Intro

promocijsko stanje 1xBet: kaj so bonus točke?

Промо баланс 1хБет
Stavnica 1xBet bo všeč uporabnikom, ki iščejo veliko promocij za stave in igre na srečo. V članku o vrstah bonusov pri 1xBetu smo se spomnili le na priljubljene ponudbe iz pisarne. Če se odpravite v razdelek “Promo”, lahko najdete še veliko več zanimivih promocij za uporabnike. Na spletni strani so na voljo tudi informacije o bonusnem programu. Kako deluje in kako pridobite promocijske točke? O tem bomo govorili v novem članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj so 1xbet promo točke?

Prvo vprašanje, ki si ga zastavijo novinci pri 1xbet, je definicija “promo točk”. In tako so 1xbet točke točke , ki jih uporabniki prejmejo za sklepanje stav in sodelovanje v promocijah. Pripisane so na poseben račun, tako imenovano 1xBetovo promocijsko stanje.

Igralec lahko promocijske točke uporabi za prejemanje dodatnih nagrad od stavnice. Kako pridobiti 1xbet točke in kako jih unovčiti, bomo obravnavali v naslednjih poglavjih.

Zakaj potrebujem točke pri 1xBetu?

Po opredelitvi koncepta bonus točk je vredno opisati njihovo vlogo za igralce. Da bi bolje razumeli, zakaj so točke pri 1xbetu potrebne, jih lahko primerjate z denarnim povračilom bank. Če za vsako plačilo dobite dodatne “pliške” v obliki bonusov ali pravega denarja, se vam to zagotovo ne splača. Enako je s promocijskimi točkami. S športnimi stavami in igrami na srečo lahko uporabniki pridobijo dodatne točke in jih pretvorijo v brezplačne vrtljaje in brezplačne bone. Tako je imeti bonusno stanje pri 1xbet precej ugodna možnost za uporabnike.

In kaj vam prinašajo točke 1xbet? Zakaj je za poslovalnico ugodno tudi zagotavljanje nagrad za stave in igre? Odgovor se skriva v marketinški strategiji podjetja. Zahvaljujoč dodatnim točkam lahko aktivneje pritegnete nove uporabnike in obdržite stare ter jih motivirate za nove stave. Poleg tega stavnica 1xbet poveča denarni promet na platformi in tako ustvari dodaten prihodek. Zato lahko del tega mirno nameni za “cashbacks” za stavljavce.

Kako dobim točke na 1xbet?

Če želi igralec začeti pridobivati točke na 1xbet, mora poskrbeti, da je funkcija aktivirana. To storite tako, da se prijavite v svoj kabinet in v razdelku “Nastavitve računa” preverite, ali je bonusni račun za igralca aktiven. Tukaj je mogoče izbrati tudi enega od načinov, na katerega se lahko pridobivajo bonus točke: od sklenjenih stav ali odstotka stanja na računu. Z vsako od teh možnosti bodo uporabniki prejeli dodatne točke. Vendar pa imajo načini pripisovanja posebnosti, s katerimi vam priporočamo, da se seznanite na spletni strani stavnice.

Ko izberete svoj način pridobivanja promocijskih točk pri 1xBet, se seznanite s promocijami, ki so na voljo v razdelku “Promo”. Na primer, v okviru promocije “Lucky of the Day” lahko igralec pri 1xbet dobi 500 promocijskih točk. Drugih 50 točk lahko dobite s sodelovanjem na loteriji “Kolo sreče” ali “1xchest”. Zato morate preveriti vse ponudbe stavnice, da bi dobili maksimalni bonus.

Витрина промокодов 1хБет

Bonus točke 1xBet se dodelijo glede na:

  • Izbrana promocijska ponudba.
  • Od števila sklenjenih stav na dan/teden (odvisno od pogojev promocije).
  • Od zneska porabljenega denarja.
  • Od višine kvote.
  • Razlika med zmagovalnimi in izgubljenimi stavami.

Kako zaslužim točke pri 1xBet?

Vsi uporabniki 1xBet, razen če so se odjavili od bonusnega programa, dobijo posebne točke za svoje aktivnosti na spletnem mestu. Zaslužiti 1xBet točke ni težko. Če želite zaslužiti bonus točke, morate:

  • Postavitev športnih stav. Čim višji so zneski stav, tem večje je število točk.
  • Polnjenjeračuna. Stavnica zagotavlja nagrade v obliki točk za vplačilo denarja. Na voljo je tudi shema, ki vas motivira za vplačilo večjih zneskov.
  • Sodelujte v promocijskih akcijah. Na strani “Promocija” je seznam promocijskih ponudb, sodelovanje v katerih vam prinese dodatne točke.

Točke, ki jih zaslužite, se zbirajo na posebnem računu in jih lahko pretvorite v brezplačne stave in vrtljaje. O tem, kako uporabiti 1xbet bonus točke, smo pisali v ločenem članku. Priporočamo vam, da ga preberete.

Kako lahko uporabim 1xBet bonus točke?

Če je igralec zbral promocijske točke na posebnem računu, jih je vredno uporabiti na spletnem mestu pisarne. Igralci lahko obiščejo razdelek 1xbetpromo code showcasesection in ustvarijo promocijsko kodo za stave in igre. Na strani je več kot 30 ponudb, minimalna promocijska koda pa je vredna 50 točk ali več.

Ko prejmete posebno kodo, vam priporočamo, da se seznanite s podrobnostmi o njeni uporabi. Prosti vrtljaji in brezplačne ponudbe morajo biti uporabljeni pod določenimi pogoji. Vendar pa igralcu ni treba staviti dobitkov, ki jih je prejel pri uporabi bonusnega stanja 1xbet. To je velika prednost promocijskih točk.

Kako lahko unovčim točke pri 1xbet?

Če želite uporabiti promocijsko kodo, ki ste jo prejeli po izmenjavi v “Izložbi promocijskih kod”, jo morate prilepiti v posebno polje med postavitvijo stave/igre. Imenuje se “Promocijska koda”. Priporočamo, da polje z zneskom stave pustite prazno, tako da se z vašega glavnega računa ne odšteje denar. Ko stavnica 1xBet sprejme stavo, mora igralec počakati le še na izračun tekme ali informacije o obratu.

Проверить промокод 1хБет

Upoštevajte, da imajo promocijske kode omejeno življenjsko dobo. Zato morajo uporabniki vplačati točke v stave ali igre, preden potečejo.

Več vprašanj o “1xBet Promo Balance”

❓ Kaj lahko storim s svojimi točkami 1xbet?

Uporabniki lahko promocijske točke, ki so se nabrale na njihovem posebnem računu, unovčijo za promocijske kode iz razdelka “Predstavitev promocijskih kod”. Tukaj so zbrane brezplačne stave in vrtljaji na priljubljenih zabavah 1xbet. Vendar je število ponudb omejeno (več kot 30).

💵 Kako lahko pri 1xBetu zamenjam točke za denar?

Uporabniki 1xbeta svojih točk ne morejo takoj zamenjati za denar. Če želite to storiti, morate najprej izbrati promocijsko kodo za brezplačno stavo ali freespin. Nato jo uporabite pri stavah in igrah v skladu s predlaganimi pravili. In le v primeru uspešne uporabe promocijske kode (stava je postala zmagovalna) bo uporabnik dobil denar na svoj glavni račun.

📥 Kako porabiti točke 1xbet?

Za porabo zbranih 1xbet točk mora igralec obiskati razdelek “Promo Code Showcase”. Tu lahko najmanj 50 promocijskih točk zamenjate za brezplačno stavo ali vrtljaj. Upoštevajte, da lahko uporabnik porabi 1xbet točke samo za eno promocijsko kodo na dan.

✅ Kako lahko umaknem točke 1xBet?

Točke 1xBet lahko dvignete samo z ustvarjanjem promocijskih kod. Ko igralec v predstavitvi promocijskih kod izbere zanimivo športno ponudbo ali igro na srečo, ustvari kodo in sklene stavo, lahko govorite o dvigu točk. Takšna transakcija se lahko šteje za uspešno šele po prejemu dobitka (če je stava odigrana).

Pomembne novice