Intro

Omejitve stavnice: koliko lahko dvignem od 1xBet?

Лимит 1хБет
Del mnenj o stavni družbi 1xbet vsebuje informacije o težavah z izplačilom sredstev. Ta je pogosto posledica nepozornosti igralcev, ki niso seznanjeni s pravili igralnega portala. Zato prihaja do situacij, ko uporabnik ni stavil svojih sredstev ali pa je za dvig denarja izbral drugo storitev. V tem primeru plačila ni mogoče ustvariti ali pa se vrne v fazi preverjanja. Vendar pa obstajajo trenutki, povezani z limiti pri 1xBet? Več o tej težavi v članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kakšni so limiti pri 1xBet?

Vsaka spletna stavnica ima omejitve, povezane z uporabo portala. pri tem 1xBet ni nobena izjema. Seveda v uradnih virih ni mogoče najti informacij o omejitvah igralcev na 1xBetu. Vendar pa izkušnje uporabnikov poslovalnice govorijo drugače. Пополнение счета в 1хБет Tako so omejitve pri 1xBetu vse vrste omejitev, ki zadevajo predvsem finančne transakcije na spletnem mestu. Po podatkih rednih uporabnikov pisarne obstajajo naslednje omejitve:

  • Koliko lahko vplačate in izplačate. V članku o času prenosa denarja iz 1xbet smo omenili minimalne zneske, ki so potrebni za izvedbo transakcije. Tudi ta informacija je vsebovana v osebni omarici igralca in se nanaša tako na vplačila kot na izplačila. Za uspešne igralce pa lahko obstajajo umetne omejitve glede najvišjega zneska vplačila ali zneska, ki ga je treba dvigniti.
  • Na znesek stav in dobitkov. Za večino uporabnikov stavna pisarna ne ustvarja ovir za doseganje dobitkov. Razlog se skriva v statistiki zmagovalnih stav povprečnega igralca. To je vedno v korist stavnice 1xBet, ki ima dobiček od izgub stavljavcev. V primeru, da uporabnik začne zmagovati, pa bo pisarna “zaostrila” omejitve. Velike stave bodo preklicane, dobitki pa bodo delno izplačani.
  • Vrednost kvot. Stavna pisarna ponuja dokaj ugodne kvote za stave. To pa ne velja za izkušene stavničarje, ki pogosto zmagujejo. V njihovem primeru so lahko številčne vrednosti nižje za 5-25 %.

Kot lahko razumete, omejitve pri 1xbet veljajo za uporabnike, ki s stavami zaslužijo več, kot izgubijo. Hkrati so vse omejitve nastavljene samodejno in jih morda sprva ne boste opazili. Če pa imate težave z vplačili, izplačili, sklepanjem stav itd. se obrnite tudi na podporo. Tam vam bodo lahko povedali, ali so na vašem računu določene kakršne koli omejitve.

Koliko lahko dvignem od 1xBet?

Najvišji znesek, ki ga lahko dvignete iz 1xBet, je odvisen od več dejavnikov. Najprej je treba biti pozoren na plačilni instrument. Za elektronske denarnice je najvišji znesek izplačila 15 tisoč rubljev*, za plačilne kartice pa do 75 tisoč rubljev*. Drugič, to je odvisno od omejitev, ki jih določi stavnica. V tem primeru se lahko višina izplačila večkrat zmanjša. Če je stavnica sprejela tak ukrep, je treba izvesti več izplačil. To je povezano s tveganjem plačila višje pristojbine za prenos. Kako vem, da so težave z izplačilom? Med zahtevkom za prenos denarja se prikaže naslednje sporočilo: “Najvišji znesek plačila za nasprotno stranko 1xBet je bil presežen”. Če se je igralec pri izvedbi prenosa uvrstil v uradno omejitev za izbrano plačilno metodo, najverjetneje obstaja še ena omejitev. O omejitvi se lahko pozanimate pri stavnici pri podpori. * Ali pa enakovreden znesek v drugi valuti Вывод средств в 1хБет

Kakšna je omejitev izplačila pri 1xBet?

Če ima uporabnik težave pri izplačilu sredstev, to ni vedno posledica omejitev pri 1xBetu. V primerih, ko so bili preizkušeni vsi nasveti stavnice, vendar težava ostaja, lahko pišete podpori za igralce. Drugega načina, da bi ugotovili, ali obstajajo kakšne omejitve s strani stavne družbe, ni. Veliko igralcev se sprašuje: “Kakšna je omejitev izplačila pri 1xBet?” Odgovor na to vprašanje je odvisen od prisotnosti dodatnih omejitev s strani stavnice. Ob prisotnosti le-teh se lahko najvišji znesek izplačila za vsako od plačilnih metod zmanjša za nekajkrat. Iz mnenj resničnih igralcev, ki so jih pustili na tematskih forumih, lahko na primer preberemo o omejitvi izplačil s karticami do 10.000 rubljev ali protivrednosti v drugi valuti. V istem viru igralec piše o omejitvi vplačil v višini 300 rubljev ali enakovredne vrednosti. Zato lahko vse informacije o lastnih omejitvah v svojem igralnem profilu razjasnite le s službo za podporo uporabnikom. Ta je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 7 dni v tednu.

Pomembne novice