavljavcu pomagale urediti težave. S svoje strani priporočamo, da storitve stavnice uporabljate bolj aktivno, potem pa lahko računate na dodatne “pluse”.

Več vprašanj o zaupanja vrednih stavah 1xBet

💵 Kako si lahko izposodim denar pri 1xBet?

Mnogi uporabniki se ne zavedajo možnosti, da si lahko pri 1xBetu izposodijo denar za sklepanje stav. Medtem ko stavnica za izposojo denarja ne zaračunava nobene provizije. Glavni pogoj je, da ste aktiven uporabnik, ki nenehno opravlja stave (da imate neporavnane stave). V tem primeru lahko zahtevate posojilo denarja za sklenitev stave na zaupanje 1xbet. Kako jo uporabiti, je obravnavano v članku.

📋 Kaj pomeni stava 1xbet trust?

Stava na zaupanje pri 1xbet pomeni stavo, ki jo igralec vplača za denar stavnice. Od tod tudi ime “trust”, tj. stavnica je uporabniku zaupala svoj denar za obdobje, dokler njegove stave niso poravnane. Tako ima igralec možnost staviti na zanimive dogodke, ko na računu ni razpoložljivih sredstev. Najpomembneje je, da stavnica za posojanje denarja ne zaračunava provizije.

📝 Kakšni so pogoji za izposojo denarja pri 1xBetu?

Za izposojo denarja mora uporabnik 1xbet izpolnjevati nekaj kriterijev. Najprej je treba aktivno sklepati stave in ne kršiti pravil portala. Drugič, imeti mora stave na tekme, ki še niso bile odigrane. Tretjič, na računu je treba imeti največ 20 dolarjev, grivn, rubljev ali podoben znesek v drugi valuti. Četrtič, športni in kibernetski dogodek mora biti že v igri ali pa mora biti odigran najkasneje 2 dni pozneje. Le če so ta merila izpolnjena, bo stavnica za igralca izračunala znesek zaupanja v stavo 1xBet.

Pomembne novice