Intro

stava 1xBet: kaj je in kako jo lahko uporabljam?

1хБет - продажа ставки
Čeprav izkušeni stavljavci s svojimi stavami dosledno ustvarjajo dobiček, se pri svojih napovedih tudi motijo. Zato je možnost zavarovanja stave ali njene prodaje pred tekmo dober način, da ne izgubite celotnega zneska stave. O možnosti prodaje stave 1xbet smo že pisali v enem od prejšnjih člankov. Vendar pa je še vedno veliko neodgovorjenih vprašanj, ki jih je vredno izpostaviti v novem članku.

Logo 1xbet
100-odstotni bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj pomeni prodati stavo pri 1xbet?

V uvodnem razdelku je na voljo povezava do članka na spletni strani, ki vsebuje opredelitev možnosti “Prodaj stavo” pri 1xbet. Da se ne bi ponavljali, zapišimo, da se ta storitev imenuje tudi izplačilo. Če izraz dobesedno prevedemo iz angleščine, gre za možnost vračila denarja (dela denarja). Prodaja stave pri 1xBetu je torej operacija vračila dela denarja z vrnitvijo stavnega listka. Hkrati je pomembno, da se tekma še ni začela. V nasprotnem primeru igralec nima možnosti, da bi prodal svojo stavo, in se mora zanašati le na srečo.

Igralci pogosto sprašujejo: “Ali je prodaja stav na voljo vsem uporabnikom pisarne?” Odgovor je pritrdilen. Vsi igralci pri 1xBetu lahko prodajajo stave, če je izpolnjen pogoj: tekme se ne smejo začeti. Poleg tega ni treba dodatno aktivirati možnosti za prodajo stav. Ta je na voljo privzeto.

Kdaj lahko prodam stavo pri 1xBet?

Ko uporabnik vplača stavo na spletni strani stavnice, je na voljo možnost uporabe zavarovanja stave pri 1xbet ali prodaje stave. Kako zavarovati stavo, je opisano v posebnem članku. Priporočamo vam, da ga preberete in se seznanite z uporabo storitve.

Kar zadeva prodajo stave pri 1xBet, lahko stavitelj storitev uporablja tako za posamezne kot tudi za kombinirane stave (parlays, sistemi, anti-extras itd.). Prav tako ni pomembno, koliko dogodkov bo na stavnem listku. Dokler se noben od njih ne začne, ko se uporabnik odloči prodati stavo.

Zakaj ne morem prodati stave pri 1xBet?

Čeprav so pravila za prodajo stave pri 1xBet zelo preprosta, se pri uporabi te storitve še vedno lahko pojavijo težave. Upoštevajte ta pravila, v katerih prodaja stave pri 1xBet ni mogoča:

  • Za posamične stave: tekma se je začela ali pa je bila stava že poravnana.
  • Pri kombinirani stavi so izidi že izračunani ali pa je tekma v živo.
  • Uporabljena je bila možnost zavarovanja stave.

Продать ставки на 1хБет

Poleg tega si stavnica pridržuje pravico, da brez navedbe razloga zavrne prodajo stave igralcu. Čeprav to pravilo omejuje možnost uporabe storitve v kritičnih situacijah, ga stavnica le redko uporabi. Zato bo lahko večina stavnikov možnost “Prodaj stavo” uporabljala brez omejitev.

Kako lahko prodam stavo pri 1xBet?

Stavnica 1xbet je poskrbela, da je vmesnik za uporabo storitve “Prodaj stavo” preprost in enostaven. Za uporabo izplačila se mora uporabnik prijaviti v svojo osebno omarico. Razdelek Zgodovina stav vsebuje informacije o vseh odigranih in neodigranih stavah. Uporabnik lahko izbere eno od neizvršenih stav in klikne na gumb “Prodaj”. Na novem zaslonu se prikažejo informacije o največjem znesku denarja, ki ga je mogoče vrniti. Če je igralec zadovoljen s ponudbo stavnice 1xBet, lahko ponovno klikne gumb “Prodaj”. Po tem bo stava preklicana, določeni znesek pa bo v 20 sekundah nakazan na glavni račun.

Ko igralec prejme vračilo, ga lahko takoj uporabi za nove stave ali pa ga dvigne z igralnega portala. Pomembno: denarja ni treba staviti.

Pomembne novice