Intro

Kako lahko stavim na 1xBet ekspresne stave?

Экспресс-ставка 1хБет
Praviloma vsi začetniki poskušajo skleniti ekspresne stave, ko so sklenili nekaj deset posameznih stav. Razlog za to je strah pred napačno napovedjo nekaj dogodkov in izgubo velikega zneska v primeru poraza. Druga možnost pa je, da so uporabniki preveč neizkušeni za sklepanje kombinacij. Čeprav je celoten postopek sklepanja ekspresnih stav na 1xbet precej preprost. Zato bomo v tem članku odgovorili na priljubljena vprašanja, povezana z ekspresnimi stavami na 1xBetu.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj je 1xbet ekspresna stava?

Preden začnete sklepati kombinirane stave, je vredno opredeliti pojem ekspresne stave. Ekspresna stava 1xBet se razume kot kombinirana stava , sestavljena iz dveh ali več stav na različne igre. Stavitelj je na primer pripravil kombinacijo dveh stav na različne nogometne tekme. V tem primeru je Parlay sestavljen iz 2 izidov (izbir). Če ena od njih izgubi, se celotna kombinacija ne odigra. Če pa bo parlay zmagal, bo uporabnik prejel večji dobiček. Izračuna se tako, da se kvote posameznih stav (skupna kvota parlay) pomnožijo z zneskom stave. Zato so parlaye priljubljena možnost stav med profesionalnimi stavniki. Velja omeniti, da v vseh primerih izguba posameznega dogodka ne pomeni izgube celotne kombinacije. stava 1xbet omogoča izgubo nekaterih izbir za večje število izidov. Na primer v primeru ekspresnega vlaka, ki ga sestavlja 10 posameznikov, sta lahko 2 stavi neuspešni. V tem primeru boste ustvarili dobiček, čeprav ne maksimalnega. Po drugi strani pa lahko igralec zavaruje stavo pri 1xBet in dobi del ali ves denar na svoj osebni račun. Vendar je treba za to storitev plačati pristojbino.

1xBet: kako staviti na parlay?

Kot smo že omenili, so ekspresne stave precej priljubljena vrsta stav med uporabniki 1xBeta. Kljub temu, da oblikovanje ekspresne stave ni zapleten postopek, ima veliko novincev vprašanja glede oblikovanja ekspresnih stav. Zato vam ponujamo kratek vodnik, kako ustvariti ekspresno stavo prek spletnega mesta in mobilne aplikacije.

Kako sklenem kombinirano stavo na 1xBet na spletni strani?

Ko se prijavite v svoj osebni stavni račun, lahko preklopite na razdelek z vrsticami ali s stavami v živo in preverite, kateri športni dogodki so na voljo. Če je igralcu všeč več neodvisnih dogodkov, jih mora dodati na stavni listek. To storite tako, da izberete zmagovalca tekme in želeno vrsto stave: 1 (zmaga prvega igralca/skupine), 2 (zmaga drugega igralca/skupine) itd. Ko stavite stave na stavni listek (plošča se nahaja na desni strani zaslona), bo stavnica uporabniku ponudila oblikovanje kombinirane stave. Za sklenitev parlay stave pri 1xBet mora stavitelj vnesti znesek in klikniti na gumb “Stavi”. Экспресс дня 1хБет Kratka navodila za sklenitev parlay stave prek spletne strani so torej naslednja

  1. Avtorizacija na spletnem mestu.
  2. Izbira tekem in kvote za izide.
  3. Nastavitev stavnega listka: dodajanje ali izključevanje izidov iz ekspresnih stav.
  4. Navedba zneska kombinacije stav.

Med oblikovanjem stave parlay pri 1xBet se uporabniku prikaže informacija o višini dobitka. Prav tako si je mogoče ogledati znesek najvišje stave, ki jo sprejme stavnica. Možnosti za prodajo in zavarovanje stav bodo na voljo po sklenitvi stave v razdelku Zgodovina stav.

Kako v aplikaciji 1xBet sklenem ekspresno stavo?

Ustvarjanje kombinacije stav prek mobilne aplikacije 1xBet se ne razlikuje veliko od sklenitve stave prek spletne strani. Razlike so v razporeditvi elementov (oblika menija). Za sklenitev parlay stave v aplikaciji 1xBet mora uporabnik izbrati dogodek, ki ga zanima (kliknite na kvoto enega od predlaganih izidov tekme), in ga dodati na stavni listek. Ko je na stavni listek dodanih več izidov, lahko uporabnik oblikuje kombinirano stavo. Tako kot na spletnem mestu je treba tudi v aplikacijo vnesti znesek stave. Na voljo so tudi vse potrebne informacije o stanju uporabnikovega računa in morebitnem znesku dobitka. Postopek za oblikovanje stave parlay prek aplikacije je naslednji.

  1. Avtorizacija v aplikaciji.
  2. Izbira športnih dogodkov in kvot za izide.
  3. Dodajanje ali izključevanje izidov iz ekspresne stave.
  4. Navedba zneska za parlay.

Ali naj uporabljam ekspresne stave pri 1xBet?

Kot smo že omenili, so parlaye med uporabniki stav 1xBet priljubljene. Razlog za to je možnost pridobitve več dobitkov, saj se kvote izidov pomnožijo. Poleg tega stavnica motivira igralce, da sklenejo ekspresne stave z velikim številom izidov. Za takšne stave uporabnik prejme dodatno povečanje kvote. 1хБет - Стаховка ставок Vendar so ekspresne stave 1xBet sklopi posameznih stav, ki so med seboj povezani. In tako kot v primeru pipov, če ena pade, se celotna shema sesuje. Igralec mora biti torej dober pri orientaciji na tekmah in pravilnih napovedih. Za začetnike je bolje, da sklenejo ekspresne stave na nekaj izidov in postopoma povečajo njihovo število. Profesionalci pa lahko kombinirajo različne vrste stav parlay, kot je na primer 1xBet Anti-Match. Dobitki iz takšnih nizov stav bodo precej visoki. Zato vam svetujemo, da ste pri sklepanju stav Parlay previdni. Več prakse pri manjših kombinacijah je dobra strategija za stavnike začetnike.

Več vprašanj o ekspresnih stavah 1xBet

❓ Kaj so ekspresne stave pri 1xBet?

Stavnica 1xbet uporabnikom ponuja več različic ekspresnih stav: klasično, Stayer (lahko dodate dogodke za naslednjih 60 dni), Lucky (od 2 do 8 izidov), Anti-Axpress (stave morajo izgubiti) in Patent (kombinacija ekspresnih stav). O nekaterih od teh vrst stav smo že pisali v posebnem članku. Priporočamo vam, da ga preberete.

Kako sklenem kombinirano stavo na 1xBet na svojem telefonu?

Vlaganje ekspresnih stav 1xBet prek spletne strani ali aplikacije ni odvisno od vrste vaše naprave. Razvojna ekipa je poskrbela, da je portal prijazen do različnih brskalnikov in pravilno deluje na različnih zaslonih igralcev. Poleg tega so aplikacije na operacijskih sistemih Android in iPhone enake. Zato lahko igralci v članku najdejo odgovor na vprašanje: “Kako vplačati Parlay na 1xBet na IPhone?”

💻 Kako sklenem ekspresno stavo na 1xBet na računalniku?

Uporabniki, ki uporabljajo računalnik, lahko sklenejo stavo prek spletnega mesta in programske opreme 1xWin. V prvem primeru morate za ekspresno stavo na 1xBet izbrati več kot dva dogodka in ju dodati na stavni listek. Nato bo mogoče stave združiti v kombinacijo stav (parlay). Naslednji koraki so enaki kot za posamezno stavo. Če uporabljate programsko opremo 1xWin, igralec prav tako ne bo imel težav z vplačilom kombinirane stave. Zasloni so oblikovani enako kot na portalu 1xBet. Zato morajo igralci na stavni listek dodati tudi nekaj dogodkov in po predlaganih korakih dokončati sklenitev ekspresne stave.

✅ Kako lahko zavarujem ekspresno stavo 1xBet?

Po sklenitvi kombinirane stave lahko uporabnik uporabi dodatno možnost za zavarovanje stave. To storite tako, da obiščete razdelek “Zgodovina stav” in za listek, ki vas zanima, kliknete na gumb “Zavaruj”. V skladu z navodili v novem oknu lahko stavitelj zavaruje celotno stavo ali njen del pred izgubo. Opozoriti je treba, da je ta storitev plačljiva in je odvisna od izraza (število izidov, znesek, kvote itd.).

Pomembne novice