Intro

Kako se prijavim na 1xBet?

как зарегистрироваться 1xbet

Katere možnosti registracije podpira stavnica 1xBet?

Ko se uporabnik seznani s stavnico 1xBet in se odloči za uporabo njenih storitev, je na vrsti ustvarjanje računa. V tem primeru stavnica igralcu ponuja več načinov, kako se registrirati pri 1xBet. Zato ima igralec možnost izbrati možnost, ki mu bo najbolj ustrezala.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Danes lahko za registracijo pri 1xBetu uporabite svoj e-poštni naslov, telefonsko številko, družbena omrežja ali hitro ustvarite profil “z enim klikom”. V ta namen kliknite na gumb “Registracija” v zgornjem desnem kotu zaslona.

Pri izbiri načina registracije pri 1xBet bo igralec moral izpolniti različne podatke. Tako je za hitro registracijo dovolj, da izberete valuto računa in državo prebivališča, z ustvarjanjem profila po pošti pa določite ključne podatke o stavniku. Na koncu pa boste morali v zasebni pisarni vnesti vse podatke o sebi in priložiti kopijo potnega lista za preverjanje profila. Radi bi omenili tudi, da je povprečni čas za registracijo 5 minut. Zato lahko igralec izbere katero koli možnost.

Veliko igralcev sprašuje o registraciji pri 1xBetu brez potnega lista (če želijo ostati anonimni ali so mlajši od 18 let) ali brez UCPIS. O tej možnosti bomo govorili v ločenem članku.

Več vprašanj o registraciji pri 1xBet:

Kako se prijavim na 1xBet?

Stavnica 1xBet igralcem ponuja mobilno aplikacijo za Android in iOS. Poleg tega je na voljo tudi različica spletnega mesta, optimizirana za telefone in tablične računalnike. Hkrati se registracija pri 1xBet na telefonu ne razlikuje od registracije na namiznem računalniku. V aplikaciji in na mobilni različici spletnega mesta so na voljo vse iste 4 možnosti, opisane v članku.

💻 Kako se prijavim prek mobilnega spletnega mesta 1xBet?

Če želite ustvariti račun na mobilni strani 1xBet, morate iti v razdelek “Registracija”. Ta je na voljo v zgornjem desnem kotu strani. Nato morate izbrati enega od načinov ustvarjanja profila: prek e-pošte, telefona, družabnih omrežij ali “1 klik”.

Kako se lahko prijavim na 1xBet na svojem telefonu?

Postopek registracije v 1xbet na vašem telefonu se ne razlikuje od postopka ustvarjanja računa na vašem računalniku. Če igralec uporablja mobilno različico spletnega mesta ali aplikacijo, je gumb za registracijo v zgornjem desnem kotu zaslona. Stavničarji imajo na voljo tudi 4 možnosti za ustvarjanje računa.

⭐ Kakšen je najboljši način registracije pri 1xBet?

1xBet novincem ponuja 4 načine za ustvarjanje igralnega profila. Vsaka od možnosti vam bo omogočila, da ustvarite račun v 5 minutah. Zato mora igralec sam določiti najboljši način registracije, ki je odvisen od njegovih interesov.

Pomembne novice