Intro

Kako odstraniti 1xBet: oglase v računalniku in brskalniku

1хБет регистрация вирус
Stavni družbi 1xBet zaupa več sto tisoč igralcev po vsem svetu. Ta rezultat je podjetju uspelo doseči zaradi spodobnih metod promocije blagovne znamke. Vendar se lahko nekateri uporabniki (ne vedno uporabniki stavnic) srečajo s pojavom oglasov 1xBet na svojem računalniku, predvsem v brskalniku. V skladu s tem takšni oglasi stavnice 1xBet dražijo in povzročajo negativna čustva uporabnikom računalnikov. V tem članku boste izvedeli, kako se pojavljajo pojavna okna in kako izbrisati oglase iz brskalnika in računalnika.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako se oglasi za 1xBet prikazujejo na vašem računalniku?

Na internetu je veliko vprašanj o tem, kako odstraniti oglase 1xBet iz svojega računalnika. Kot smo že omenili v uvodu, stavnica ne uporablja agresivnih metod trženja. Zato to ni njegovo delo. Kdo torej promovira blagovno znamko z razširjanjem nadležnih oglasov in zlonamernih skript? Če si ogledate vsebino pojavnih oglasnih pasic, lahko opazite ponudbo za klik na povezavo in registracijo za bonus. Morda so na voljo tudi splošne prednosti stavnice 1xBet. Vendar pa bo v obeh primerih, ko kliknete na povezavo, v naslovu URL navedena posebna koda. Ta označuje, da je lastnik oglaševalske skripte vključen v partnerski program 1xBet. Na ta način se zlonamerna koda širi s strani nepoštenih uporabnikov. Zato vam povemo, kako lahko oglase 1xBet odstranite iz svojega računalnika.

Kako lahko blokiram oglase 1xBet?

Da bi se znebili oglasov 1xBet, je treba razumeti, pod kakšnimi pogoji se pojavljajo. Praviloma uporabniki v brskalniku vidijo glavno stran, ki se prikaže ob zagonu brskalnika z informacijami o stavnici. Odpre se samodejno in preusmeri na stran stavne družbe s predlogom za odprtje računa 1xBet. Drugi način, kako se virus 1xBet kaže, je pojavljanje pojavnih oken med delom v računalniku. Pojav oglasnih pasic je načrtovan in prav tako vodijo na spletno stran pisarne. Tretja možnost: ogledalo 1xBet se odpre, ko se prijavite na uradno spletno mesto. Ta vir lahko uporabite za pridobitev uporabniškega imena in gesla za krajo osebnih podatkov stavca. Ko je funkcija virusa 1xBet prepoznana, je mogoče ukrepati in onemogočiti oglas. Opišimo jih za posamezne primere.

Kako odstraniti 1xBet iz brskalnika?

Če želite brskalnik očistiti oglasov, morate najprej preveriti nastavitve: katera stran je med prenosom navedena kot glavna stran. Morda jo je zamenjala “prava” stran za napadalce. Vredno je preveriti tudi nameščene aplikacije. Če so med njimi sumljive, jih onemogočite in preverite, kako deluje brskalnik. Če odkrijete zlonamerno aplikacijo, jo je treba odstraniti. Če nimate časa za ročno preverjanje brskalnika ali če je zlonamerna skripta posegla v določene datoteke brskalnika, lahko namestite program Adguard, ki pregleda in odstrani zlonamerne skripte. Če tudi ta metoda ne pomaga, uporabite programe Kaspersky, DrWeb Cureit, ADW Cleaner, Anti-Malware Home ali druge programe za pregledovanje računalnika. Brskalnik lahko tudi odstranite in znova namestite tako, da najprej shranite svoj profil (fizično ali v oblaku)

Kako lahko odstranim 1xBet iz svojega računalnika?

Če želite odstraniti 1xBet iz svojega računalnika, morate storiti nekaj korakov:

  • Oglejte si aplikacije, ki se zaženejo ob zagonu sistema prek razporejevalnika opravil. Razporejevalnik lahko poiščete z iskanjem ali z uporabo kombinacije Win+R in vnosom ukaza msc. Če so na seznamu samodejno zagnanih aplikacij sumljivi programi, jih zaustavite ali odstranite.
  • Računalnik preverite z obstoječim protivirusnim programom. Morda bo lahko odkril zlonamerne skripte.
  • Preglejte računalnik s posebno programsko opremo, kot so Kaspersky, DrWeb Cureit, ADW Cleaner ali Anti-Malware Home. Priporočamo, da omogočite najvišjo stopnjo pregledovanja.
  • Namestite program Malwarebytes in preglejte računalnik. Odstraniti je treba vso zlonamerno programsko opremo.

Po blokiranju oglasov 1xBet priporočamo, da enkrat mesečno preverite računalnik za zlonamerne skripte s programom Malwarebytes ali drugimi aplikacijami. Priporočamo vam tudi, da ste bolj previdni pri nameščanju programov ali pregledovanju prenesenih arhivov. Za varno uporabo interneta morate namestiti tudi varnejši protivirusni program.

Pomembne novice