Intro

Kako opravim nakazilo na 1xBet?

1xBet - внесение денег на депозит
Po registraciji pri 1xbet lahko uporabniki preidejo na naslednji korak – vplačilo denarja na svoj igralni račun. Vplačila lahko opravite zahvaljujoč več deset storitvam, od kartic do kriptovalut. Hkrati so vse operacije brez provizije s strani stavnice. O tem, kako položiti 1xBet, katere metode so na voljo uporabnikom, bomo razpravljali v tem novem članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

1xBet: kako lahko vplačam svoj stavni račun?

V nasprotju z nekaterimi konkurenti 1xbet igralcem omogoča, da se seznanijo z razpoložljivimi možnostmi vplačila svojega računa, ne da bi morali ustvariti račun. Spletna stran ima razdelek “Plačila”, v katerem lahko navedete državo stalnega prebivališča stavca in dobite seznam trenutnih načinov plačila. Ogledate si lahko tudi možnosti za vplačilo in izplačilo denarja pri 1xbet. Na ta način lahko igralec pred registracijo oceni prednosti poslovalnice.

Da bi lahko opravili polog, se je treba prijaviti in iti v razdelek Polog. Igralcu bodo na voljo razpoložljivi načini plačila, odvisno od države njegovega prebivališča. V povprečju je na voljo več kot 30 plačilnih storitev za nakazilo denarja na račun 1xbet, ki so razdeljene v kategorije:

  • Bančne kartice.
  • Bančni prenosi (niso podprti v vseh državah).
  • Elektronske denarnice.
  • Plačilne storitve.
  • Prenosi z mobilnim denarjem (podprti v nekaterih državah)
  • Kriptovalute.
  • Samopostrežni terminali (niso na voljo v vseh državah).
  • Pisarne s fiksnimi telefonskimi številkami (na voljo v nekaterih državah).

V večini primerov deponiranje traja od nekaj minut do ene ure. Bančni prenosi trajajo dlje zaradi posebnosti finančnih organizacij. Hkrati se pri vseh prejetih plačilih preveri izvor sredstev. Če se finančnemu regulatorju poraja vprašanje o njihovi zakonitosti, lahko urad zahteva dodatne dokumente, ki dokazujejo vir dohodka. Vendar je to v praksi zelo redko.

Закинуть деньги на 1хБет

Kako nakazati denar na 1xbet?

Skupaj urad igralcem ponuja do 100 možnosti, da vržejo denar na 1xbet. Vendar pa ima vsak lokalni trg omejeno število plačilnih metod, kar je posledica državnih zakonov in razvoja trga plačilnih instrumentov. Zato se je pred nadaljevanjem faze prenosa denarja na račun vredno seznaniti z razpoložljivimi načini vplačila na 1xbet. Aktualne informacije najdete v razdelku “Depozit”, ki se prikaže po prijavi na spletno stran. Prav tako je mogoče iti na stran “Plačila”, če se uporabnik prijavi na spletno stran z IP naslova, povezanega z državo prebivališča.

V prvem razdelku smo omenili, kako vplačati svoj igralni račun pri 1xBet. Denar lahko vplačate z bančnim nakazilom, plačilnimi karticami (npr. Visa in Mastercard), elektronskimi denarnicami (MoneyGO, Astropay itd.), plačilnimi sistemi (ecoPayz, Neteller itd.), plačilnimi terminali (IBOX in EasyPay v Ukrajini), kriptovalutami (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin itd.), mobilnimi prenosi (na primer Smart Money v Kyivstar), elektronskimi kuponi (Flexepin itd.) itd.

Kako nakazati denar na 1xBet z vsakim od teh načinov, lahko najdete na spletni strani poslovalnice. Naj omenimo le, da bo celoten postopek podoben in sestavljen iz 3 korakov: avtorizacija na spletni strani, izbira načina plačila in navedba zneska za nakazilo, potrditev operacije prek orodij izbranega načina plačila.

Kako opraviti nakazilo na 1xBet s kartico?

Če želite opraviti polog s kartico, pojdite na “Deposit”. Na seznamu morate poiskati metodo “Bančne kartice” in izbrati ikono enega od plačilnih sistemov. Nato je dovolj, da določite znesek plačila in se odpravite na stran z vnosom podatkov o kartici/potrditvijo prenosa.

V nekaterih državah, na primer v Rusiji, ni mogoče izvesti neposrednega plačila s kartice na igralni račun 1xbet. Tu bo na pomoč priskočila aplikacija SkyPay, prek katere je mogoče enostavno izvesti vse operacije z vplačilom denarja na stavni račun. Na strani so na voljo navodila za uporabo aplikacije.

1xBet - пополнение депозита

Kako nakazati denar na 1xBet z bančnim nakazilom?

V večini držav stavnica 1xbet igralcem posreduje bančne podatke za nakazilo denarja na račun. Če uporabljate zaupanja vredne spletne banke, je operacijo prenosa denarja enostavno izvesti. Na primer v Ukrajini lahko nakazila opravite prek portala Privat24, v Rusiji pa prek spletne banke Sberbank.

Mnogi uporabniki se sprašujejo, kako vplačati 1xbet prek Sberbank Online? To storite tako, da se prijavite v svojo spletno banko in vnesete podatke, pridobljene v osebnem računu stavnice. Upoštevajte, da je prenos lahko izveden na račun v tujini. Zato bo zaračunana dodatna provizija, o kateri se lahko pozanimate pri svoji banki.

Kako opraviti nakazilo na 1xbet brez UCCI?

Številni uporabniki, ko gre za 1xbet, ga zamenjujejo s stavnico 1xStavka (1xStavka). V članku smo naredili kratko primerjavo teh podjetij. Zaradi tega sta stavnici povezani po svojih končnih upravičencih, vendar sta po ruski zakonodaji različni pravni osebi.

V omenjenem članku so informacije o TSUPIS – kreditni instituciji, ki je z družbo 1xStavka sklenila pogodbo za sledenje plačilnim transakcijam igralcev. V skladu z rusko zakonodajo (stavna družba 1xStavka zakonito posluje v Rusiji) morajo igralci za vsak svoj dobitek plačati davek. Informacije o tem, koliko denarja je uporabnik zaslužil, zbira UUPIS (Računovodski center za prenos interaktivnih stav). Zato se morajo stavniki, ki želijo uporabljati stavnico 1xStavka, registrirati pri tej kreditni instituciji. Brez tega ne bodo mogli preveriti svojega računa.

Po drugi strani pa 1xBet uporablja offshore licenco, ki v Rusiji ni priznana. Ker je stavnica v Ruski federaciji nezakonita, naj igralcev ne skrbi, kako nakazati 1xBet brez TSUPIS. Denar lahko položite na 1xBet, ne da bi o prenosih obvestili kreditno institucijo.

Kako opraviti polog na 1xBet s telefona?

Priročen način za nakazilo denarja na vaš račun 1xBet je, da nakažete denar s svojega telefona. Ne govorimo o mobilni aplikaciji, ki, mimogrede, podpira vse plačilne metode, ki so na voljo na spletni strani, temveč o prenosu denarja z vaše telefonske številke. V nekaterih državah vam stavnica omogoča vplačila z računov mobilnih operaterjev. Tako lahko v Ukrajini na 1xbet vplačate denar iz Kyivstar in Vodafone, v Rusiji pa iz MTS, Megafon itd.

Пополнение депозита 1хБет

Za nakazilo denarja na račun s telefona se mora uporabnik prijaviti. Če je razdelek “Vplačilo” na voljo s karticami mobilnih operaterjev, lahko operacijo opravite prek portala stavnice. Vse, kar morate storiti, je, da vnesete svojo telefonsko številko in potrdite bremenitev mobilnega računa prek sporočila SMS.

V nasprotnem primeru morate uporabiti posebne storitve/aplikacije za prenos denarja s telefona na 1xbet. Te aplikacije lahko najdete na Google Play ali App Store.

Več vprašanj o tem, kako nakazati denar na 1xBet

💵 Kako vplačati depozit na 1xBet prek terminala?

V delu postsovjetskih držav stavno družbo 1xBet zastopajo zemeljske pisarne, kjer lahko vplačate denar na svoj račun. Na voljo so tudi samopostrežni terminali, na katerih lahko opravite operacije vplačila. Če želite vplačilo na 1xBet opraviti prek terminala, morate na zaslonu izbrati ikono stavnice in vnesti identifikacijsko številko stranke (numerično prijavo). Nato morate navesti znesek, ki ga je treba vplačati, in opraviti vplačilo. Denar bo nakazan v eni uri.

📒 Kako vplačati na 1xbet brez potnega lista?

Stavnica bo nove igralce preverila pred izvedbo kakršnih koli valutnih transakcij. Zato bosta za nakazilo denarja na vaš račun potrebna kopija potnega lista in dokazilo o starosti. Če je stavniku iz kakršnega koli razloga uspelo položiti na račun 1xbet brez potnega lista (na forumih obstajajo takšne zgodbe), izplačilo dobitkov brez preverjanja ne bo mogoče. Profil bo zamrznjen, dokler se okoliščine ne razjasnijo.

❔ Zakaj ne morem nakazati na račun 1xbet?

Težave pri vplačilu po krivdi stavnice so zelo redke. Če ne morete položiti depozita na 1xbet, poskusite znova. Če ponovno naletite na težave, vam priporočamo, da se obrnete na našo ekipo za podporo. Morda je bil igralčev račun zamrznjen, ker je uporabnik kršil pravila stavnice. V tem primeru morate ugotoviti vse razloge in jih rešiti skupaj z ekipo za podporo.

📲 Kako vplačati denar na 1xbet po telefonu?

Stavnica daje igralcem možnost, da vplačajo denar na 1xbet prek telefona. Tukaj ne govorimo toliko o možnosti, da se avtomatizirate na spletni strani ali v aplikaciji za pametne telefone in operacijo izvedete prek svojega pripomočka. S tem mislimo na sprejemanje denarja z računa mobilnega operaterja. Igralci lahko vplačilo opravijo s prenosom sredstev s svoje telefonske številke na račun stavnice. V ta namen morate poslati sporočilo SMS na določeno številko, denar pa bo odtegnjen in samodejno knjižen na vaš osebni račun. Žal ta storitev ni na voljo v vseh državah.

Pomembne novice