Intro

programska oprema 22Bet za PC: prenesi in uporabi

Программа для ПК 22Бет
Kljub temu, da 22bet ni dolgo na trgu športnih stav, po kakovosti storitev ne zaostaja za svojimi konkurenti. Ne le, da stavnica ponuja veliko izbiro športnih stav, zanimive promocije in bonuse za igralce, temveč je pripravila tudi priročno spletno stran za sklepanje stav. Poleg tega lahko uporabniki namestijo mobilno aplikacijo 22Bet, ki je na voljo na napravah Android in iOS. Vendar pa igralce zanima, ali je 22Bet na voljo tudi za stave z osebnega računalnika. O tem bomo govorili v novem članku.

Prenesite 22Bet za PC

Ekipa razvijalcev pri 22Betu je pripravila precej priročno platformo za sklepanje stav in iger. Vendar se vse več uporabnikov odloča za uporabo mobilnih telefonov, o čemer smo pisali v omenjenem članku (v uvodu). Igralci iščejo tudi alternativne načine za dostop do portala, če je spletna stran 22Bet blokirana. V tem primeru je mogoče uporabiti poseben program za osebni računalnik. Praviloma imajo takšni programi konkurentov lasten VPN, s katerim lahko obidete vse blokade in hitro sklenete stave.

Vse razpoložljive aplikacije za stave od 22Bet so na voljo v rubriki Mobilna aplikacija. Kot lahko razberete že iz imena, so to aplikacije za pametne telefone. Žal še ni ločene aplikacije 22bet za osebne računalnike. Če pa to poizvedbo vnesete v iskalnik, boste verjetno našli spletna mesta z namestitvenimi datotekami domnevno uradne aplikacije za računalnike. Ne verjemite tem informacijam. Stavnica 22Bet ne ponuja programa za stave iz računalnikov. Ali bo na voljo v prihodnosti? Tudi to ni znano. Vendar pa ob pogledu na hiter razvoj storitve takšne možnosti ne moremo izključiti.

Программа ПК 22Бет

Namestitev programske opreme 22Bet za računalnike

V prejšnjem razdelku smo zapisali, da stavnica trenutno ne ponuja programske opreme za stave 22Bet, ki bi jo lahko namestili na svoj računalnik. Tukaj govorimo konkretno o ločeni datoteki, ki jo je mogoče namestiti s standardnimi orodji za operacijski sistem Windows ali MacOS. Toda podjetni uporabniki so se naučili, kako se izvleči iz situacije in vplačati stave z osebnega računalnika, ne da bi obiskali spletno mesto.

Za namestitev programske opreme 22Bet v računalnik lahko uporabite emulator za Android. Igralec na računalnik namesti programsko opremo za uporabo mobilnih aplikacij, namesti programsko opremo stavnice in uživa v stavah. Slabosti te rešitve so dodatne težave pri iskanju primernega emulatorja in hitrost aplikacije na računalniku. Glavna prednost aplikacije 22Bet za stave na računalniku je, da je mogoče obiti blokiranje spletnih strani brez uporabe storitev VPN.

Namestite lahko tudi različico aplikacije 22Bet za iOS. Vendar morate najti brezplačen in hiter emulator za programsko opremo za iPhone. To je težje storiti kot za operacijski sistem Android.

Мобильное приложение 22Бет

Sklepanje stav prek programske opreme 22Bet

Ko uporabnik namesti programsko opremo 22Bet za osebni računalnik, lahko začne sklepati stave. Celoten postopek se ne bo razlikoval od uporabe mobilne aplikacije. Edina razlika je v tem, da je treba zagnati emulator in “namestiti” aplikacijo na računalnik. Vse druge operacije bodo enake.

Za sklenitev stave prek programske opreme 22Bet mora igralec:

  1. V razdelku “Line” ali “Live” izberite dogodek, ki vas zanima. To so lahko tudi tekmovanja v e-športih, ki jih najdete na strani “Kibernetski športi”.
  2. Seznanite se z možnostmi izbire, kliknite na kvote za posamezni dogodek (dodajte stavo na listek).
  3. Na strani s kuponom določite velikost stave in izberite vrsto (če je bilo dodanih več izbir).
  4. Stavo sklenite tako, da kliknete ustrezen gumb.

Igralec lahko rezultat stave spremlja prek osebnega računa ali strani “Preveri kupon”.

Pomembne novice