Intro

Kako opravim preverjanje dokumentov pri 1xBet?

Пройти проверку документов в 1xBet
Po odprtju računa pri 1xBet , kot smo že omenili, lahko igralec izkoristi ponudbo stavnice. Vse, kar morate storiti, je, da na svoj račun vplačate denar in začnete sklepati stave na športne, nešportne dogodke ali igre. Vendar pa stavnikov račun še vedno ostaja nepreverjen. Zato ima uporabnik omejitve, povezane z izplačilom dobitkov.

Da bi denar dobili na svoj osebni račun, morate izpolniti obrazec 1xBet. O tem, kako to storiti, smo že pisali v naših prejšnjih člankih. Omenili smo tudi, kako preveriti svoj račun 1xBet. Več podrobnosti o tem, kako preveriti svoj račun 1xBet, najdete v tem članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Zakaj naj preverim svoj profil 1xBet?

Stavnica 1xBet uporablja licenco registrarja iz Curacaa, ki določa zahteve za opravljanje storitev iger na srečo. Med drugim je v njej naveden tudi pogoj preverjanja dokumentov. S tem se zagotovi, da je urad prepričan, da je igralec:

 • Vsaj 18 let (polnoletnost).
 • Ne nameravate uporabljati goljufivih shem.
 • Ne bo ustvaril dodatnih računov (takšno dejanje je prepovedano s strani stavnice).

Zato je preverjanje dokumentov pri 1xBet obvezen postopek, ki ga morajo opraviti vsi igralci.

Kako poteka preverjanje pri 1xBet?

Kot smo že omenili v uvodnem delu, mora igralec izpolniti kartico z osebnimi podatki. V ta namen mora podatke vnesti v obvezna polja. In če so v njih napake, jih popravite sami ali pa se obrnite na ekipo za podporo 1xBet.

Ko igralec vnese svoje osebne podatke in izbere dokument za preverjanje 1xBet, se lahko potopi v svet iger na srečo: staviti ali igrati. Uporabnik ne bo imel nobenih omejitev glede višine najnižjih stav, višine prejetih dobitkov, uporabe bonus računa in sodelovanja v promocijah. Ko pa se bo igralec odločil za izplačilo denarja in poslal zahtevo stavnici, bo moral pri 1xBetu opraviti preverjanje dokumentov.

Glede na državo stalnega prebivališča stavca, njegov elektronski naslov, aktivnost na spletni strani in druge parametre se sistem 1xBet odloči, kako bo preverjanje potekalo. Na voljo je več možnosti za preverjanje identitete:

 • Posredovanje skenirane kopije potnega lista ali fotografije potnega lista.
 • Fotografija igralca, ki drži potni list v rokah (pred prsmi ali ob obrazu).
 • Kopija potnega lista, overjena pri notarju.

Če ima stavnica 1xBet kakšna vprašanja, lahko zahteva dodatne dokumente: vozniško dovoljenje, potrdilo o plačilu komunalnih storitev, zavarovanje itd.

Личные данные 1хБет

Kako lahko pri 1xBet vnesem podatke o potnem listu?

Med ustvarjanjem računa na spletnem mestu 1xbet so igralcu na voljo poenostavljene možnosti registracije. Že največji obrazec pri ustvarjanju profila prek e-pošte zahteva, da igralec vnese svoje ime in geslo. Preostale podatke je treba vnesti v kabinet uporabnika.

Za vnos podatkov o potnem listu v 1xbet se mora uporabnik prijaviti. V osebni omarici je razdelek z imenom “Osebni podatki”, ki vsebuje profil stavca. Igralec mora pred oddajo zahtevka za preverjanje izpolniti kartico z osebnimi podatki (obvezna polja so označena z zvezdicami). Brez teh podatkov osebje pisarne ne bo moglo preveriti profila.

Na strani “Osebni podatki” mora igralec vnesti te obvezne podatke:

 • Ime in priimek.
 • Ime.
 • Datum rojstva.
 • Vrsta dokumenta.
 • Regija.
 • Mesto.
 • Naslov stalne registracije.

Uporabnik lahko vnese tudi druge podatke o sebi, ki bodo pomagali pri personalizaciji stavnika v primeru, da izgubi dostop do svojega računa. Takšni podatki so:

 • Patronimik.
 • Kraj rojstva.
 • Telefonska številka.
 • Elektronska pošta.

Po izpolnitvi obveznih podatkov lahko igralec nadaljuje s preverjanjem računa s strani predstavnikov 1xBet.

Ввод паспортных данных 1хБет

Kako lahko pri 1xBet spremenim podatke iz potnega lista?

Pogosto pride do situacij, ko uporabnik pri ustvarjanju računa napačno vnese podatke. Prav tako je mogoče narediti napako pri vnosu podatkov med izpolnjevanjem profila, na primer navesti napačne podatke o potnem listu v 1xbet. V takem primeru lahko igralec sam opravi popravke ali pa zaprosi za pomoč ekipo za podporo 24/7.

Vse informacije o igralcu so shranjene v razdelku z osebnimi podatki. Nekaterih podatkov ni mogoče urejati (ob njih je ikona ključavnice): številka računa, datum registracije in država prebivališča. Teh podatkov ni mogoče spreminjati, razen države prebivališča igralca. Za spremembe morate pisati službi za podporo in predložiti dokumente o selitvi v drugo državo. Preostale informacije lahko spremenite samostojno s klikom na ikono svinčnika.

Več vprašanj o preverjanju profila na 1xBet:

📃 Zakaj vnesti podatke iz potnega lista pri 1xBet?

Stavnica 1xbet se je po pridobitvi licence registrarja iz Curacaa zavezala, da bo mladoletnike odvračala od uporabe storitev iger na srečo. V ta namen podjetje zavezuje stavnike, da opravijo postopek preverjanja – preverjanje podatkov iz potnega lista. S tem korakom je mogoče zmanjšati poskuse spletnih stav igralcev, mlajših od 18 let. Poleg tega podjetje preverja dokumente uporabnikov, da bi iz portala izključilo brezvestne stavnike, ki jih je na trgu športnih stav in iger na srečo veliko.

⌚ Koliko časa traja, da 1XBet preveri dokumente?

Ko igralec predloži vse potrebne dokumente (seznam bo prikazan v vaši osebni omarici), jih mora stavnica preveriti v 72 urah. Praviloma je preverjanje pri 1xBetu veliko hitrejše, igralec pa lahko izplača denar v 24 urah po pošiljanju zahtevka.

📋 Katere dokumente potrebujem za preverjanje 1xBet?

Preverjanje identitete igralca je individualen postopek. Stavničar se sam odloči, katere dokumente bo potreboval za preverjanje identitete. Najpogosteje pa sta to potni list (nacionalni ali tuji) in vozniško dovoljenje.

📝 Kako lahko pri 1xBetu obidem preverjanje potnega lista?

To je priljubljeno vprašanje med najstniki, ki so mlajši od 18 let. V skladu s pravili bo stavnica pred izplačilom sredstev preverila dokumente. Zato je preverjanje pri 1xBetu nemogoče zaobiti. Seveda lahko igralec uporabi podatke sorodnikov. Vendar pa morate biti previdni, da varnostne službe ne bi razkrile prevare. V takem primeru je blokada profila neizogibna.

Pomembne novice