Intro

Kako dobim in uporabim brezplačno stavo 1xBet?

Бесплатная ставка 1хБет
Stavnica 1xbet ponuja brezplačne stave novincem in rednim igralcem. Z njimi lahko preizkusijo nove stavne tehnike in si prislužijo dodatne nagrade iz pisarne. Kje lahko dobim brezplačno stavo in kako jo lahko uporabim na spletni strani stavnice? V članku so navedene podrobnejše informacije.

Logo 1xbet
100-odstotni bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj pomeni brezplačna stava 1xBet?

Brezplačna stava 1xbet ali brezplačna stava je stava, ki jo lahko sklenete na spletni strani stavnice, ne da bi vplačali osebni denar. V tem primeru je stava plačana s strani pisarne. Dobitek se ne pripiše na glavni račun, temveč na bonusni račun in zanj veljajo stave v skladu s shemo, opisano v pogojih in določilih brezplačne stave.

Višina brezplačne stave je odvisna od stavnice. Na splošno vse stavnice svojim uporabnikom ponujajo visoke brezplačne stave. Vendar pa morate biti previdni, da ne nasedete marketinškim trikom. Upoštevajte, da višja kot je brezplačna stava, težji so pogoji stavljenja. Kar zadeva 1xBet, podjetje ponuja precej zvesta pravila za pretvorbo brezplačne stave v denarno nagrado.

Kako dobim brezplačno stavo pri 1xbet?

Uporabnikom 1xbet so na voljo naslednje vrste brezplačnih stav:

  • Za registracijo. Brezplačna stava se dodeli po ustvarjanju računa in vplačilu denarja na vaš račun. Kako pridobiti bonus za prvi polog pri 1xbet, smo pisali v prejšnjem članku. Naj samo omenimo, da je najvišji znesek bonusa do 130 USD ali enakovreden znesek v lokalni valuti. Kljub temu je 30 USD dodatna nagrada, ki jo lahko dobite z uporabo naše promocijske kode STAVKAWIN.
  • Za promocijske točke. Aktivni uporabniki si lahko za sklepanje stav prislužijo posebne točke. O tem, kaj so promocijske točke 1xbet, smo razpravljali na blogu. Na kratko, gre za ekvivalent denarnega povračila, ki ga igralec dobi za svojo aktivnost na spletnem mestu. Gre za neke vrste program zvestobe stavnice. Prejete točke lahko pretvorite v promocijske kode (na spletnem mestu je poseben razdelek) in jih uporabite pri stavah in igrah.
  • Za sodelovanje v promocijah. V razdelku PROMO najdete ducat promocij, ki vam omogočajo, da dobite brezplačne bone za stave in igre. Pisarna zmagovalcem in udeležencem zagotavlja tudi promocijske točke, ki jih lahko pretvorite v brezplačne stave. O tem smo že pisali zgoraj.
  • Rojstni dan. stavnica 1xbet svojim uporabnikom za rojstni dan čestita z brezplačno stavo.

V redkih primerih lahko podjetje zagotovi brezplačne stave kot nadomestilo za težave z računom in druge težave. Drugih načinov za pridobitev brezplačnih stav ni.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Kakšne so posebnosti uporabe 1xBet Freibet?

Novi igralci morajo skrbno prebrati pogoje uporabe brezplačne stave pri 1xbet. Prvič, za to vrsto stav obstajajo številne omejitve (nianse). Drugič, pridobitev dobitka iz brezplačne stave ne pomeni samodejnega prejema denarja. Sredstva je treba najprej staviti. In tu uporabnike čaka prvo razočaranje: ni vedno mogoče staviti celotnega zneska in dobiti bonusa nazaj na glavni račun.

Če se vrnemo k vprašanju omejitev, morajo biti igralci pozorni na posebnosti pri sklepanju brezplačnih stav:

  • Na voljo jeomejeno število dogodkov. Prosto stavo lahko sklenete le na določene športne dogodke ali dogodke pred tekmo.
  • Visoke kvote za stave. Za zmago mora biti kvota za stavo vsaj tako visoka, kot je določena vrednost. Pogosto mora biti kvota od 1,50.
  • Omejena vrsta stav. Brezplačno stavo na 1xbet lahko sklenete ekspresno za določeno število izidov.

Po izpolnitvi teh pogojev in prejemu nagrade je vredno staviti bonusni denar. Pri tem se prav tako nahajajo zgoraj opisane omejitve. Poleg njih lahko omenimo tudi najnižji znesek za stavljanje. Praviloma je ta znesek za red višji kot pri običajni stavi.

Več vprašanj o brezplačni stavi 1xBet

▶️ Kako lahko uporabljam brezplačne stave na 1xBet?

Stavnica igralcem ponuja brezplačne stave v obliki promocijskih kod. Če želite uporabiti brezplačno stavo pri 1xBet, morate ob sklenitvi stave v polje “Promocijska koda” vnesti razpoložljivo številčno-črkovno kodo. Polje “Znesek stave” mora ostati prazno. V tem primeru bo stavnica vsekakor upoštevala promocijsko kodo in ne bo odtegnila denarja z glavnega računa.

✅ Kako sklenem brezplačno stavo pri 1xBet?

Za sklenitev brezplačne stave pri 1xbet morate izpolniti vse pogoje, ki so predpisani v razdelku “Bonusi in darila”. Ti so sestavljeni iz izbire določenega športa, kvote in vrste stave za brezplačne stave. Več o teh omejitvah si lahko preberete v enem od razdelkov tega članka.

⏱️ Kako dolgo traja, da osvojite brezplačno stavo 1xBet?

Ko prejmete nagrado za brezplačno stavo, imajo igralci omejen čas, da jo stavijo. Natančno število dni je navedeno v pogojih za brezplačno stavo (glejte rubriko Bonusi in darila). V povprečju pa imajo igralci na voljo 30 dni za izvedbo izplačil na svoj glavni račun.

Pomembne novice