Intro

Kako izbrišem svoj stavni račun 1xBet?

Как удалить данные 1хБет
Uporabniki postavljajo veliko vprašanj o izbrisu računa 1xBet. Nekatera od njih so bila obravnavana v enem od člankov na našem blogu. Vendar pa na vsa vprašanja nismo odgovorili. Zato smo zbrali tiste teme, ki niso bile vključene v zgornji članek, in jih bomo obravnavali v novem gradivu.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako lahko izbrišem svoj račun 1xBet?

Če se je stavnik odločil zapreti svoj račun na spletnem mestu stavne družbe 1xbet, bo najprej začel iskati možnost “Izbriši račun” v uporabniški omarici. Na žalost bo njegovo iskanje neuspešno. Stavnica namreč ne ponuja možnosti izbrisa profila z igralnega portala. V prejšnjem članku smo zapisali, da se lahko igralci obrnejo na podporo 1xbet. Operaterji lahko le priporočijo možnost “zamrznitve” računa. Vendar pa podpora tega ne more storiti sama. Predstavniki pisarne vas bodo prosili, da se 3 mesece (90 dni) ne prijavljate v svoj račun. Po tem obdobju bo vaš račun 1xBet neaktiven, vendar bodo vsi vaši podatki ostali pri stavnici.

Kako lahko izbrišem svoj profil 1xBet?

Pogoji uporabe stavnice jasno določajo, da igralci ne morejo izbrisati svojega 1xbet profila. Ta sprememba se je pojavila pred nekaj leti in je posledica vse pogostejših poskusov igralcev, da bi ogoljufali pisarno. O drugih načinih goljufanja pri 1xBetu bomo razpravljali v ločenem članku. Ker stavnica prepoveduje ustvarjanje več računov za enega igralca, je odsotnost možnosti izbrisa profila pri 1xBetu neke vrste varovalka. Če boste v pisarni goljufali, bosta novi in stari račun blokirana. To bo zagotovo privedlo do izbrisa računa 1xbet. Vendar pa igralec v prihodnosti ne bo mogel več uporabljati storitev pisarne, njegove prevare pa se lahko prenesejo na druge pisarne. To je precej boleč udarec za igralce na srečo.

Kako izbrisati podatke iz 1xBet?

Številne stavnike zanima možnost izbrisa njihovih osebnih podatkov s spletnega mesta 1xbet. V skladu s pogoji uporabe pisarne so vsi podatki o igralcih shranjeni na strežniku podjetja 10 let. Po tem času jih lahko stavnica izbriše. Takšna pravila narekuje licenca, ki jo 1xBet uporablja za opravljanje storitev na internetu. Vendar pa je to, da pri 1xbet ni mogoče izbrisati podatkov, v nasprotju s Splošno uredbo o varstvu podatkov(GDPR), ki velja v državah EU. Zato lahko prebivalci evropskih držav, ki so del Evropske unije, dobijo pisarno, da izbrišejo svoj profil 1xbet skupaj s svojimi osebnimi podatki. Za prebivalce Rusije, Ukrajine, Belorusije in drugih držav nekdanje Sovjetske zveze to pravilo ne velja. Edina stvar, ki jo lahko igralec stori, je, da očisti svoj profil: pojdite v osebni kabinet in spremenite razpoložljiva polja. Vendar to ne velja za podatke o potnem listu.

Pomembne novice