Intro

Kako izpolnim registracijski obrazec 1xBet?

Регистрационная анкета 1xBet
V enem od člankov na naši spletni strani smo govorili o registraciji pri 1xBet za novince. Ker stavnica ponuja različne načine ustvarjanja računa (prek e-pošte, telefona, družbenih omrežij ali hitre registracije), imajo igralci vprašanja o tem, kako izpolniti vsa polja v prijavnem obrazcu 1xBet. Poskusimo na to odgovoriti v današnjem članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako izpolnim 1xbet vprašalnik?

Ko igralec izbere najboljšo možnost za registracijo pri 1xBetu, se lahko pogovorimo o izpolnjevanju obrazca. Gre za to, da so obrazci različni in so odvisni od izbranega načina registracije. Razen pri ustvarjanju računa prek elektronske pošte, stavnica od igralca zahteva, da vnese valuto računa in državo prebivališča.

“Kako izpolnim obrazec pri 1xBet?” – je priljubljeno vprašanje med novinci. Odgovor je zelo preprost. V fazi registracije mora igralec izpolniti vsa predlagana polja, nato pa po pridobitvi dostopa do spletnega mesta pristopiti k vnosu podatkov v vprašalnik. Najdete ga v osebnem območju – Osebni podatki. Igralec lahko nato uredi polja z neizpolnjenimi ali nepravilnimi podatki o sebi.

Pri tem upoštevajte, da morajo biti podatki pravilni. Med preverjanjem profila jih bodo preverili strokovnjaki 1xBet.

Kako izpolniti vsa polja registracijskega obrazca 1xBet?

Igralec lahko ureja posamezna polja ali vsa odprta polja v svojem profilu. V prvem primeru je treba uporabiti ikono svinčnika, v drugem pa klikniti na gumb Uredi vse. Nato se bodo odprla polja, v katera lahko vnesete pravilne ali manjkajoče podatke.

Анкета игрока 1хБет

Če je nad poljem ikona ključavnice, ga igralec nima možnosti urejati. Zato je pomembno, da podatke pred vnosom večkrat preverite, saj lahko naknadno urejanje traja dlje časa. Če želite spremeniti katero koli polje, ki je zaklenjeno, se morate obrniti na podporo prek katerega koli od razpoložljivih kanalov.

Kako izpolnim svoje osebne podatke pri 1xBet?

Zagotavljanje podatkov o sebi je obvezen postopek za uporabo storitev podjetja. Kot smo že omenili, mora igralec pri 1xBet vnesti svoje osebne podatke. To lahko stori na spletni strani pisarne (polna in mobilna različica) in prek mobilne aplikacije. V ta namen mora igralec slediti naslednjim korakom:

 1. Avtorizirajte se na spletni strani (prijavite se v igralno območje).
 2. Pojdite v razdelek “Osebni podatki”. Običajno se odpre takoj, ko kliknete na gumb “Moj račun”.
 3. S klikom na “Uredi vse” izberite vsa polja, v katera želite vnesti podatke. Podatke v posameznem polju lahko spremenite tudi tako, da kliknete ikono “Svinčnik”. O teh operacijah smo podrobneje pisali v zgornjem razdelku.
 4. Izpolnite svoje osebne podatke pri 1xBet. Še enkrat opozarjamo, da morajo biti ti podatki pravilni.

V naslednjem razdelku najdete informacije o poljih, ki jih je treba izpolniti. Opozoriti je treba, da bodo navedeni podatki preverjeni po zahtevku za izplačilo s spletnega mesta. Zato je po izpolnitvi osebnih podatkov v 1xBet vredno te podatke preveriti in opraviti potrebne popravke (v primeru napak).

Nekaterih polj ni mogoče spreminjati prek osebnega kabineta igralca. Če jih morate popraviti, vam priporočamo, da se za pomoč obrnete na našo ekipo za podporo uporabnikom. Na voljo so vam 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Katera polja vsebuje 1xBetov igralni list?

Profil igralca 1xBet je sestavljen iz dveh delov: podatki o računu in kontaktni podatki. V prvem ima igralec možnost spremeniti samo geslo. Ko preide na razdelek s kontaktnimi podatki, mora uporabnik izpolniti takšna polja:

 • Priimek.
 • Ime.
 • Datum rojstva.
 • Vrsta dokumenta in podatki o dokumentu.
 • Regija (pokrajina, okrožje)
 • Regija, pokrajina, mesto.
 • Naslov registracije.

Редактирование личных данных 1хБет

Izbirna polja, ki jih je treba izpolniti:

 • Telefon.
 • Elektronska pošta.
 • Ime očeta.
 • Kraj rojstva.

Če igralec opazi napako v vnesenih podatkih in je ne more popraviti sam, se mora obrniti na ekipo za podporo. V nasprotnem primeru lahko pride do težav pri izplačilu dobitkov. Zato ponovno poudarjamo, da je treba pred registracijo ali izpolnitvijo osebne kartice na spletni strani 1xBet skrbno preveriti vse podatke.

Pomembne novice