Intro

Kako lahko obidem blokado storitve 22Bet?

Блокировка сайт 1хБет
Stavnica 22Bet se precej aktivno razvija in osvaja svojo nišo na trgu športnih iger na srečo. Pri športnih stavah se lahko 22Bet že kosa z najstarejšimi stavnicami. Aktivno se razvija tudi na področju iger na srečo. Vse to prispeva k večji prepoznavnosti blagovne znamke med stavljavci in regulativnimi organi držav, v katerih slednji prebivajo. Zato ni presenetljivo, da se z naraščajočo priljubljenostjo igralci pisarne soočajo z blokado spletnega mesta 22Bet v svojih državah. V tem članku so obravnavani razlogi za ta pojav in kako se izogniti omejitvam obiska igralnega portala.

Zakaj je spletna stran 22bet blokirana?

Uradno spletno mesto 22bet je licencirano s strani registrarja iz Curacaa. Številne države sprejemajo licenco in igralcem ne prepovedujejo uporabe storitev poslovalnice. V državah, kjer licenca 8048/JAZ ni priznana ali je igranje iger na srečo prepovedano, je dostop do vira problematičen. Tako je bil stavniški portal 22Bet uvrščen na “črni seznam” prepovedanih spletnih mest na ozemlju Ruske federacije. Zato so na zahtevo Roskomnadzorja igralniški portal blokirali vsi ponudniki internetnih storitev.

Razlogov za blokado spletnega mesta 22Bet je več:

  • Tehnična napaka. Redko, a vseeno se včasih zgodi, da portal ne deluje zaradi težav na strani stavnice. V takem primeru je vredno preveriti informacije na uradnih straneh podjetja na družbenih omrežjih.
  • Načrtovano vzdrževanje/preventivno vzdrževanje. Stavničar vnaprej opozori na načrtovana dela na spletnem mestu.
  • Dostop do spletnega mesta je blokiran 22bet. Uporabniki iz vseh držav ne morejo uporabljati storitev stavnice. Družba še vedno omejuje dostop do spletnega mesta za stavnike iz regij, kjer obstajajo omejitve in težave z zakoni o igrah na srečo.
  • Spletno mesto blokirajo ponudniki internetnih storitev. V nekaterih državah, kjer podjetje aktivno gradi svoje poslovanje, dostop do portala ni mogoč. Blokirali so ga lokalni ponudniki internetnih storitev.

Не удалось соеденится с сервером 22Бет

Da bi ugotovili, kaj je razlog za blokado spletne strani 22Bet, morate preveriti napako v svojem brskalniku:

  • Če se prikaže bel zaslon, gre za napako na strani strežnika.
  • Če se spletno mesto dolgo nalaga in se pojavi sporočilo o napaki, 500, 501, 503 – napaka na strani strežnika.
  • Če se portal še ni naložil in se prikaže sporočilo “Failed to connect to server” (Neuspešna povezava s strežnikom) – blokirajo ga ponudniki interneta.
  • Če se je portal 22Bet naložil, vendar je na zaslonu blagovne znamke prikazano sporočilo “Dostop do strani je omejen” – stran ne deluje v državi prebivališča igralca.

Na podlagi razloga za blokado spletne strani stavnice lahko poiščete način, kako jo zaobiti.

Kako zaobiti blokado 22Bet?

Blokada stavnice je za uporabnike neprijetna težava, vendar je ne moremo označiti za nerešljivo (razen če stavnica sama ne sprejema igralcev iz določenih držav). Ker je povpraševanje večje od ponudbe, vedno obstajajo rešitve.

Obstajajo številni preverjeni in zanesljivi načini, kako zaobiti blokado 22Betove stavnice. Rezultat je en sam: stranka skrije svoj pravi naslov IP in se prijavi z naslova, ki pripada drugi državi. Z drugimi besedami, izogibanje blokiranemu spletnemu mestu ne pomeni, da do njega dostopate neposredno prek svojega ponudnika internetnih storitev, temveč prek posebnih strežnikov, ki šifrirajo uporabnikov pravi naslov IP.

V nadaljevanju bomo obravnavali preproste in enostavne metode za obid blokade spletnega mesta 22Bet.

Сайт 22Bet

Uporaba ogledala spletne strani 22Bet

S tehničnega vidika je najlažji način za vzpostavitev povezave z blokirano spletno stranjo uporaba ogledala spletne strani 22bet. Ta možnost je zato priporočljiva za začetnike na področju stav.

Zrcalna stran je kopija izvirne strani, ki podpira vse funkcije in lastnosti uradne strani stavnice, vendar ima drugačen alternativni spletni naslov. Če želite uporabljati zrcalno stran stavnice, morate pisati na e-pošto tehnične podpore 22Bet in pridobiti spletni naslov.

Uporaba zrcala ne zahteva namestitve ali konfiguracije programske opreme. Vse, kar morate storiti, je, da v brskalnik vnesete novi naslov. Še ena prednost te metode je zanesljivost – deluje stabilno in hitro. Poleg tega ni omejitev glede hitrosti nalaganja strani, ogledalo je popolnoma zakonito in dostopno vsem. Vendar pa zrcalne strani 22Bet ne delujejo dolgo časa. Takrat so tudi naslovi blokirani in za pridobitev novega portala za stave se je treba obrniti na podporo.

Uporaba storitev VPN za dostop do 22Bet

Naslednji najpogostejši način po zrcalnih strežnikih je storitev VPN.

VPN (Virtuale Private NetWork) je navidezno zasebno omrežje, ki omogoča omrežne povezave prek drugega omrežja. Njegovo načelo delovanja je vzpostavitev varne povezave med uporabnikovim računalnikom in spletnim mestom, pri čemer zaobide ponudnika interneta. To omogoča dostop do blokiranega spletnega mesta.

Pri uporabi VPN povezava do vira poteka prek šifriranega kanala do strežnika in prek tega strežnika do želenega spletnega mesta v internetu. Ker se pri povezavi s spletnim mestom uporabi naslov IP strežnika, ponudnik interneta posrednika ne prepozna kot prepovedanega vira, zato povezava ni blokirana. To igralcem zagotavlja določeno stopnjo anonimnosti.

Na voljo je veliko varnih brezplačnih storitev VPN, vendar imajo običajno nizko hitrost in zanesljivost. Plačljive storitve VPN zagotavljajo dostojno raven zaščite in višje hitrosti prenosa.

Poleg programov in storitev za uporabo omrežij VPN lahko namestite vtičnike za brskalnike (pogosto jih razvijejo iste storitve) ali uporabite brskalnike z vgrajenim omrežjem VPN, kot je Orega. Uporabite lahko tudi brskalnik Tor, ki ob vsaki povezavi spremeni vaš naslov IP.

Mobilna aplikacija Bet 22Bet

S spletne strani stavnice lahko prenesete mobilno aplikacijo 22bet, ki je podprta za operacijska sistema Android in iOS. Poleg prednosti pri sklepanju stav se program ne boji blokad in deluje tudi pri šibkem internetu. Zato bodo igralci s prenosom aplikacije pozabili na težave z menjavo ogledal ali plačevanjem kakovostne storitve VPN.

Glavna stvar je, da uporabljate uradno aplikacijo, ki jo prenesete s spletnega mesta 22Bet. V nasprotnem primeru je mogoče telefon okužiti z virusi ter omogočiti podatke in dostop tretjim osebam.

Kadar ne morete dostopati do spletne strani stavnice, uporabite predlagane možnosti. Zahvaljujoč njim bodo imeli igralci neprekinjen dostop do športnih stav in iger 22bet.

Pomembne novice