Intro

Kako prenesem in namestim aplikacijo 1xBet?

Скачать приложение 1хБет на компьютер
Stavnica 1xBet igralcem omogoča, da stave sklepajo z različnih naprav. Čeprav je stavnica optimizirana za mobilne telefone in tablične računalnike, je stavnica poskrbela tudi za alternativna orodja za stave. Igralci lahko vplačujejo stave prek posebnih aplikacij, namenjenih pametnim telefonom in osebnim računalnikom. O tem, kako jih naložiti in namestiti, bomo govorili v tem članku.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako prenesti 1xBet?

Pri tem vprašanju uporabniki mislijo na programsko opremo podjetja 1xBet. Razvojna ekipa je pripravila aplikacije za osebne računalnike z operacijskim sistemom Windows. Aplikacijo 1xBet je mogoče prenesti tudi na operacijska sistema Android in iPhone. V ta namen je vredno obiskati posebne razdelke, ki se nahajajo na spletni strani stavnice. Postopek prenosa in namestitve aplikacije je podrobneje opisan v nadaljevanju.

Upoštevajte, da je edini varen vir za prenos aplikacij uradna spletna stran 1xBet. Če igralec namesti aplikacijo iz drugih virov, lahko vsebuje zlonamerno kodo. V tem primeru lahko igralec izgubi dostop do svojega računa ali posreduje svoje osebne podatke tretjim osebam.

Kako lahko prenesem 1xBet na svoj računalnik?

Za uporabo aplikacije 1xBet za osebni računalnik jo mora igralec prenesti s spletne strani stavnice. V zgornjem levem meniju je razdelek “Namizna aplikacija”, ki vsebuje povezavo do namestitvene datoteke 1xWin. Kot lahko razberete iz imena, programska oprema deluje izključno v operacijskem sistemu Windows. Igralci, ki uporabljajo operacijski sistem Mac OS, lahko namestijo tudi brskalnik z VPN ali ločeno storitev VPN, da spremenijo IP in točko povezave.

Poleg namestitvene datoteke so na strani “Namizna aplikacija” na voljo tudi splošne informacije o programu 1xWin. Igralec lahko na njej najde tudi navodila za namestitev programske opreme na svoj računalnik.

Kako prenesem aplikacijo 1xBet za Android in iOS?

Za prenos mobilne aplikacije 1xBet za Android ali iPhone mora igralec obiskati razdelek “Aplikacija za pametne telefone”. V njej so povezave do namestitvenih datotek in navodila, kako namestiti programsko opremo. Opozoriti je treba, da je aplikacijo 1xBet za Android mogoče prenesti le s spletne strani stavnice, medtem ko je aplikacija za iOS (iPhone) na voljo v trgovini AppStore. Zakaj namestitvena datoteka ni na voljo na Google Play? Razlog se skriva v posebnostih umeščanja finančnih aplikacij in aplikacij za igre na srečo v Googlovo storitev.

Скачать 1хБет приложения для ставок

Kako namestiti aplikacijo 1xBet v operacijski sistem Android?

V prejšnjem razdelku smo zapisali, da igralec ne more namestiti 1xBet iz storitve Google Play. Če želite aplikacijo namestiti v operacijski sistem Android, morate aplikacijo APK prenesti v svoj računalnik. Nato morate dovoliti namestitev aplikacij iz neznanih virov: pojdite v “Nastavitve” – “Namesti neznane aplikacije” (lokacija te možnosti je odvisna od različice sistema Android). Po namestitvi 1xBet za Android lahko igralec samodejno posodobi

Kako namestiti 1xBet na svoj iPhone?

V trgovini AppStore poiščite namestitveno datoteko za 1xBet za iPhone (IPhone). Zaradi hitre namestitve igralcu ni treba opraviti nobenih dodatnih varnostnih posegov v njegov iOS. Če se karkoli spremeni in je treba namestitev opraviti ročno, bo moral igralec narediti aplikacijo korporativno. Več informacij o tej temi najdete v dokumentaciji za operacijski sistem iOS.

Več vprašanj o “Kako prenesti 1xBet?”

⬇️ Kje lahko prenesem aplikacijo 1xBet?

Aplikacije za stave 1xBet lahko prenesete z uradne spletne strani stavnice. Programi so zbrani v razdelkih “Namizna aplikacija” (za računalnik) in “Aplikacija za pametne telefone” (za telefone). Tu lahko prenesete najnovejšo različico aplikacije 1xBet.

▶️ Kako lahko 1xBet namestim na svoj IPhone v Rusiji?

Uporabniki, ki živijo v Rusiji, morajo za dostop do spletnega mesta uporabiti alternativni vhod, kot je ogledalo 1xBet. Aplikacijo 1xBet pa lahko na svoj iPhone namestite neposredno iz trgovine AppStore. Tržnica ni blokirana z ozemlja države.

🚫 Zakaj aplikacija 1xBet ne deluje na iOS?

Če ima igralec težave s prijavo v osebni račun prek aplikacije 1xBet na iOS, je treba biti pozoren na različico aplikacije in sistema. Če je prišlo do posodobitev, aplikacija morda ne bo delovala pravilno. Prav tako je vredno preveriti, ali je promet na spletno stran 1xBet blokiran prek vašega ponudnika internetnih storitev. Kljub prisotnosti VPN v aplikaciji ta možnost ne deluje vedno pravilno.

❌Kako lahko odstranim aplikacijo 1xBet?

Aplikacijo 1xBet lahko odstranite s standardnimi orodji za računalnik ali telefon. Igralec lahko sledi ukazom, ki so na voljo na njegovi napravi. Odstranitev aplikacije 1xBet mora potekati brez težav.

Pomembne novice