Intro

Kako lahko stavim na 1xBet?

Как делать ставки 1хБет

Kljub temu, da ima spletno mesto 1xBet intuitiven vmesnik, lahko novinci pri njegovi uporabi naletijo na nekaj težav. To med drugim velja za sklepanje stav na 1xBet. In tu ne gre za teorijo (veliko koristnih informacij o športnih stavah lahko najdete v naši Šoli stav), temveč za sam postopek stavljanja. Če se tudi vi soočate s to težavo, poiščite odgovore v današnjem članku

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako staviti na 1xBet: razpoložljive možnosti

Stavnica uporabnikom ponuja več orodij za sklenitev stave. Stave na 1xBet lahko opravite prek uradne spletne strani (namizna in mobilna različica), mobilne aplikacije in programa za osebni računalnik. Kljub raznolikosti rešitev bo vmesnik vsakega orodja podoben. Zato bo za igralce priročno, da stavijo tako prek pametnih telefonov kot tudi prek namiznih računalnikov. Ker imajo igralci vprašanja v zvezi s sklepanjem stav na različnih napravah, smo pripravili odgovore o uporabi vseh orodij. Vendar bo pot v vseh primerih zelo podobna. Več o korakih, ki jih morajo igralci opraviti pri oddaji stave, si lahko preberete v naslednjih podpoglavjih članka.

Kako lahko stavim na spletnem mestu 1xBet?

Pri uporabi uradne spletne strani 1xBet.com ali delujočega ogledala morate upoštevati naslednja navodila:

  1. Prijavite se v svoj osebni kabinet (novi uporabniki se morajo registrirati na 1xBet.
  2. Pojdite na stran “Liga”, “V živo” ali “Cybersport” in izberite dogodek.
  3. Izberite izid za stavo (tekma, ki vas zanima za stavo).
  4. Izid dodajte na stavni listek. Po kliku na številčni simbol kvote se stava prikaže na delovnem področju na desni strani (listek).
  5. Izberite obliko stave: ena ali kombinacija. V prvem primeru je treba navesti znesek stave in, če je na voljo, promocijsko kodo. Nato sklenite stavo s klikom na ustrezen gumb. Pri drugi možnosti je treba na stavni listek dodati vsaj še en izid in izbrati možnost kombinacije (ekspresna, sistemska itd.). Nato vnesite znesek in sklenite stavo.

Po tem se stava prenese v “Zgodovino stav”, kjer lahko igralec spremlja rezultat. Na stavo lahko delno vpliva tudi tako, da jo zavaruje ali proda. Делать ставки 1хБет Poudarjamo, da so stave na 1xBet na mobilni različici spletne strani enake kot na namizni različici. Edina razlika je v upodabljanju zaslonov: postavitev elementov in menijev. Funkcionalnost portala se ne glede na izbrano napravo ne spremeni.

Kako staviti na 1xBet s telefona?

Glede na raziskovalno nalogo Rona Mondelsona za spletno publikacijo Yogonet.com približno 70 % stavnikov za občasne stave uporablja svoje mobilne telefone. Vendar pa jih 40 % stavi s telefona ves čas. Zato pomena mobilnega spletnega mesta in aplikacije 1xBet ne gre podcenjevati. In stavnica lahko uporabnikom, ki želijo staviti na 1xBet s svojega telefona, nekaj ponudi. Stave s pripomočkov so priročne prek:

  • Mobilna različica igre 1xBet. Odpre se samodejno, ko s telefona obiščete spletno stran 1xBet. Glavne razlike med namizno in mobilno različico so v meniju (“Hamburger”, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu strani), postavitvi zaslonov in navigaciji. Sicer pa je stavljenje na 1xBet iz mobilne različice portala enako kot pri glavni različici: dodajte dogodek na stavni listek, določite znesek, opravite nastavitve in kliknite “Stavi”.
  • mobilna aplikacija 1xBet. Prenesete jo lahko z uradne spletne strani poslovalnice. Aplikacija se brezplačno distribuira za naprave z operacijskima sistemoma Android in iOS. Več podrobnosti o sklepanju stav v mobilni aplikaciji 1xBet bomo obravnavali v naslednjem razdelku.

Вход в мобильную версию 1xBet

Kako staviti v mobilni aplikaciji 1xbet?

Prvi korak za to možnost je prenos in namestitev mobilne aplikacije 1xBet. Na voljo je v dveh različicah: Android in iOS. Program je na voljo za prenos z uradne spletne strani/zrcala ali trgovine AppStore (za lastnike Apple). Navodila za namestitev so na voljo tudi na portalu stavnice. Po prijavi v mobilno aplikacijo 1xBet se igralec pomakne v želeno rubriko in izbere stavo. Ko se odloči za dogodek, sledi enakim korakom kot na spletni strani. Edina razlika je v obliki zaslonov.

Kako sklenem stavo v programu za stave 1xWin od 1xBet?

Uporabniki operacijskega sistema Windows lahko prenesejo programsko opremo za stave 1xWin, ki omogoča hiter dostop do stav. Na voljo je za prenos na spletnem mestu pisarne v razdelku “Namizne aplikacije”. Skrb vzbujajoče je, da bodo imeli stavljavci v nasprotju s spletnim mestom, ki ga lahko ponudniki internetnih storitev blokirajo, možnost sklepanja stav brez uporabe omrežja VPN. Sprememba naslova IP in točke povezave se izvede na ravni programske opreme. Po namestitvi programa 1xWin se mora igralec prijaviti. Nato bo moral uporabnik opraviti enake korake kot na spletnem mestu. Zasnova programske opreme posnema spletni portal stavnice Программа для 1xWin

Kako se lahko naučim staviti pri 1xBet?

Mnogi novinci menijo, da je stavljenje na 1xBet stvar pol ure. Vse, kar morate storiti, je, da izberete dogodek in sklenete stavo na podlagi svoje intuicije. Vendar pa uporabniki pisarne po prvem neuspehu in izgubi denarnih sredstev spremenijo svoje mnenje o športnih stavah. V resnici so športne stave naporno delo, ki zahteva znanje in izkušnje. Če ste pravkar začeli svojo pot v športne stave pri 1xBet, vam priporočamo, da si preberete lekcije naše šole stav. S tem, ko boste preleteli vsa poglavja, boste pridobili osnovno znanje, ki vam bo pomagalo pri pridobivanju izkušenj na stavnici. Vse, kar morate storiti naprej, je, da se naučite analizirati in eksperimentirati s stavami. In ne pozabite, da zmagujejo le tisti, ki znajo izgubiti. Zato se ne bojte izgubiti. Na 1xBetu vam pomagajo, da se naučite, kako pravilno staviti. Na naši spletni strani bo poseben članek o tem, kako vedeti, kako pravilno skleniti stavo.

Priljubljena vprašanja o stavah 1xBet

✅ Kako sklenem stave v mobilni aplikaciji 1xBet?

Če želite začeti staviti v aplikaciji 1xBet, se morate prijaviti. Novi uporabniki se morajo torej najprej registrirati, opraviti polog in šele nato skleniti stavo. Obstaja majhna razlika v tem, kako staviti na 1xBet z računalnika (namizna različica spletnega mesta in stavna programska oprema) in telefona (mobilna različica portala in mobilna aplikacija). O postopku si lahko podrobno preberete v tem članku.

💲 Kolikšna je najnižja stava na 1xBet?

Veliko novincev se sprašuje, kakšna je najnižja stava pri 1xBetu. Ta vrednost je odvisna od izbrane valute računa. Zato lahko najnižjo stavo izveste na spletni strani 1xBet, ko sklenete stavo. Prag je lahko na primer 0,3 dolarja, 0,2 evra, 10 rubljev ali 5 grivnin za navedene valute.

❔ Kako lahko sklenem stave na 1xbet s svojega telefona?

Stavnica igralcem omogoča, da stave na 1xbet vplačajo z mobilne različice spletnega mesta in aplikacije. V prvem primeru preprosto obiščite spletno stran 1xbet.com, zasnova se bo samodejno prilagodila velikosti zaslona vašega pripomočka. V drugem primeru morate mobilno aplikacijo prenesti s portala stavnice. Vsaka od teh možnosti je podrobno opisana v članku.

Pomembne novice