Intro

Kako uporabljam 1xBet?

Как пользоваться сайтом 1xBet
Obiskovalci 1xBet, ki še niso sklenili spletne stave, bodo morda imeli težave pri njeni uporabi. To ni toliko posledica neudobnega vmesnika (zasnova je oblikovana v skladu z najnovejšimi trendi na področju iger na srečo) kot neizkušenosti. Zato bomo v današnjem članku odgovorili, kako uporabljati 1xBet za začetnike.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako uporabljati 1xBet?

Stavnica 1xBet ponuja svoje storitve na spletu že od leta 2011. Portal je razvil vodilni spletni studio na trgu. To je pisarni omogočilo, da je od stavnikov dobila pozitivne povratne informacije o portalu in nenehno povečevala število igralcev. Vendar pa se novincem spletna stran 1xBet morda zdi zapletena: različni razdelki z več sto dogodki in igrami, številne funkcije za analizo stav in njihovo vplačevanje. V resnici je mogoče hitro osvojiti možnosti portala za igre na srečo. Tukaj je nekaj preprostih nasvetov, kako uporabljati spletno stran 1xBet:

  • Seznanite se z razdelki spletnega mesta. Igralec začetnik se mora seznaniti s ponudbo stavnice. Portal ima strani s stavami pred tekmo in v živo (šport, kibernetski športi, nešportni dogodki), igrami na srečo (ruleta, poker, igralni avtomati), bingom, televizijskimi igrami itd.
  • Seznanite se s funkcijami. Ko se stavnik odloči, ali bo stavil ali igral, se lahko seznani z orodji. Stavnica ponuja številne funkcije za analizo dogodkov, sklepanje stav in igranje iger.
  • Preberite pravila. V razdelku “Pravila” so na voljo koristne informacije o stavnici in njenih storitvah. Tu lahko igralec najde odgovore na številna vprašanja.
  • Obrnite se na podporo. Če ima igralec kakršna koli vprašanja, jih lahko hitro reši tako, da piše ali pokliče službo za podporo, ki deluje 24 ur na dan. Pomoč je brezplačna.
  • Udeležite se tečaja za začetnike. Priporočamo vam, da preberete našo Šolo stav, kjer boste spoznali posebnosti stavnic in subtilnosti športnih stav.

1xBet: kako uporabljati spletno stran za stave?

Vprašanje, kako uporabljati spletno mesto za stave 1xBet, je podobno prejšnjemu. Še posebej zato, ker podjetje svoje storitve ponuja izključno prek svoje spletne strani. Zato se mora igralec za uporabo storitev 1xBet seznaniti s posebnostmi portala. Ko se bo igralec naučil, kako hitro poiskati možnosti, ki ga zanimajo, in skleniti stave/igre, bodo vsa vprašanja o delu stavnice izginila. V ta namen vam priporočamo, da upoštevate zgoraj opisane nasvete.

Kako uporabljati 1xBet, če niste stari 18 let?

stavnica 1xBet zagotavlja svoje storitve v skladu z mednarodnimi pravili o igrah na srečo. Tako morajo novinci ob ustvarjanju igralnega računa opraviti preverjanje identitete. To je storjeno z namenom, da se mladoletnim osebam prepreči igranje iger na srečo. Kljub temu se novinci sprašujejo, kako uporabljati 1xBet, če še niste dopolnili 18 let. Na to smo izčrpno odgovorili v članku o registraciji pri 1xBet brez potnega lista.

Da ne bi ponavljali omenjenega članka, povejmo le, da lahko igralci ustvarijo račun in nakažejo denar brez predložitve potnega lista. Da pa bi dobili dobitke na svoj osebni račun, morate preveriti svoj profil. Izogibanje preverjanju je praktično nerealno. Zato igralci ne bodo mogli v celoti uporabljati spletnega mesta 1xBet, če so mlajši od 18 let.

Pomembne novice