Intro

Kako lahko obidem blokado 1xBet?

Почему не работает сайт 1xbet
Uporabniki portala 1xBet se lahko soočijo z blokado spletnega mesta s strani lokalnih ponudnikov interneta. Težave z dostopom do spletnega mesta 1xBet se pojavljajo v različnih državah in so povezane s posebnostmi stavnice. Pogovorimo se podrobneje o razlogih za blokado igralnega portala in o tem, kaj storiti, ko stran 1xBet ne deluje.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Zakaj spletna stran 1xBet ne deluje?

Stavnica 1xbet je svojo spletno stran odprla leta 2011. Komisija za igre na srečo v Curacau je portalu izdala licenco za delovanje. Ker gre za offshore, dovoljenja ne sprejemajo številne države, v katerih so stavnice in igralnice zakonite. Nekatere med njimi aktivno blokirajo tuje portale za igre na srečo, ki niso pridobili lokalnega dovoljenja.

Ker stavnica 1xBet ne namerava vstopiti na lokalne trge in odpreti pisarn na terenu, jo ponudniki internetnih storitev pogosto uvrstijo na črno listo. Tega ni težko preveriti. Če igralec ne more odpreti spletnega mesta 1xBet, morate poiskati težave z njegovo blokado.

V katerih državah ne morem vstopiti na spletno stran 1xBet?

V zadnjem desetletju je rast spletnih stav negativno vplivala na delovanje spletnih stavnic. V številnih državah, kjer so dejavnosti stavnic zakonite ali pa so oblasti nevtralne do spletnih stav, obstajajo omejitve za delovanje igralniških podjetij. To vpliva na delovanje stavnih družb, saj je dostop do njihovih spletnih strani omejen ali blokiran.

Tudi uporabniki 1xBet se soočajo s težavo, da ne morejo dostopati do spletnega mesta 1xBet. Po podatkih forumov igralci v letu 2021 niso mogli vedno uspešno dostopati do portala stavnice v Avstriji, Belgiji, Belorusiji, Bolgariji, na Hrvaškem, Cipru, Češkem, Danskem, Finskem, v Franciji, Nemčiji, Grčiji, Iranu, Italiji, na Nizozemskem, Poljskem, Portugalskem, v Romuniji, Rusiji, na Slovaškem, v Sloveniji, Španiji, na Švedskem, Madžarskem, v Ukrajini, ZDA itd. Skupno število držav, ki imajo težave z dostopom do spletnega mesta 1xbet, je več kot 60.

Блокировка 1хБет Роскомнадзором

Omeniti velja, da 1xbet ne vstopa na spletno stran ne le zaradi omejitev s strani lokalnih oblasti. V nekaterih državah stavnica sama omejuje delovanje vira. Takrat bo vstop na uradno stran opravljen (brez sporočila o napaki strežnika). Vendar se bo na strani pojavilo sporočilo: “Spletna stran v vaši državi začasno ne deluje”. V tem primeru lahko uporabnik poskuša zamenjati posrednika in se poveže z naslova IP druge države. Vendar je vredno pri podpori preveriti, ali je mogoče potrditi dokumente, ki so jih izdali organi države, v kateri podjetje začasno ne deluje.

Ne morete se prijaviti v 1xbet: kako ugotoviti razlog?

V prejšnjih razdelkih smo poskušali ugotoviti razloge, zakaj se igralec ne more prijaviti v 1xbet. Portal je blokiran prek:

 • Lokalni organi prepovedujejo vse vrste iger na srečo in mednarodne portale, ki jih blokirajo ponudniki internetnih storitev v državi.
 • Prepovedujejo mednarodne stavnice, ki nimajo lokalnih licenc. Blokiranje se izvaja prek ponudnikov internetnih storitev.
 • Blokiranje dostopa do portala 1xBet na lokalnih trgih, ki ga manj zanimajo ali ima težave z licenco Curacao.

Če želite ugotoviti razlog, zakaj uporabniki pišejo zahteve “Ne morem se prijaviti v 1xbet”, morate obiskati uradno spletno stran 1xbet.com in preveriti njeno funkcionalnost:

 • Če se spletno mesto dolgo nalaga, vendar se ne odpre (viden je le bel zaslon), se velja poskusiti prijaviti prek posredniškega strežnika. Če uporabljate drug naslov IP, je vredno poiskati informacije o blokadi portala v državi v medijih.
 • Če se pri dostopu do spletnega mesta prikaže napaka “Ni povezave s strežnikom”, potem so spletno mesto blokirali lokalni ponudniki internetnih storitev. Prav tako si morate prebrati informacije o vpisu spletnega mesta v zbirko podatkov o blokiranju.
 • Če se spletna stran odpre, vendar se pojavi sporočilo, da portal 1xBet ne deluje v državi igralčevega prebivališča, pisarna ni vstopila na lokalni trg. V tem primeru lahko poskusite stopiti v stik z ekipo za podporo stavnice in razjasniti podrobnosti.

Kako se prijaviti v 1xBet, če je blokiran, je razloženo v naslednjem razdelku.

Не заходит на 1хБет

Kaj naj storim, če se ne morem prijaviti v 1xBet?

Če se ne morete prijaviti na spletno stran 1xBet, obstajajo težave s strežnikom ali dostopom do njega. To lahko ugotovite po napaki, ki se prikaže v vašem brskalniku. Če je to standardno okno “Failed to connect to 1xbet.com server” ali napaka 403, potem ste verjetno blokirani. V primeru sporočila o napaki 5xx pa lahko pride do težav s strežnikom. Vendar je to izjemno redko.

Ko ugotovite razlog, zakaj se ni mogoče prijaviti na spletno stran 1XBet, lahko poiščete rešitev. Obstaja več preprostih načinov, kako zaobiti blokirano stran 1xBet:

 • Uporabite ogledala 1xBet. To so kopije spletnega mesta pod drugo domeno, o čemer smo pisali na spletni strani.
 • Aplikacije za mobilni telefon, tablični računalnik in osebni računalnik. Stavnica podpira aplikacije za operacijska sistema Android in iOS.
 • lastni brskalnik 1xBet za uporabnike operacijskih sistemov Mac OS ali Opera.
 • Programska oprema VPN za osebni računalnik ali pripomočki za brskalnike s spreminjanjem IP-ja in točke povezave.
 • Uporaba bota Telegram za stave.

Izbira načina, kako zaobiti blokado portala 1xBet, je odvisna od želja stavca. Po našem mnenju je vsaka od možnosti za vstop na spletno stran 1xBet učinkovita.

Več vprašanj na temo blokade portala 1xBet

🗺️ V kateri državi je 1xBet na voljo?

Stavnica 1xBet ponuja svoje storitve prek spleta in sprejema uporabnike iz vseh držav po svetu. Vendar pa lahko lokalni organi preprečijo dostop do spletnega mesta. Zato je dostop do portala dovoljen v več kot 40 državah: v večini evropskih držav, Kanadi, Mehiki, Avstraliji, Indoneziji, Nigeriji, Senegalu itd.

❓ Kaj je narobe s storitvijo 1xBet?

Takšno vprašanje se pojavi, ko spletno mesto igralcu ni na voljo. V tem primeru je treba ugotoviti, kaj je povzročilo, da se igralec ne more prijaviti na 1xBet. Če gre za težavo s strežnikom, je vredno počakati, da jo odpravijo strokovnjaki podjetja. Če pa gre za blokado spletnega mesta 1xBet, uporabite rešitve, predlagane v članku.

⛔ Zakaj je stran 1xBet blokirana?

Glavni razlog, zakaj je 1xBet prepovedan, je, da nima nacionalne licence za sprejemanje spletnih stav. Poleg tega je na svetu še vedno veliko držav, v katerih so igralne ustanove prepovedane. Zato delovanje portala za igre na srečo ni v skladu z lokalno zakonodajo.

Pomembne novice