Intro

Kako dolgo traja izplačilo denarja iz 1xBet?

1хБет сколько выводится платеж
Ko igralci izberejo plačilni instrument in zaprosijo za sredstva, se sprašujejo: “Kako dolgo traja izplačilo pri 1xbet?” V prejšnjih člankih smo o tem že bežno pisali. Vendar smo se odločili, da temo razširimo in dodamo odgovore na vsa vprašanja uporabnikov o izplačilih na njihov osebni račun.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako dolgo traja izplačilo denarja pri 1xBetu?

Postopek dviga denarja pri 1xBetu je sestavljen iz več korakov:

  • Igralec izbere eno od plačilnih metod, ki so na voljo v vaši osebni omarici( razdelek1xBet “Izplačilo z vašega računa”).
  • Igralec pošlje zahtevo za prenos sredstev z igralnega računa na svoj osebni račun. V tej fazi se zahtevek pošlje stavnici v preverjanje. Ta se lahko izvede samodejno, če pa ima podjetje dodatna vprašanja o izvoru denarja – prek finančnega oddelka 1xbet.
  • Stavnica potrdi plačilo in ga prenese v plačilni sistem.
  • Plačilni sistem obdela zahtevo in prenese sredstva na igralčev osebni račun.

Skupni čas za dvig denarja iz 1xbet vključuje vse zgoraj navedene korake in je odvisen od:

  • Preverjanje sredstev s strani pisarne. Če se transakcija preveri samodejno, bo preverjanje trajalo do 10 minut. Če je ročno, lahko preverjanje traja od pol ure do več ur, redkeje pa dni.
  • Izbrani način plačila. Vsaka plačilna storitev ima svoja pravila za obdelavo plačil. V nekaterih primerih na obdelavo transakcij vplivajo vikendi in prazniki. Takrat bo prenos opravljen na delovni dan, čas izplačila iz 1xBet pa se lahko podaljša za nekaj dni.

1хБет минимальная сумма платежа

Na podlagi zgoraj navedenega lahko rečemo, da bo uporabnik težko izračunal natančen čas izplačila iz 1xbet. Zato se je vredno zanašati le na povprečne vrednosti.

1xBet: koliko časa traja izplačilo denarja?

Kot je navedeno v prejšnjem razdelku, je skoraj nemogoče določiti natančen čas, ki bo potreben za prejem plačila od 1xbet na vaš osebni račun. Igralci lahko za načrtovanje svojih transakcij izplačil uporabijo našo tabelo:

Način izplačila denarja

Povprečen čas prenosa

Znesek na transakcijo

Kartice VISA, Maestro 1 minuta – 7 dni od 100 rubljev*
Bančne kartice Mastercard, Mir 1 minuta – 7 dni od 1000 rubljev*
Elektronske denarnice Webmoney, Qiwi, Astropay, Sticpay, Money GO itd. 1 – 30 minut od 100 rubljev*
Denarnica Jeton 1 – 30 minut od 89,91 rubljev*
Plačilni sistem Ecopayz 15 – 30 minut od 908,05 RUB*
Plačilni sistem Payeer 15 – 30 minut od 179,82 RUB*
Kriptovaluta Bitcoin do 10 minut od 15270 RUB*
Kriptovaluta Litecoin do 10 minut od 105 rubljev*

*Ali ekvivalent v drugi valuti

Upoštevajte, da se lahko najnižji znesek na transakcijo na spletni strani 1xBet razlikuje. Trenutne informacije so na voljo v razdelku “Izplačilo z računa” v vaši osebni omarici.

V primeru, da imate težave z dvigom denarja pri 1xBet, vam priporočamo, da si preberete naš članek.

Pogosto zastavljena vprašanja o dvigu denarja pri 1xBet:

📃 Od česa je odvisna hitrost izplačila 1xbet?

Izplačilo sredstev z računa 1xBet poteka v skladu z jasnim pravilnikom. Od trenutka, ko zahtevate izplačilo, do trenutka, ko so sredstva nakazana na vaš glavni račun, lahko traja od nekaj minut do enega tedna. Hitrost obdelave zahtevka je odvisna od preverjanja profila (če ni potrebnih dokumentov, jih je vredno predložiti za preverjanje identitete); zneska plačila (stavnica lahko določi omejitve glede najvišjega zneska izplačljivega denarja); izbranega načina plačila (obdelava denarja lahko traja dlje časa po predpisih plačilne storitve); države prebivališča stavnika (v nekaterih državah deluje finančni nadzor za vsa plačila) in hitrosti 1xbet ekipe, ki obdeluje zahtevek. Na hitrost izplačila lahko vplivajo tudi drugi dejavniki, vendar ne tako bistveno.

⏱️ Kako dolgo traja izplačilo denarja pri 1xbet?

Uporabnikom 1xbeta je na voljo več kot 30* načinov izplačil, od prenosa s kartico do prenosa na kripto račun. Ker imajo vse storitve svoje predpise, je hitrost zahtevka za izplačilo iz 1xbet dinamična vrednost. Čas izplačila se giblje od 1 minute do 7 dni. Podrobne informacije o trajanju izplačila sredstev z računa stavnice najdete v članku
*Število načinov plačila je odvisno od države, v kateri ima igralec stalno prebivališče.

⏳ Koliko časa traja izplačilo denarja s strani 1xBet na mojo kartico?

Prenosi na kartico veljajo za ene najhitrejših na 1xBetu. Vendar pa morajo uporabniki razlikovati med dvigom denarja iz 1xBet s p2p prenosom in na podatke bančne kartice. V prvem primeru se plačilo izvede po številki kartice in se izvede v nekaj minutah (čas se lahko podaljša zaradi finmonitoring pregledov). V drugem primeru se plačilo izvede v skladu s pravili plačilnega sistema države. Zato boste denar prejeli v 24 urah (v povprečju v nekaj urah). Podrobnosti o podrobnostih plačila si oglejte na spletnem mestu lokalne nacionalne banke.

Pomembne novice