Intro

Kako prekličem in izbrišem stavo pri 1xBet?

История ставок 1хБет
Da bi igralec sklenil popolno stavo, mora stave obravnavati kot delo. Pomembno je ne le izbrati zanimiv dogodek, temveč tudi analizirati, kako velika je verjetnost, da bo izid pozitiven. Vendar nihče ne more vnaprej vedeti, kako se bo športni dogodek razpletel. Zato je poraz neizogiben. Zato ni presenetljivo, da številne igralce zanima, kako preklicati in izbrisati stavo na 1xbet. O tem bomo govorili v tem članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

1xBet: kako si lahko ogledam svoje stave?

Pri dodajanju dogodkov na stavni listek se na desni strani zaslona odpre meni za sklenitev stave. Ko uporabnik prilagodi stavo (določi znesek, izbere vrsto stave itd.) in jo sklene, informacije s plošče izginejo. Zato novinci pogosto sprašujejo: “Kako si lahko ogledam svoje stave v storitvi 1xBet?” To je zelo preprost postopek, ki zahteva nekaj korakov:

  1. Prijavite se v svoj osebni kabinet (če igralec ni prijavljen).
  2. Pojdite v razdelek “Zgodovina stav”.
  3. V tabeli poiščite informacije o vseh stavah, ki so bile sklenjene na spletnem mestu 1xbet.

Če uporabnik sklene veliko stav, lahko uporabi dodatne filtre. Stavljavec lahko stave razvršča po kategoriji (“Line” ali “Live”), statusu (“Izračunano”, “Neizračunano”), času poravnave, vrsti (enkratna, ekspresna itd.), velikosti stave, kvotah. Zahvaljujoč tako priročnim orodjem lahko igralci v zgodovini stav 1xbet zlahka najdejo določeno stavo.

Kako prekličem stavo 1xBet?

Po sklenitvi stave se lahko zgodi, da jo boste morali preklicati. Obstajajo različni razlogi, ki spodbujajo uporabnike, da prekličejo svojo stavo:

  1. Napake pri sklenitvi stave. Uporabnik lahko izbere napačen izid, navede napačen znesek denarja ali vloži stavo, ko so kvote že nižje.
  2. Možnost izgube stave se je povečala. Pri analizi tekme je igralec računal na en izid. Vendar pa lahko pojav podatkov o poškodbah, spremembah v sestavi, vremenskih razmerah vpliva na uspešnost športnika ali ekipe.
  3. Potreba po denarju. Pri stavitelju se je pojavila potreba po uporabi sredstev za prednostno stavo.

Ne glede na to, kateri od naštetih razlogov se pojavi, želi uporabnik preklicati stavo 1xbet z minimalno izgubo denarja. Vendar je to praktično nemogoče. Seveda se lahko igralci obrnejo na službo za podporo in zahtevajo preklic stave ter se pritožijo zaradi napake pri njenem oblikovanju. Vendar pa stavnica ni dobrodelna organizacija. Zato je možnost, da bi na ta način dobili svojo stavo nazaj, izredno majhna.

1хБет - продажа ставки

Zato so igralcem na voljo drugi načini preklica stave pri 1xBetu:

  • 1xBetova možnost “Prodaj stavo “*. Ta storitev je uporabnikom na voljo po sklenitvi stave. Zahvaljujoč tej možnosti lahko igralec vrne del denarja tako, da stavnici plača transakcijsko provizijo v obliki razlike med začetnim in ponujenim zneskom.
  • Možnost “Zavarovanje stav “*. Igralec lahko povrne ves denar ali del denarja, če stavo izgubi. Vendar je treba provizijo za uporabo storitve plačati na začetku.
  • Nadomestilo za napačno stavo. Uporaba dodatnih stav za kritje morebitne izgubljene stave. Če se je igralec na primer zmotil in sklenil stavo na skupno manj (TM), vendar je nameraval skleniti stavo na skupno več (TB) in je prepričan o rezultatu, lahko sklene še eno stavo – TB z večjim zneskom. V tem primeru bo igralec pokril izgubljeno stavo in še vedno imel majhen dobiček. Če izgubi TB in dobi TM, bo tudi izguba minimalna, manjša kot pri izgubi stave.

*Podrobnosti o prodaji stave in zavarovalni proviziji so na voljo v prejšnjih člankih na spletni strani.

Kako lahko izbrišem 1xbet stavo iz zgodovine?

Kot smo že omenili, se zgodovina vseh stav nahaja v razdelku zgodovina stav. Na voljo je v osebni omarici igralca. Tu lahko uporabnik izbere želeno datumsko obdobje in si ogleda vse stave. Poleg tega je na voljo tudi gumb “Izbriši”. Če ga kliknete, se prikaže sporočilo, ki uporabnika obvešča, da so bile stave 1xbet za določeno obdobje izbrisane. Če se uporabnik s tem strinja, se zgodovina izbriše.

V nekaterih primerih lahko uporabnik po pomoti izbriše stave na 1xBet. Če želite obnoviti zgodovino, se lahko obrnete na podporo ali zahtevate celoten izpisek po elektronski pošti. Slednji način bo deloval 100-odstotno.

Kaj se zgodi, če izbrišem stavo na 1xBet?

Med novimi stavnicami lahko pogosto slišite vprašanje, kako izbrisati stavo na 1xbet? V tem primeru lahko igralci implicirajo preklic stave. O posebnostih preklica stave smo že pisali zgoraj, zato jih ne bomo ponavljali.

Poleg tega igralce dodatno zanima, ali so pri trajnem izbrisu stave pri 1xbet lahko kakšne omejitve? Po naših izkušnjah jih ne bi smelo biti. Stavnica lahko sankcije za igralce uporabi le v primerih, ko gre za očitne kršitve pravil. Na primer, uporabljena je bila lažna stava. Če programska oprema zazna takšno goljufijo, bo stava zamrznjena in stavitelj ne bo prejel plačila na svoj račun. V tem primeru se je treba obrniti na službo za podporo in včasih arbitražno zahtevati vračilo denarja. Zato vam priporočamo, da si preberete pravila za uporabo spletnega mesta stavne družbe 1xBet.

Pomembne novice