Intro

Kako lahko stavim na šport na 22Bet?

Размещение ставок на спорт 22Бет
Spletno mesto stavne družbe 22Bet ima precej preprosto in jasno funkcionalnost, ki jo lahko razume tudi začetnik. Tako lahko stave na 22Bet sklenete z le nekaj kliki z miško ali z nekaj dotiki na zaslonu telefona. Že na domači strani lahko izberete želeni šport, se pomikate po možnostih stav 22Bet in izberete tiste, ki vam najbolj ustrezajo. Na voljo so klasične posamične stave, razponi, sistemi in kombinacije, kot so patice, valete, verige in kombinirane stave, ki smo jih že razložili v prejšnjem članku. Danes želimo podrobno opisati korake, ki jih morate opraviti, da lahko pri 22Bet sklenete eno ali kombinirane stave.

22Bet Enotne stave: Kako skleniti eno samo stavo?

Za sklenitev 22Betove enkratne stave na šport se morate prijaviti v svoj osebni račun, na primer na portal stavnice. Če imate težave z dostopom do njega, lahko blokado spletne strani 22Bet obidete z uporabo različnih možnosti. Nato morate iti na strani “Line” in “Live” (če vas zanimajo klasični športi) ali na stran “Cybersport” (za stave na turnirje iz računalniških iger). Če ste prenesli stavnikovo mobilno aplikacijo, vam ni treba skrbeti za blokado in lahko greste naravnost v zgoraj opisane razdelke. Naslednji koraki, razen oblikovanja spletnega mesta in aplikacije, so podobni.

Ko igralec preide na pravi razdelek, bo videl

  • Tabela s športi ali kibernetskimi športi – na levi strani.
  • Seznam tekem s priljubljenimi izidi, filter po športih/kiberšportih in pasica s pomembnimi dogodki – na sredini.
  • Promocijske oglasne pasice in kupon, ki se prikaže po izbiri tekme – na levi strani.

Nato mora uporabnik izbrati šport, ki ga zanima, in prebrati vse rezultate. Ko izbere želeno kvoto za izid, se stava prenese na stavni listek. V naslednjem koraku je treba določiti znesek stave, vnesti promocijsko kodo za brezplačno stavo (če je na voljo) in izbrati račun, s katerega bo denar odtegnjen – glavni ali bonusni račun. Zadnji korak je preverjanje stave in njena potrditev z ustreznim gumbom na plošči na levi strani. To bo dovolj za sklenitev ene stave pri 22Bet.

Одиночная ставка 22Бет

Kako sklenem več stav pri 22Bet?

Ko bodo novi stavljavci obvladali sklepanje enojnih stav, bodo prešli na sklepanje kombiniranih stav pri 22Bet. Ta vrsta stav je zanimiva, saj lahko dodate nekaj izbir, za katere ste prepričani, da bodo prinesle veliko zmago. Stavne kvote se pomnožijo, kar zagotavlja visok donos. Vendar pa en napačen izid v kombinaciji pomeni izgubo vseh sredstev. Zato novim stavnikom priporočamo, da sklenejo ekspresne stave, sestavljene iz 2 in 3 dogodkov. V nasprotnem primeru lahko izgubite celoten sklad.

Za sklenitev ekspresne stave na šport pri 22Bet morate slediti spodnjim korakom:

  • Pojdite v razdelka “Linija” in “V živo”. Za stave na kibernetske športe morate obiskati razdelek “Kibernetski športi”.
  • Izberite več tekem in jih dodajte na stavni listek.
  • Na plošči stavnega listka je treba v zavihku “Vrsta stave” izbrati ekspresno. Ta možnost se prikaže, ko na stavni listek dodate dva ali več dogodkov.
  • Vnesite vložek, promocijsko kodo (če obstaja) in potrdite sklenitev stave s klikom na poseben gumb.

Экспресс-ставка 22Бет

Po tem se bo stava pojavila v vaši osebni omarici in si jo lahko ogledate na strani z zgodovino stav. Na voljo je tudi razdelek “Preveri kupon”, kjer lahko vnesete številko stave in preverite rezultat.

Kako sklenem kombinirane stave na 22Bet?

V članku o vrstah stav na 22Bet, ki smo ga omenili v uvodu, smo omenili kombinirane stave, kot so sistem, patent, laks, veriga in kombinirana stava. Vse imajo številne značilnosti, ki so na kratko opisane v istem članku. Zato priporočamo, da začetniki preberejo gradivo, preden se odločijo za takšne stave. Poleg tega je na spletni strani na voljo razdelek “Pravila”, ki vsebuje več informacij o vseh vrstah stav, ki jih podpira spletna stran.

Vlaganje kombiniranih stav na 22Bet je enostavno. Stavnica je poskrbela, da je postopek dodajanja stav na stavni listek in sklepanja kombinacij intuitiven. Če želite skleniti kombinirano stavo, morate:

  • V kupon lahko dodate več dogodkov. Izbrati jih je treba vnaprej v razdelkih s športnimi in kibernetskimi tekmami.
  • V polju “Vrsta stave” izberite želeno vrsto stave s spustnega seznama.
  • Navedite znesek stave, promocijsko kodo (če obstaja) in sklenite stavo.

Комбинировання ставка 22Бет

Rezultat stave lahko nato spremljate prek osebnega računa. Ko imate številko kupona, jo lahko preverite brez prijave v razdelku “Preveri kupon”.

Pomembne novice