Intro

Športne stave pri 22Bet

Спортивные ставки 22Бет
Športni navdušenci ali preprosto igralci na srečo so verjetno že vsaj enkrat slišali za stave. Za to obstajajo številne pisarne, ki ponujajo svoje storitve. Stavnica 22Bet svojim igralcem poleg klasičnih stav na priljubljene športe ponuja tudi bolj nekonvencionalna področja, kot so kibernetski športi.

Pri 22Betu ste lahko prepričani, da je igra poštena in zanesljiva, ter izbirate dogodke z najvišjimi kvotami, naročila, razpone, sisteme ter kombinacije, kot so obliži, valete, verige in kombinirane stave. Podrobneje si oglejte športne stave 22Bet.

Športi za stave pri 22Bet

Družba za športne stave ponuja 23 športov za stave na 22Bet. Med njimi so najbolj priljubljeni nogomet, košarka, tenis, hokej, odbojka, namizni tenis, rokomet in kriket. Na voljo so tudi tiste, ki so manj priljubljene, a imajo zveste privržence: atletika, badminton, bejzbol, vaterpolo, dirke s čolni, spustno smučanje, kabaddi, keirin, odbojka na mivki, ragbi, konjske dirke, snuker, pasje dirke, speedway, floorball, futsal in hokej na ledu.

Vsak dan lahko stavniki izbirajo med več kot 300 športnimi dogodki in približno 350 dogodki kibernetskih športov. Za stave so na voljo vsi priljubljeni svetovni trgi. Na voljo so tudi dogodki iz manjših prvenstev. Če želite izkoristiti ponudbo, se morate prijaviti v svojo osebno omaro ali se registrirati na 22Bet.

Ставки на спорт 22Bet

Raznolikost stav pri 22Bet

Pri 22Betu so na voljo klasične posamične stave, razponi, sistemi ter kombinacije stav, kot so obliži, zapornice, verige in kombinirane stave. Ker je novincem težko razumeti vse zaplete stav pri 22Betu, smo se odločili, da na kratko opišemo, kako se stave med seboj razlikujejo:

 • Klasična ena stava je običajna ena stava na zmago (ali neodločen izid) ene strani. To je najpreprostejša in najbolj priljubljena vrsta stave.
 • Parlay je niz stav na več dogodkov, ki so združeni v eno samo stavo. Posledica tega je, da ima ta stava višjo kvoto. Vendar morajo biti za zmago zmagovalni vsi dogodki v Parlayu.
 • Sistem je kompromis med posameznimi stavami in posameznimi stavami in je sestavljen iz slednjih. V nasprotju z običajnim ekspresom lahko sistem zmaga, tudi če nekatere selekcije v kombinaciji izgubijo.
 • Parlay je kombinacija vseh možnih parlayov izbranih dogodkov. Najmanjše število dogodkov v tej vrsti stave je 3, največje pa 8. Za prejem dobitka s Patentom mora biti vsaj ena izbira (tj. vsaj 2 poljubna izida) pravilna.
 • Stave Luckybetso sestavljene iz posameznih stav in vseh možnih izrazov izbranih dogodkov. Najmanjše število izbir pri tej vrsti stav je 2, največje pa 8. Za dobitek je dovolj, da pravilno izberete vsaj en izid.
 • Veriga je niz posameznih stav, ki jih sestavljajo dogodki, ki so med seboj neodvisni. Igralec lahko sam izbere vrstni red stav in stavi samo na prvi dogodek v verigi. Ko je vsaka posamezna stava, vključena v verigo, izenačena, se izračuna vsota na tem računu.
 • Kombinirane stave so stavni sistem, sestavljen iz več stav ali posameznih stav.

Poleg naštetih različnih stav na spletni strani pisarne so na voljo zanimivi bonusi in promocije 22Bet. Zahvaljujoč njim lahko povečate svoje dobitke iz sklenjenih stav.

Stave na e-športe pri 22Bet

Spletne stave na kibernetske športe so z razvojem interneta pri 22Bet postale vse bolj priljubljene. Po priljubljenosti in višini stav so skoraj enakovredni najbolj znanim športom, kot so nogomet, košarka in tenis.

Stave na kibernetske športe in stave na tradicionalne športe imajo enako logiko. Pri nogometu na primer tekmujejo športniki, pri kibernetskih športih pa igralci nadzorujejo like ali ekipe v spletni igri.

Ставки на киберспорт 22Бет

Med igrami, ki jih 22Bet ponuja svojim privržencem, so na primer:

 • FIFA;
 • Mortal Kombat;
 • Dota;
 • World of Tanks;
 • Counter Strike;
 • NBA Playgrounds;
 • King of Fighters;
 • Sonic;
 • in druge.

Poleg tega lahko uporabniki najdejo stave na kibernetski hokej, košarko, odbojko, ligo NFL, nogomet, kriket, rugby, tenis, rokoborbo, rally, golf, bejzbol, lakros in druge športe. Skupno je na spletni strani stavnice na voljo več kot 60 vrst iger za 22 kibernetskih športov. In to število se nenehno povečuje.

Pomembne novice