Intro

Kako lahko spremenim valuto pri 1xBet?

как зарегистрироваться 1xbet
V fazi ustvarjanja računa pri 1xBet morajo igralci obvezno izbrati valuto računa. To polje je na voljo pri vseh načinih registracije pri 1xBet in ima pomembno vlogo pri nadaljnjih izračunih na spletnem mestu. Vendar pa izbira, ki jo uporabniki izberejo na začetku, ni vedno pravilna. Zato se pojavi potreba po spremembi valute v 1xBet. Kako to storiti? V tem novem članku se bomo posvetili temu.

Logo 1xbet
100-odstotni bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako lahko izberem valuto svojega računa pri 1xBet?

Stavnica 1xbet sprejema uporabnike z vsega sveta. Za lažjo uporabo je bilo spletno mesto lokalizirano v več deset jezikov. Poleg tega lahko stavniki pri 1xbet izbirajo med več kot 50 valutami računa. Kot smo že omenili, lahko to storite v fazi registracije na portalu stavnice. Po kliku na gumb “Registracija” se prikaže okno s 4 razpoložljivimi načini za ustvarjanje računa. Ni pomembno, ali je stavnik izbral registracijo “Z 1 klikom”, “Po telefonu”, “Prek e-pošte” ali “Socialni mediji in sporočilniki”, obvezno polje bo “Valuta računa”. Uporabniki lahko v spustnem seznamu poiščejo in izberejo eno od 50 valut pri 1xBet. Ta možnost je na voljo samo enkrat. V sistemu myAlpari ni preklopa za valuto računa.

Правила БК 1xBet

Kako lahko spremenim valuto pri 1xBet?

Večina uporabnikov stavnic si nikoli ne zastavi vprašanja: “Kako lahko spremenim valuto pri 1xbet?” Redno nakazujejo in dvigujejo denar v valuti, ki so jo izbrali v fazi ustvarjanja računa. Vendar pa obstajajo situacije, v katerih se splača globalno spremeniti svoj profil. To vključuje tudi izbiro druge valute. Za spremembo valute računa pri 1xBetu se mora uporabnik obrniti na ekipo za podporo 1xBet. Priporočamo, da za to operacijo uporabite dva kanala: elektronsko pošto ali klepet. Morda boste morali naložiti svoje identifikacijske dokumente. Bolj priročno je, da to storite takoj, kot pa da po klicu na podporo napišete novo zahtevo na e-pošto. Predstavniki podpore lahko takšno zahtevo zlahka zavrnejo. Vse je odvisno od profila uporabnika. Če ni nobenih kršitev in igralec aktivno opravlja stave, je možnost pozitivnega rezultata večja. Vendar pa za spremembo valute pri 1xBet ni nobenih zagotovil. Poudarjamo, da stavnica za izvedbo operacije spremembe valute na računu ne zaračunava provizije. V starih virih so se pojavile informacije o 10 % proviziji na denar, ki je na voljo na vašem računu. V novih pravilih 1xBet pa takšnega pravila ni.

Регистрация в 1 клик

Kaj naj napišem ekipi za podporo uporabnikom, če želim spremeniti valuto pri 1xBetu?

Če se uporabnik odloči, da bo spremenil valuto v 1xBetu, mora poslati zahtevo ekipi za podporo. V prejšnjem poglavju so opisani najboljši kanali za oddajo zahtevka. Kar zadeva samo zahtevo, priporočamo naslednjo predlogo: “Dober dan, spoštovana podpora! Dne 7. novembra 2021 sem odprl račun #00000000001. Valuta računa je bila določena kot ameriški dolar. Vendar zaradi selitve (spremembe države prebivališča)/zapletenih gospodarskih razmer v državi/nezmožnosti pologa računa v določeni valuti/druge težave zahtevam spremembo valute računa iz ameriškega dolarja v ruski rubelj. S spoštovanjem, Anton Stavkovich” Na podlagi te predloge lahko igralec napiše svoje pismo podpori 1xbet.

Pomembne novice