Intro

možnost prodaje stav 1xBet: značilnosti in prednosti

История ставок 1хБет
Stave na šport so vedno povezane s tveganjem. Tudi najbolj izkušeni uporabniki delajo napake, kaj šele začetniki. Zato je možnost, da v primeru negativnega izida športnega dogodka dobite del svojega denarja nazaj, zelo koristna možnost za stavljavce. In kot lahko razberete iz naslova, stavnica 1xBet svojim uporabnikom ponuja možnost “izplačila” – unovčenja ali prodaje stave. Kako to deluje in kdaj igralci prodajajo stave pri 1xBetu, bomo obravnavali v članku.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj je “prodaja stav” pri 1xbet: koncept izplačila

Ko gre za prodajo stav pri 1xbet, je treba razumeti postopek zamenjave svojega listka (stava, ki še ni bila odigrana) po sklenitvi stave za določen znesek denarja. Stavnica, razen nekaterih promocij, igralcu nikoli ne povrne vseh sredstev. Znesek nadomestila ali tako imenovanega izplačila je odvisen od tekme, napovedi in časa, ki je pretekel od sklenitve stave. Če ne sodelujete v dodatnih promocijah, se sredstva prenesejo na vaš glavni račun, pri čemer stavljanje ni potrebno.

stave 1xbet so privzeto aktivirane in so na voljo samo za dogodke pred tekmo. Igralcu je ni treba dodatno nastavljati in jo lahko takoj uporabi za kupone, položene v zgodovini stav. Upoštevajte, da je mogoče vrniti tako enkratne kot ekspresne stave.

Razlogi za prodajo stav pri 1xBet

Kot smo že omenili v uvodu, je prodaja stav konkurenčna prednost platforme 1xBet. Stavljavci se lahko pri svojih napovedih zmotijo in to, da lahko dobijo del denarja nazaj, je veliko bolje kot izgubiti celoten znesek stave. Zato ni presenetljivo, da možnost “Prodaja stav” pri 1xbet aktivno uporabljajo tako začetniki kot profesionalci.

Продажа ставки 1хБет

Vendar pa vsi uporabniki ne razumejo, v katerih primerih se morajo odpovedati tveganju in vrniti stavo pred začetkom tekme. Zbrali smo ključne razloge, kdaj je uporaba možnosti “Prodaja stave” pri 1xBetu primerna:

  • Napačna napoved na tekmi. Ker je mogoče prodati samo stavo pred tekmo, se lahko takšne stave sklenejo že dolgo pred športnim dogodkom. Ker na rezultat vplivajo številni dejavniki (poškodbe, fizična in psihična utrujenost itd.), se lahko favoriti spremenijo še pred začetkom tekme. Poleg tega ima stavitelj v nekaterih primerih možnost vrniti stavo po tekmi, ko postane jasno, da izid ni pravilen. Možnost preprečitve izgube je torej ključna prednost možnosti “Prodaja stav”.
  • Potreba po dodajanju sredstev na svoj račun. V naši “Stavni šoli” lahko najdete več gradiv o bančnem računu pri stavah. V primerih, ko igralec ni pravilno načrtoval svoje strategije in je porabil vsa razpoložljiva sredstva, bo vračilo stav pomagalo pridobiti “živi” denar za nove stave.
  • Izplačilo denarja iz platforme. Če je uporabnik stavil celoten depozit, ki ga je vplačal na svoj račun 1xbet, in želi umakniti denar, lahko uporabi možnost “Prodaja stav”. V tem primeru bo igralec prejel del denarja nazaj in ga dodal znesku za izplačilo. Upoštevajte pa, da morajo biti sredstva predhodno položena na druge zmagovalne stave, sicer bodo blokirana do stavljenja.

Poleg standardne možnosti “Prodaj stavo” pri 1xbet obstaja tudi možnost “Prodaj pozneje” ali tako imenovano zavarovanje za stave. To možnost bomo obravnavali v ločenem članku.

“1xbet – iskanje in uporaba možnosti

Po sklenitvi stave se vsi dogodki prenesejo v razdelek “Zgodovina stav”. Ko je uporabnik prijavljen v osebni kabinet, si lahko kupone ogleda tako, da gre v določen razdelek in klikne na gumb “Prodaj” za določen dogodek. V novem oknu se stavniku ponudi znesek vračila in možnost, da potrdi operacijo s klikom na gumb “Prodaj zdaj”. Ko se igralec strinja z izplačilom, bo denar v 20 sekundah nakazan na glavni račun.

Продажа купона 1хБет

Tako lahko možnost “Prodaj stavo” za 1xbet najdete v svoji osebni omarici (razdelek zgodovina stav). Vse stave pred tekmo se lahko povrnejo, če še niso bile odigrane (tekma se še ni začela). Čeprav lahko z udeležbo na nekaterih promocijah igralec vrne sredstva iz stave pred tekmo tudi po začetku tekme. Zato priporočamo, da si v razdelku PROMO preberete aktualne promocije stavnice, da bi kar najbolje izkoristili možnost vračila stav.

postopek prodaje kupona 1xBet

Stavnica 1xbet za možnost vračila stav uporablja več poimenovanj: “Prodaja stave” ali “Prodaja kuponov”. Gre za sinonima, ki se lahko uporabljata v promocijskem gradivu stavnice ali uporabnikov stavne pisarne.

V prejšnjih poglavjih smo podali kratko opredelitev pojma “stavni kuponi”. Razumeti ga je treba kot število izidov v predtekmovanju ali stavi v živo, ki so vključeni v eno stavo. Vendar pa je možnost prodaje kuponov 1xBet na voljo samo za stave pred tekmo, ki so lahko posamične ali kombinirane.

Vsak listek ima svojo številko in značilnosti dogodkov (ime tekme, kvote, vrsta stave). Uporabnik si lahko kupone ogleda v razdelku “Zgodovina stav”, ki je na voljo v osebni omarici. Kupon si lahko ogleda tudi prek strani “Preveri kupon” v spodnjem meniju spletne strani.

Za prodajo kupona mora igralec izbrati stavo in klikniti gumb “Prodaj”. Nato mora igralec potrditi operacijo s klikom na gumb “Prodaj zdaj”. Šele nato se izvede prodaja kupona 1xbet.

Pomembne novice