Intro

Sodelovanje z blogerji: koliko 1xBet plača za oglaševanje?

Сколько платит 1xBet (1хБет) за рекламу
Med stavnicami, ki sodelujejo z rusko govorečimi igralci, je 1xbet ena najbolj priljubljenih. Uspeh podjetja je posledica številnih dejavnikov, med drugim tudi kompetentne trženjske strategije. Stavnica je partner športnih tekmovanj (npr. italijanske Serie A) in športnih klubov (Barcelona, Liverpool in Chelsea). Poleg tega k sodelovanju vabi tudi vplivneže. Zato številne blogerje zanima, koliko 1xBet plačuje za oglaševanje, tudi na YouTubu. Članek odgovarja na to vprašanje.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako oglaševati 1xbet?

Številni igralci so videli oglase stavnice 1xbet v obliki pasic na spletnih straneh ali v videoposnetkih na YouTubu. Vendar pa niso nameščeni prek oglasov Google, temveč neposredno, po dogovoru z blogerji. Zato ni presenetljivo, da želijo lastniki spletnih strani, blogov in kanalov YouTube skleniti partnerstvo s stavnico 1xBet. To ni tako težko storiti.

Predstavniki 1xbeta samostojno stopijo v stik z znanimi ifluencerji, da bi promovirali blagovno znamko. S sodelovanjem s stavnico pa lahko zaslužijo tudi novopečeni blogerji in youtuberji. V ta namen se splača obiskati spletno stran 1xpartners.com in se registrirati. V osebnem kabinetu bo uporabnik videl morebitne ponudbe za oglaševanje na spletnem mestu ali v YouTubu. Vendar bodo za blogerje, ki imajo majhno občinstvo, manj privlačne kot za velika spletna mesta in kanale. Za slednje je pisarna pripravljena ponuditi posebne pogoje sodelovanja. Če želite izvedeti individualno ponudbo, se obrnite na nas prek e-pošte ali klepeta na Telegramu (razdelek Kontakt na spletnem mestu 1xpartners).

Koliko 1xBet plača za oglaševanje?

Stavnica 1xbet partnerjem ponuja več možnosti sodelovanja. Lahko gre za fiksno plačilo za oglaševanje blagovne znamke in plačila za vsakega privabljenega igralca.

V primeru fiksnega plačila se stavnica z blogerji dogovori o višini plačila. Partnerji dobijo plačilo za posamezne objave in videoposnetke ali za tedensko/mesečno sodelovanje. Plačilo je odvisno od prepoznavnosti blogerja in zmogljivosti njegovih kanalov.

Lastnik spletnega mesta ali video kanala prejme denar za privabljene uporabnike ob registraciji v partnerski program. družba 1xbet affiliate partnerjem plača izgube stavljavcev. Provizija znaša 15 % zneska izgubljenih stav.

Vsaka oblika sodelovanja ima svoje značilnosti. Fiksno plačilo je dobro za novince, ko pa vzpostavite mrežo partnerjev, lahko od privabljenih igralcev nenehno ustvarjate dobiček.

Кто рекламирует 1xBet

Zakaj 1xBet promovira svojo blagovno znamko na YouTubu?

Po podatkih iz leta 2020 vsak uporabnik YouTuba v povprečju porabi 11 minut in 24 sekund za ogled videoposnetkov. Zato ni presenetljivo, da stavnica 1xbet aktivno promovira svojo blagovno znamko na YouTubu. Podjetje porabi ogromne vsote denarja za naročanje oglasov pri znanih blogerjih.

Vendar pa sama platforma ni dobrodošla za oglaševanje zabavnih iger na srečo. Vsaj v Rusiji in drugih državah SND, kjer so igre na srečo prepovedane, se lahko videoposnetki, ki oglašujejo 1xbet, izbrišejo, kanali pa blokirajo. To velja celo za znane kanale YouTube. Kanal Versus je bil na primer začasno blokiran zaradi oglaševanja nezakonitih stavnic, kar je 1xbet v Rusiji. Vendar pa dobri honorarji spodbujajo prikaz oglaševanja stavnice v videoposnetkih in podnapisih objavljenih vsebin.

Več vprašanj o “Koliko 1xbet plača za oglaševanje blogerjem”

⚽ Kdo promovira 1xbet?

Blagovno znamko 1xbet promovirajo znani nogometaši, saj je podjetje sponzor Barcelone, Chelseaja, Liverpoola, italijanske Serie A in Afriške nogometne konfederacije. Zato lahko v videoposnetkih in slikah 1xBet vidite Antoina Griezmanna, Sergia Busquetsa, Artura Vidala, Samuela Umtitija, Jorba Albo, Andrea Pirla itd.

🎙️ Kdo govori v oglasih 1xBet?

Na spletu lahko najdete veliko vprašanj o tem, kdo glasovno opremlja videoposnetke 1xbet. Na žalost ni podatkov o osebi, katere glas se sliši v oglasih. Morda je ta zarota povezana z nezakonitimi dejavnostmi stavnice v Rusiji.

💵 Kako pridobiti 1xbet oglaševanje?

Splača se imeti spletno stran, blog, objavo na družabnih omrežjih ali kanal na YouTubu. Večje kot je občinstvo vašega kanala, bolj zanimivo ponudbo lahko 1xbet ponudi vašemu partnerju. Informacije o sodelovanju lahko dobite na spletni strani 1xpartners.com.

Pomembne novice