Intro

mobilna aplikacija 22Bet

Мобильное приложение 22Бет
Danes večina igralcev raje stavi na šport z mobilnih naprav. Zato je stavnica 22Bet pripravila mobilno različico spletnega mesta, ki ima prilagodljivo obliko in bo pravilno delovala na različnih pripomočkih stavnikov. Prav tako je pisarna v želji, da bi svojim strankam ustvarila čim bolj udobne pogoje, razvila ločeno mobilno aplikacijo 22bet za naprave z operacijskima sistemoma Android in iOS. To je stavnikom omogočilo, da so vedno na tekočem s prihajajočimi tekmami in vplačujejo stave, kjerkoli je na voljo internetna povezava, pa naj bo to v baru, na stadionu ali na potovanju. V tem novem članku preberite, kaj je mobilna aplikacija 22Bet, kako jo prenesti in namestiti

Prenos in namestitev mobilne aplikacije 22Bet

Mobilno aplikacijo 22Bet lahko dobite na uradni spletni strani. Na žalost igralci nimajo dostopa do portala v vseh državah. Zato boste morda želeli aplikacijo prenesti in namestiti iz drugih virov. Vendar vam takšno početje močno odsvetujemo. Če želite biti na varni strani, uporabljajte uradno aplikacijo, ki jo prenesete s spletne strani stavnice 22Bet. V nasprotnem primeru lahko svoje pripomočke okužite z virusi ter omogočite podatke in dostop tretjim osebam. Če se ne morete prijaviti na spletno stran stavnice, lahko uporabite načine, kako zaobiti blokado 22Bet.

Če želite prenesti mobilno aplikacijo 22Bet, morate iti na domačo stran. Nato v podmeniju na vrhu strani ali v stranski vrstici (na desni strani) poiščite razdelek “22Bet Mobile App”. Ko se odpravite v razdelek, se igralcu prikažejo informacije o prenosu aplikacije za operacijski sistem Android ali iOS (iPhone). S klikom na ustrezen gumb se bo odprlo novo okno z navodili za prenos in namestitev programa. Upoštevajte, da je postopek za različne operacijske sisteme različen.

Namestitev aplikacije za Android od 22Bet bo treba izvesti ročno. Razlog za to je prepoved Googla, da bi v Google Play umestil aplikacije za stavnice in igralnice. Ko prenesete programsko datoteko na svoj telefon, morate ročno dovoliti namestitev iz neznanih virov v “Nastavitvah” pod “Varnost” tako, da premaknete drsnik “Dovoljenja za ta vir” v aktivni položaj. V tem primeru je namestitev popolnoma varna za mobilno napravo. Še toliko bolj, ko prenesete in namestite mobilno aplikacijo 22Bet, lahko nastavitve vrnete v prejšnje stanje.

Мобильное приложение Android 22Бет

Mobilno aplikacijo 22Bet za iOS lahko prenesete in namestite prek uradne trgovine App Store ali ročno s spletne strani stavnice. V prvem primeru morate izvesti standardne korake namestitve programske opreme prek tržnice aplikacij z aplikacijami v telefonu. Pri drugi možnosti pa morate programsko opremo narediti korporativno. To storite tako, da obiščete “Nastavitve” – “Splošno” – “Profili” ali “Profili in upravljanje naprav”. Profil razvijalca se bo pojavil v razdelku “Corporate Programme” (Program za podjetja). Razvijalcu aplikacije 22Bet morate dovoliti, da postane zaupanja vredno podjetje. Vse njegove aplikacije bodo nato nameščene brez omejitev.

Značilnosti aplikacij 22Bet za Android in iOS

Mobilna aplikacija 22bet ima vse funkcije izvirnega spletnega mesta stavnice, zato je med stavnicami zelo priljubljena. Naštejmo glavne prednosti programske opreme za stave prek telefona:

 • Novinci ob namestitvi in registraciji prejmejo dobrodošlico.
 • Aplikacija deluje hitreje kot različica spletnega mesta v mobilnem brskalniku, tudi pri šibkem internetu.
 • V meniju “Nastavitve” lahko aplikacijo nadgradite na novejšo različico.
 • Igre lahko spremljate v načinu v živo in stavite na dogodke v živo.
 • Dogodke in tekme v živo si lahko ogledate brez registracije.
 • Na voljo je obvoznica za blokiranje spletnega mesta, pri čemer lahko ugotovite dejansko zrcalo portala.
 • Na voljo je možnost ogleda video prenosov tekem.
 • Aplikacija ima uporabniku prijazen vmesnik z vsemi potrebnimi funkcijami. Uporaba ni zahtevna.
 • Nabor funkcij in lastnosti je podoben izvirnemu spletnemu mestu stavnice.
 • Denar lahko vplačate in izplačate kadar koli vam ustreza.
 • Spletni klepet s podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Stavnica nenehno širi funkcionalnost mobilne aplikacije. Zato vam priporočamo, da jo posodobite in uporabite vse najnovejše funkcije športnih stav 22bet.

Мобильное приложение iOS 22Бет

Odblokiranje aplikacije 22Bet

S prenosom in namestitvijo mobilne aplikacije 22Bet bodo imeli uporabniki vedno hiter in neprekinjen dostop do stav. Program ima vgrajen VPN, ki omogoča, da pri povezovanju s strežnikom stavnice spremenite svoj IP-naslov. Prav tako boste imeli vedno na dosegu roke posodobljeno ogledalo spletne strani, če bi bila ta blokirana.

Kombinacija enostavne uporabe, razpoložljivosti vseh potrebnih funkcij in stabilnega delovanja brez blokiranja povečuje priljubljenost mobilne aplikacije 22Bet med stavnicami.

Pomembne novice