Intro

pogojna stava 1xBet: značilnosti stave

Условная ставка 1хБет
Stavnica 1xBet ne povečuje le števila športnih dogodkov, temveč dodaja tudi nove možnosti stav. Med njimi je pogojna stava 1xBet, ki se je pojavila leta 2019. Nekateri uporabniki jo po starem zamenjujejo z vnaprejšnjo ali zaupanja vredno stavo. Kljub temu, da nekateri spletni viri te pojme enačijo, ne gre za isto stvar. V tem članku opišimo, kakšne so značilnosti pogojne stave 1xbet in kako jo položiti na spletnem mestu.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Opredelitev pogojne stave 1xbet

Pogojna stava se je v ponudbi stavnice pojavila pred kratkim, leta 2019. Poleg običajnih enojnih stav in ekspresnih stav, 1xbet anti-extra stav s in sistemov imajo uporabniki zdaj možnost ustvarjanja novih različic kombinacij. Zahvaljujoč 1xBetovim pogojnim stavam lahko igralci ustvarijo verigo povezanih dogodkov. Hkrati lahko vanjo vključijo različne vrste stav. Tako je pogojna stava 1xBet stava, ki vključuje tako posamične dogodke kot tudi razponske stave, ki ne vsebujejo enakih izidov. Višina dobitka je odvisna od števila uspešnih dogodkov v kombinaciji. Zato je pomembno, da stavitelj pravilno sklene svoje stave, da bi dosegel največji možni dobiček. Priporočamo, da začnete z enojnimi stavami na favorite in končate z ekspresnimi stavami, ki vsebujejo dogodke, pri katerih imajo udeleženci enake možnosti za zmago.

Značilnosti pogojnih stav pri 1xBet

Čeprav je pogojna stava 1xBet kombinacija različnih vrst stav, je ni tako težko oblikovati. Prav tako ima številne prednosti pred klasičnimi kombiniranimi stavami. Условная ставка в 1хБет Izpostavimo ključne prednosti pogojne stave pri 1xBetu:

  • Več možnosti za zmago. Pogosto je treba odigrati le prvi dogodek, da bi ustvarili dobiček. Če pa je druga stava napačna, je kombinacija lahko neuspešna.
  • Manjša izbira dogodkov za stave. Za oblikovanje pogojne stave 1xbet mora igralec v kombinacijo vključiti le 3 izide.

Kljub temu ima pogojna stava tudi številne pomanjkljivosti:

  • Spretnost izračunavanja tveganj. Če želite ustvariti dobiček iz stave, je vredno upoštevati višino dobitka prejšnjega dogodka v kombinaciji. Če gre za tretji in naslednji dogodek, je treba upoštevati izgubo drugega dogodka.
  • Zapletene formule za izračun dobitkov. Za začetnike bo težko samostojno izračunati dobitke. Ko pa bo stavitelj razumel, kako takšne stave delujejo, bodo vsi izračuni potekali hitro. Vnesete jih lahko v stavni dnevnik, o katerem smo pisali v Šoli stav.

Kljub tem pomanjkljivostim je pogojna stava precej zanimivo orodje za povečanje dobička stavnika Блоки в условной ставке 1хБет

Sklenitev pogojne stave na 1xbet

Za sklenitev pogojne stave na 1xbet mora uporabnik slediti naslednjim korakom:

  1. Pooblastite se na spletnem mestu.
  2. Pojdite v razdelek s športnimi ali kibernetskimi dogodki in poiščite vsaj 3 tekme.
  3. Izbrane tekme dodajte v kupon.
  4. Na seznamu z vrstami stav poiščite pogojno stavo.
  5. Za vsak dogodek določite znesek stave in zaporedje (tako, da spremenite številčenje blokov).
  6. Po izpolnitvi polj sklenite stavo.

Uporabnik si lahko informacije o pogojnih stavah ogleda prek svojega osebnega računa (razdelek Zgodovina stav). Tu bodo prikazane izjave o zmagovalnih izidih in prejetem dobičku. Prav tako je mogoče ugotoviti razlog, zakaj je bila stava izgubljena.

Pomembne novice