Intro

Kako se lahko prijavim na 1xBet brez potnega lista?

Как зарегистрироваться на 1xBet без паспорта
V odgovorih na vprašanja o tem, kako opraviti preverjanje osebnih dokumentov pri 1xBetu, smo na kratko pisali o registraciji igralcev brez potnega lista. Vendar pa je to precej obsežna tema, ki je zanimiva za igralce začetnike. Zato poskusimo spregovoriti o zapletih registracije pri 1xBetu brez potnega lista in brez TSUPIS-a (velja za prebivalce RF).

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako se prijaviti na 1xBet, če niste stari 18 let?

V skladu s pogoji stavnice 1xbet lahko samo polnoletni uporabniki sklepajo stave in igrajo ruleto, poker itd. Hkrati je shema preverjanja zgrajena tako, da se lahko na spletno stran stavnice registrira tudi mladoletni stavnik. V ta namen preprosto izberite enega od načinov ustvarjanja računa pri 1xBet.

Po prijavi lahko uporabnik v osebni profil vnese vse podatke, na račun vplača denar, vplačuje stave in prejema dobitke. Za izplačilo denarja pa bo stavnica zahtevala dokazilo o identiteti. Zato vnos podatkov “iz glave” ne pride v poštev, saj jih ne bo mogoče potrditi. In če želi igralec na kartici spremeniti ime, priimek, naslov, bo pisarna zahtevala dokumente za spremembo imena in prebivališča. Če jih ne bo, bo profil blokiran.

Tako se je mogoče registrirati pri 1xbet, če ste mlajši od 18 let, vendar bo ob preverjanju dokumentov profil zamrznjen, dokler igralec ne postane polnoleten.

Kako se lahko prijavim na 1xbet brez potnega lista?

Kot pri prejšnjem vprašanju lahko igralec ustvari račun na 1xBet brez potnega lista. Vendar se preverjanju profila ni mogoče izogniti. Zato lahko kot odgovor na priljubljeno poizvedbo “1xBet registracija brez potnega lista” v iskalniku najdete forume, kjer se računi prodajajo. Ti so registrirani za druge igralce, od uporabnika pa je odvisno, ali bo priložil kartico za prenose.

Zakaj je ta način uporabe 1xBet nevaren?

  • Prvič, prodajalec ima še vedno dostop do računa (geslo lahko ponastavite prek e-pošte), če e-pošta ni bila posredovana kupcu za pogodbo.
  • Drugič, varnostna služba lahko zahteva potrditev selitve ali spremembe ponudnika internetnih storitev prek spremembe IP-naslova igralca.
  • Tretjič, pri prenosu na kartico se lahko zahteva potrditev, da je račun odprt na ime lastnika profila. V tem primeru se mora igralec ukvarjati s ponarejanjem potrdila. Dobro je, če inšpektorji ne opazijo razlike.

Zato se mora igralec sam odločiti, ali bo pri registraciji pri 1xBet brez potnega lista tvegal ali ne.

Kako se lahko registriram pri 1xBet brez UCPIS?

Leta 2014 so začele veljati nekatere določbe zakona št. 222-FZ “O spremembah zveznega zakona “O državnem urejanju organizacije in izvajanja iger na srečo ter o spremembah nekaterih zakonodajnih aktov Ruske federacije””, s katerim se je začelo delovanje UUPIS. To ni nič drugega kot center za sprejemanje spletnih stav. Z drugimi besedami, davčne organe zanima pridobivanje prihodkov od dobitkov igralcev v spletnih igralnicah. Zato so vse zakonite stavnice z enim od centrov UUPIS podpisale sporazume o izmenjavi podatkov, da bi od igralcev odštele 13-odstotno provizijo.

Zdaj je jasno, zakaj je registracija pri 1xBet brez UUPIS za mnoge novince pereče vprašanje. Vendar pa stavnica v Rusiji deluje nezakonito, saj uporablja licenco iz tujine. O tem smo pisali v preglednem članku o 1xBet v Rusiji. Zato naj igralci ne skrbijo za registracijo pri 1xBet brez TSUPIS. Vsi dobitki bodo nakazani na osebni račun brez kakršnih koli davčnih izplačil.

Pomembne novice