Intro

Kako lahko spremenim ali ukinem povezavo s svojo telefonsko številko v 1xBetu?

[Med registracijo na spletnem mestu 1xBet so uporabnikom na voljo 4 načini ustvarjanja računa, vključno z mobilno številko. In če se igralec odloči za registracijo brez navedbe številke, stavnica vseeno priporoča njen vnos zaradi večje varnosti računa. Čeprav to ni obvezno. Če pa je uporabnik potrdil svojo telefonsko številko, lahko pride do dodatnih zapletov, če jo izgubi ali spremeni. Zato si bomo v tem članku ogledali dodajanje in spreminjanje telefonske številke 1xBet. [/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako dodati telefonsko številko na 1xBet?

Stavnica daje uporabnikom možnost, da še dodatno zaščitijo svoj račun z dodajanjem telefonske številke na 1xBet. Po njeni potrditvi prek sporočila SMS bo igralec lahko hitro ponovno pridobil dostop do računa. Tako bo na voljo dodaten način, kako obnoviti račun pri 1xBetu. Za vezavo številke na 1xBet se mora igralec prijaviti v osebni kabinet. V razdelku “Varnost” se nahaja kartica “Vezati številko”. Po kliku se odpre polje, v katerega lahko igralec vnese svojo številko in jo potrdi s SMS-sporočilom. Na strani je na voljo tudi kartica “2-faktorska avtorizacija”. Varnostni sistem stavnice temelji na uporabi aplikacije Google Authenticator. Po potrditvi dostopa do profila s kodo QR se lahko igralec prijavi na spletno stran z enkratnim geslom. Ta bodo generirana v aplikaciji in jih bo stavnica preverila ob vstopu na portal.

Kako spremeniti telefonsko številko v storitvi 1xBet

Igralci se lahko znajdejo v situaciji, ko so izgubili svoj telefon in ni mogoče obnoviti kartice SIM ali pa je bila številka spremenjena. V tem primeru mora igralec spremeniti telefonsko številko v sistemu 1xBet. V nasprotnem primeru lahko ima težave pri prenosu denarja (potrditvena koda lahko pride po SMS sporočilu) ali pa ne more obnoviti svojega računa, če izgubi uporabniško ime in geslo. Как добавить номер на 1xBet Za spremembo telefonske številke 1xBet obstajata 2 načina:

  • Preko vaše osebne omare. V ta namen se mora uporabnik prijaviti in iti v razdelek “Varnost”. Nato je treba klikniti na kartico “Dodelitev številke” in navesti druge podatke. Po vnosu nove številke se na staro številko pošlje SMS s kodo (za potrditev operacije). Če igralec nima dostopa do te številke, je treba uporabiti naslednjo metodo.
  • Prek službe za podporo. Igralec lahko za pomoč zaprosi službo za podporo 1xBet. To lahko stori prek e-poštnega naslova, ki je na voljo na strani “Kontakti”. Igralec lahko pokliče tudi na telefonsko številko, ki je navedena v stikih. Po najavi situacije bodo predstavniki podjetja zahtevali potrditev, da je številka registrirana na uporabnika, in fotografijo potnega lista. Navesti je treba tudi datum registracije na spletnem mestu, številko igralnega računa, načine vplačila in izplačila denarja. Če je identifikacija uspešna, bodo podatki na zahtevo igralca spremenjeni v dveh dneh.

V primeru, da identifikacija ni uspešna, igralcu ne preostane drugega, kot da ustvari nov račun. Vendar pa pred tem pišite podpori, da jo obvestite, da je bil blokiran drug račun. V nasprotnem primeru bo igralčev profil prek ponovne registracije v prihodnosti izbrisan.

Kako lahko svojo številko odklopite od 1xBet?

Če se je igralec odločil, da ne želi več prejemati SMS-sporočil od stavnice, jo lahko poskusite odstraniti. Za odvezavo številke od 1xBet samoprijava, v osebnem kabinetu, ne bo pomagala. Stavničar naj piše podpori za igralce prek enega od razpoložljivih kanalov. Glede na informacije s forumov pa stik s podporo ne pomaga vedno rešiti situacije. Predstavniki pisarne neradi sprejemajo takšne prošnje in se pritožujejo nad varnostno politiko. Vendar pa so vztrajni uporabniki uspeli rešiti vprašanje odklopa številke od 1xBet v svojo korist. Druga možnost za odstranitev številke s spletne strani stavnice je lahko zamrznitev računa. Po določenem času se lahko profil izbriše skupaj z osebnimi podatki igralca na njem Как поменять номер телефона

Več vprašanj o telefonski številki 1xBet:

Kako lahko potrdim svojo številko 1xBet?

Če se je igralec odločil, da bo na svoj račun dodal svojo telefonsko številko, lahko to storite prek osebnega kabineta. V rubriki “Varnost” morate iti na kartico “Potrdi številko” v 1xbet, kjer morate navesti svojo telefonsko številko. Preverjanje številke poteka prek sporočila SMS, ki vsebuje enkratno kodo.

📲 Kako lahko spremenim svojo telefonsko številko pri 1xBetu?

Za spremembo telefonske številke na 1xbet mora uporabnik iti v osebno omarico in sam opraviti spremembe ali pa se obrniti na ekipo za podporo. V prvem primeru je treba obiskati razdelek “Varnost” in spremeniti podatke v kartici “Dodaj številko”. V drugem primeru pišite prek klepeta ali e-pošte za podporo. Pri tej možnosti bo potrebno dokazilo o identiteti in lastništvu nove številke (pokažite pogodbo).

🔐 Kako se prijaviti v 1xbet s telefonsko številko?

Stavnica uporabnikom ponuja možnost prijave v 1xbet s telefonsko številko. Takšna možnost se prikaže, če se je igralec registriral z uporabo telefona. Poleg tega lahko uporabnik svojo številko potrdi v osebni omarici. Ko jo potrdi, postane še ena prijava, enakovredna elektronski pošti in identifikacijski številki.

Pomembne novice