Intro

Kako lahko brez potnega lista dvignem denar pri 1xBet?

Двухфакторная авторизация 1хБет
Eno izmed najbolj priljubljenih vprašanj med uporabniki 1xBet je “Ali lahko dvignem denar s svojega računa brez potnega lista?” V našem članku o registraciji mladoletnih igralcev pri 1xBetu smo se delno dotaknili te teme. Vendar smo se odločili, da jo bomo objavili posebej in jo razširili s posrednimi vprašanji uporabnikov pisarne.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Ali je pri 1xBetu mogoče registrirati igralce brez potnega lista?

V skladu s pravili igralniške skupnosti so stave in igre na srečo za osebe, mlajše od 18 let, prepovedane. Razlog za to je večje tveganje pri mladih, da se “zasvojijo” z igralniško zabavo. Raziskava, ki jo je izvedla Univerza v vzhodnem Londonu v Angliji med igralci, starimi od 18 do 45 let, je pokazala 20 % večjo možnost, da bodo navdušeni igralci stav postali tisti, ki so že prej uporabljali nacionalno loterijo (v Angliji lahko kupujete srečke šele od 16. leta starosti). Poleg tega se zasvojenost z igrami na srečo, tako imenovana zasvojenost z ludomanijo, hitreje razvije med mladimi. Zato organi številnih držav mladoletnim igralcem prepovedujejo uporabo kakršnih koli storitev, povezanih z igrami na srečo. To velja tudi za platforme za igre na srečo, ki delujejo zakonito, na primer 1xBet.

Če se vrnemo k vprašanju iz naslova, lahko mladoletni igralci ustvarijo račun na spletnem mestu 1xbet. Dovolj je, da izberete eno od možnosti hitre registracije. Vendar je preverjanje računa obvezno merilo za izplačilo. Ko smo opisovali težave pri izplačilu denarja pri 1xbet, smo se spomnili na preverjanje profila. To ni nič drugega kot to, da igralci stavnici posredujejo podatke o svojem potnem listu. Hkrati lahko poslovalnica zahteva dokumente ob vplačilu denarja na račun ali pozneje, med izplačilom. Vendar tega koraka ni mogoče preskočiti.

Če je uporabnik 1xBet mlajši od 18 let (ne more predložiti dokumentov), bo njegov profil zamrznjen do polnoletnosti. Zamrznjena bodo tudi vplačana sredstva.

Kako dvigniti denar iz 1xbet, če ste mlajši od 18 let?

Mladoletni igralci, ki so ustvarili profil na spletni strani stavnice 1xbet, lahko poskusijo zaobiti omejitev uporabe storitev pisarne. To lahko storite tako, da:

  • Zagotovite dokumente svoje ljubljene osebe in opravite transakcije v njenem imenu.
  • Kupite registriran in preverjen račun neznanca. Veliko takšnih ponudb lahko najdete na forumih o stavah in igrah na srečo.

Vendar pa so vse metode povezane s tveganjem. Urad najprej preveri IP-naslove, s katerih se igralec prijavi. Če se lokacija spremeni, lahko stavnica zahteva dodatno potrditev selitve ali kopije osebnih dokumentov. Drugič, pri izplačilu lahko pride do težav, ker se podatki pošiljatelja in prejemnika ne ujemajo. Prenos denarja na osebni račun bližnje osebe, kaj šele neznanca, pa ni dobra ideja. Poleg tega bo v primeru odkritja goljufije igralčev račun blokiran brez možnosti povračila.

1хБет - двухфакторная авторизация

Kako dvigniti denar iz 1xbet brez SMS-sporočila?

Stavnica 1xbet skrbi za varnost spletnega mesta. Za zaščito sredstev igralcev podjetje močno priporoča uporabo dvostopenjskega preverjanja. Pri povezovanju opozoril za dvig denarja z igralnega računa operacija brez vnosa kode ne bo uspešna. Tako vdor v igralčev račun ne zagotavlja, da bo napadalec prejel svoja sredstva. Upoštevajte, da je koda na voljo v aplikaciji Authentificator, ki je na voljo na Google Play ali AppStore.

Prej je bilo geslo s kodo poslano v obliki sporočila SMS na telefonsko številko. Zdaj za dvig denarja pri 1xbet ni treba pošiljati SMS-sporočila. V ta namen lahko uporabite aplikacijo Authentificator iz Googla. In če želi igralec zavrniti dodatno preverjanje pri prenosu sredstev, morate ustrezno možnost izklopiti. To lahko storite v svoji osebni omarici v razdelku “Varnost”. Upoštevajte, da je 2-faktorska avtorizacija privzeto deaktivirana.

Pomembne novice