Intro

Kako dvigniti denar iz 1xBet: razpoložljive metode

Вывести средства 1хБет
Igralci, ki so prejeli svoje prve dobitke ali porabili del sredstev, lahko sredstva dvignejo na svoj osebni račun. Stavnica v ta namen uporabnikom ponuja različne plačilne storitve. Vendar pa imajo igralci še vedno veliko vprašanj, povezanih z izplačilom denarja pri 1xbet. Nanje bomo odgovorili v članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako dvigniti sredstva pri 1xbet: razpoložljive možnosti

Na spletni strani stavnice se nahaja razdelek “Plačila”, v katerem so zbrane informacije o tem, kako nakazati in dvigniti denar pri 1xbet. Stran je organizirana tako, da imajo uporabniki možnost pregledati informacije o posamezno izbranih državah ter glede na vplačila in izplačila.

Opozoriti je treba, da je število plačilnih storitev odvisno od države prebivališča igralca. V povprečju imajo igralci na voljo več kot 30 možnosti za vplačilo in izplačilo sredstev:

  • Prenosi prek plačilnih kartic.
  • Prenos denarja na bančni račun (za nekatere države).
  • Elektronske denarnice.
  • Plačilni sistemi.
  • Kriptovalute.

Za dvig denarja iz 1xbet mora igralec izbrati storitev, ki ga zanima, vnesti podatke o plačilnem instrumentu in potrditi operacijo. Nato se plačilo pošlje v preverjanje, ki lahko v skladu s predpisi traja od nekaj ur do enega dne. Če ni vprašanj, se denar prenese na določen osebni račun.

Личный кабинет 1xБет - Вывести средства

Kako lahko denar od 1xBet dvignem na svojo kartico?

Za prenos denarja na bančno kartico mora igralec obiskati razdelek “Izplačilo z računa” (osebni kabinet) in izbrati kartico plačilnega sistema, ki ga zanima. Univerzalna rešitev sta Visa in MasterCard. V nekaterih državah pa so na voljo tudi prenosi na kartice Maestro ali Mir. Slednja možnost bo pomembna za stavnike iz Rusije, ki za nakazilo in dvig denarja pri 1xbet uporabljajo kartico Mir.

Po kliku na hologram plačilnega sistema morate navesti zneske, ki jih želite prenesti, in vnesti številko kartice. Po pošiljanju zahtevka, preverjanju izvora sredstev in njihovi uporabi na platformi bo igralec prejel določen znesek na svoj osebni račun.

Opozarjamo, da vse banke izdajateljice sodelujejo s plačilnimi sistemi. Zato uporabniki ne bodo imeli težav z izplačilom sredstev, ki so na voljo pri 1xbet, pri Sberbank (Rusija), Privatbank (Ukrajina) itd.

1xbet: kako dvigniti denar v e-denarnice?

Kot smo že omenili, stavnica 1xbet omogoča prenose v e-denarnice, kot sta Skrill in Jeton Wallet. To je precej priljubljeno orodje zaradi zasebnosti in hitrosti prenosov.

Vendar pa je leto 2021 prineslo razočaranje stavnikom, ki so uporabljali denarnici Qiwi (Qiwi) in Yandex.Money (YMoneu). Ruska centralna banka je končala revizijo finančnih podjetij in odkrila številne nepravilnosti pri transakcijah mednarodnih nakazil. Ker dejavnosti institucij za igre na srečo v Rusiji niso na voljo, je sodelovanje z družbo 1xbet polno posledic za ruska podjetja. Visoke globe, naložene podjetjem, ki upravljajo Qiwi in Yandex.Money, so povzročile, da sta ti elektronski denarnici izginili s spletne strani stavnice. Zato imata priljubljeni vprašanji “Kako dvigniti denar iz 1xBet na Yandex.Money?” ali “Kako prenesti sredstva iz 1xBet na Qiwi” enak odgovor: “Še ne”. Podpora stavnice odgovarja, da gre za tehnično težavo. Vse skupaj pa je posledica kazni ruske centralne banke in strožjega finančnega nadzora v državi.

1хБет сколько выводится платеж

Kako lahko s svojega telefona dvignem denar pri 1xBetu?

Število uporabnikov, ki uporabljajo mobilne aplikacije 1xbet, se nenehno povečuje. Zato ni presenetljivo, da imajo igralci vprašanja glede uporabe telefona za transakcije na računu. Vendar zaradi uporabniku prijaznega vmesnika mobilne aplikacije 1xBet to ne bo težko storiti. Poleg tega je programska oprema hitra, zato igralec ne bo porabil veliko več časa kot pri uporabi spletne različice igralnega portala.

Če je igralec pooblaščen, morate iti v “Plačila” – “Izplačilo z računa” in izbrati plačilni instrument, ki vas zanima. Nato je treba navesti znesek za prenos in podatke o kartici/računu. Po preverjanju bodo sredstva nakazana na izbrano plačilno orodje v skladu s predpisi.

Kako lahko dvignem denar iz 1xBet na druge račune?

Stavnica 1xBet deluje na trgu spletnih stav že od leta 2012. V tem času je podjetju uspelo pridobiti dragocene izkušnje za uspešen boj proti goljufom in zaščito svojih uporabnikov pred izgubo denarja. Zato stavnica pri svojem delu uporablja jasen algoritem ukrepov, vključno z umikom denarja iz 1xBet.

V skladu s pravili podjetja lahko igralci izplačilo sredstev opravijo le prek plačilnega instrumenta, s katerega je bil opravljen polog. Če je bila na primer za vplačilo uporabljena bančna kartica, je tudi izplačilo dobitkov mogoče samo na to kartico. Igralec ne more dodati druge kartice ali določiti drugega načina plačila. Takšne funkcionalnosti na spletnem mestu ni.
Вывод средств 1хБет на карту Kaj pa uporabniki, ki za vplačilo uporabljajo različne plačilne instrumente? V tem primeru stavnica 1xBet omogoča izplačilo denarja na vsako od plačilnih storitev v protivrednosti pologa. V tem primeru lahko igralec vse svoje dobitke prenese na zadnje uporabljeno plačilno sredstvo.

Tako uporabnik ne more spremeniti podatkov za dvig denarja pri 1xbet. Za podrobno razlago omejitev se obrnite na predstavnike podpore stavnice, ki vam bodo posredovali odgovor iz uradnih pravil podjetja.

Pogosta vprašanja o izplačilih pri 1xBet

💳 Katere načine izplačil podpira 1xBet?

uporabniki 1xBet lahko sredstva dvignejo na bančne kartice, bančne račune (niso na voljo v vseh državah), e-denarnice, plačilne sisteme in prek kriptovalut. Skupno število plačilnih instrumentov se razlikuje glede na državo, vendar pogosto znaša več kot 30 storitev.

📜 Kaj potrebujem za dvig denarja pri 1xBetu?

Uporabnik mora deponirana sredstva staviti na športne igre, kibernetske športe (minimalna kvota od 1,1) ali v igre. Poleg tega je treba profil preveriti s predložitvijo potnega lista. Po tem lahko stavnik sredstva dvigne na svoj osebni račun.

❎ Kaj naj storim, če ne morem dvigniti denarja pri 1xBetu?

V primeru tehničnih napak storitve počakajte nekaj časa in ponovite operacijo. Če to ni pomagalo, se obrnite na podporo uporabnikom in ugotovite razlog. Več podrobnosti o situacijah z omejitvami pri izplačilu iz 1xBet je obravnavanih v ločenem članku na naši spletni strani.

Pomembne novice