Intro

Kako se registriram pri 22Bet?

Зарегистрироватся 22Бет
Če ste se odločili, da se boste preizkusili v tej vrsti zabave (ali zaslužka), kot so športne stave, se morate registrirati na spletnem mestu 22Bet. Še več, preveriti boste morali svoj račun, nato pa boste morali dokazati svojo identiteto, da boste lahko dvignili svoj denar in sodelovali v promocijah stavnice. Sliši se zapleteno … vendar lahko vse korake za ustvarjanje računa opravite precej hitro. Pri 22Betu sta dve vrsti registracije: popolna (prek e-pošte) in poenostavljena (prek družbenih omrežij). Oglejmo si obe možnosti.

Kako se lahko prijavim za polni račun pri 22Bet?

Ko igralec klikne na gumb “Registracija” na strani 1xbet, ga sistem pozove, da izbere med dvema možnostma. Pri polni registraciji boste morali navesti naslednje podatke:

 • Ime.
 • Ime in priimek.
 • Vaš e-poštni naslov.
 • Vaše geslo za naslednjo prijavo.
 • Država prebivališča.
 • Valuta računa.

Preden kliknete na gumb “Registracija” na 1xbet, morate biti pozorni na zadnjo postavko “Valuta”. Igralec mora dobro premisliti, v kateri valuti mu bo bolj ustrezalo izplačilo dobitkov. To nastavitev bo namreč pri 22Betu zelo težko, če ne celo nemogoče, spremeniti.

Prav tako ni priporočljivo vnesti naključnega e-poštnega naslova, saj boste prejeli e-poštno sporočilo s potrditvijo računa. Prejeli boste povezavo, ki jo morate klikniti, da dokončate svojo registracijo pri 22Bet. Brez tega dejanja bo vaš račun neaktiven in ne boste mogli staviti.

Ostala vnosna polja, kot so ime, priimek, geslo in država, ne bi smela povzročati težav. Ponovno vam priporočamo, da se ne igrate s stavnico in navedete prave podatke. Pogovor s stavnico je namreč kratek in precej težaven.

Kako se registrirati pri 22Bet prek družbenih omrežij?

Druga možnost registracije pri 22Betu se bo mnogim zdela lažja in priročnejša, predvsem pa hitrejša. To je registracija prek družbenih omrežij. Če ima potencialna stranka račun v vsaj enem od naslednjih virov, jo lahko mirno izbere.

Сайт 22Bet

Stavnica 22Bet sodeluje z družabnimi omrežji, kot so

 • Sošolci.
 • Vkontakte.
 • Yandex.
 • Mail.ru.
 • Gmail.

Z izbiro tega načina registracije mora igralec stavnici dati soglasje za uporabo osebnih podatkov iz izbranega vira.

Poleg družbenega omrežja bo treba izbrati tudi valuto, v kateri želi opravljati transakcije na spletnem mestu. Pri tem je treba biti previden in podatke skrbno vnesti, saj se ta nastavitev izbere enkrat ob registraciji in je pozneje ni mogoče spremeniti (le s stikom s službo za podporo uporabnikom).

Ko izberete valuto in družbeno omrežje, kliknite “Registracija” in igralcu se bo odprl nov zavihek. Preberi in potrdi soglasje uporabnika s pogoji uporabe. Nato bo stavnica samodejno ustvarila uporabniško ime in geslo za prijavo v vaš osebni račun. Priporočamo vam, da si ga nekam zapišete. Če pa je igralec prijavne podatke pozabil, jih lahko precej enostavno obnovi.

Kako se lahko prijavim na drugi račun pri 22Bet?

Brez dolgega uvoda naj takoj povemo, da to ni dobra ideja. Stavnica 1xbet vam omogoča, da ustvarite le en račun in v celoti izkoristite njegove prednosti. Za opravljanje denarnih transakcij in sodelovanje v promocijah podjetja morate s predložitvijo dokumentov potrditi svojo identiteto.

Tudi če stranki uspe registrirati drugi račun pri 22Bet z uporabo ponarejenih dokumentov, bo stavnica, če se to ugotovi, blokirala oba računa brez možnosti ponovne vzpostavitve. Skratka – doživljenjska prepoved in blokada dostopa do vseh vaših dobitkov.

Kako se lahko prijavim, ko je bil moj račun pri 22Betu blokiran?

Če igralec ob poskusu prijave ugotovi, da je bil njegov račun blokiran, mu ni treba hiteti z ustvarjanjem novega računa. Najprej poskusite ugotoviti razlog za blokado in ponovno vzpostavite dostop. Čeprav to ni vedno enostavno, se na koncu splača. Stavnica 1xbet skrbno spremlja varnost transakcij in je odgovorna za varnost osebnih podatkov svojih igralcev. Zato bo ob najmanjšem sumu goljufije račun blokiral.

Obstajajo primeri, ko so stavljavci na prepoved poslani neupravičeno. Če je igralec prepričan, da ima prav, in ima dokazila, lahko piše podpornemu centru.

Zelo pogost razlog za blokado je uporaba kartic nekoga drugega (brata, matere, prijatelja, žene itd.). Če je bil igralec zaradi tega blokiran, imamo slabe novice. Karkoli dokazati bo precej težko, vsekakor pa lahko varnostna služba sčasoma pošlje obvestilo o prekinitvi sodelovanja in odstranitvi računa na 1xbet.

V primeru resnih kršitev in izbrisa računa bodo blokirane in izbrisane tudi vse prihodnje registracije z istimi osebnimi podatki kot kršitelj.

22Бет регистрация

Torej odgovor na vprašanje: “Kako se lahko registriram, ko je bil moj račun pri 22Betu blokiran?

Pri uporabi spletnega mesta bodite previdni, preberite pravila in jih upoštevajte. Številnim napakam se lahko pogosto izognete že s tem, da preberete pogoje uporabe, preden začnete svojo kariero v svetu stav.

Kako se prijavite v svoj osebni račun 22Bet?

Prijava v osebni račun 22Bet je zelo preprosta. Vse, kar morate storiti, je, da si zapomnite svoje uporabniško ime in geslo.

Če je igralec opravil popolno registracijo prek e-poštnega naslova, bo uporabniško ime to e-poštno ime, geslo pa bo tisto, ki si ga stranka izmisli.

V primeru registracije pri 1xbet prek družbenih omrežij bo spletno mesto samodejno ustvarilo uporabniško ime in geslo. Praviloma sta poslana tudi na elektronski naslov. Če si jih torej igralec ni zapisal in jih je pozabil, morate svoje uporabniško ime in geslo poiskati v pošti. Uporabite lahko tudi načine za obnovitev dostopa do 22Bet.

Pomembne novice